Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε φαινόταν το φύλο. Τούρλωνε τον πωπώ το μικρό.

Πέρασα κι απ' τη γιατρό μου μετά, να την ενημερώσω και μου λέει "Ωχ, τώρα θα με ζαλίζεις και θα πρέπει να το δω εγώ!". ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

ολα καλα λοιπον!! μπραβο Μαρακι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη εκανα εξετασεις ειχα μεινει νηστικη και αφου ηρθα εδω χτυπησα μια μικρη τυροπιτα και λιγο πιο μετα μου φεραν μια ζεστη γλυκια σοκολατα, σχεδον σε ποσοτητα ταμιτζανας..μιλαμε οτι εξαφανιστηκε..

καποιος να μου ραψει το στομα, να μη τρωω τουλαχιστον τοσο..

μωρε ας παει καλα και ας ειναι κατι απο τα δυο..:tongue::rolleyes:

το ξεπεράσαμε αυτό το στάδιο...τωρα ειμαστε στο στάαδιο που διαλέγουμε τί φορμάκια θα παρουμε κ τί χρωμα θα έχει η τουρτα με τις πάνες ..λέεεεμεεεεε

Διαφημίσεις

καποιος να μου ραψει το στομα, να μη τρωω τουλαχιστον τοσο..

κι εμένα!!! θα σε παω εγώ στο mall να πιείς μια white widow να σου φύγει το κεφάλι να θέλει το παιδί κ να μην του δίνεις

εγώ για κόρη κ εσένα για γιό!! χιχι

Σ' αρέσει η ποικιλία εσένα ε;

Ειλικρινά παιδιά, ΓΕΡΟ και τπτ άλλο δε με νοιάζει. Μετά που είπε ο ντόκτορ ότι ειναι όλα ΟΚ, μ' έφαγε η περιέργεια βέβαια, αλλά δεν άλλαζε θέσεις το μικρό.

Πιο τζαναμπέτικο βγήκε αυτό. Ελπίζω να 'ναι πιο ήσυχο όταν θα βγει. Γιατί ο Γιάννης, καλός καλός μικρός, μετά έγινε ΘΗΡΙΟ. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria εχεις παρει κιλα?

εγω δεν τολμαω να ανεβω στη ζυγαρια, ηδη πριν δυο εβδομαδες με βγαλανε 61 (πρεπει να ξεκινησα απο 59-60) και τωρα ειμαι πιο φαρδυα σε μηκος και πλατος..

δεν το γλιτωνω το κραξιμο..

Διαφημίσεις

δεν το γλιτωνω το κραξιμο..

ουυυυυυυυυυυυυυυυυ οοοοοοοοοοοοοουυυυυουυυυυυυυυυυυυ οοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυ οοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ξεκίνησα από τώρα να κράζω μικρή στρογγυλή μπάλα

Σ' αρέσει η ποικιλία εσένα ε;

Ειλικρινά παιδιά, ΓΕΡΟ και τπτ άλλο δε με νοιάζει. Μετά που είπε ο ντόκτορ ότι ειναι όλα ΟΚ, μ' έφαγε η περιέργεια βέβαια, αλλά δεν άλλαζε θέσεις το μικρό.

Πιο τζαναμπέτικο βγήκε αυτό. Ελπίζω να 'ναι πιο ήσυχο όταν θα βγει. Γιατί ο Γιάννης, καλός καλός μικρός, μετά έγινε ΘΗΡΙΟ. :rolleyes:

χαχα!

εμενα ο ανδρας μου ειπε να μη του πουμε τι φυλο ειναι, κομματακι βεβαια αδυνατο αφου παντα ειναι μπροστα στις εξετασεις και εχει και αποψη μαλιστα!!

ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ξεκίνησα από τώρα να κράζω μικρή στρογγυλή μπάλα

ναι, ναι!! εδω ειμαι!! κατρακυλαω στο βουρκο της λαιμαργιας και του καλου αλλοθι μου!! χαχα!

Δεν έχω πιεί ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ζεστή ΛΕΥΚΗ σοκολάτα ΡΟΦΗΜΑ ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

λευκη σοκολατα ποτε δεν εχω πιει.. μονο την κλασικη με σαντυγι οπου την αποκαλουμε Βιεννουα ενω στην Βιεννη δεν υφισταται τετοια ονομασια και για εκεινους ετσι ειναι η κλασικη "σοκολατα" ροφημα οταν τη ζητας..

χαχα!

εμενα ο ανδρας μου ειπε να μη του πουμε τι φυλο ειναι, κομματακι βεβαια αδυνατο αφου παντα ειναι μπροστα στις εξετασεις και εχει και αποψη μαλιστα!!

μπορεί την ώρα που θα πάει να πει το φύλο να αρχίσε να κανει λαλαλαλαλαλα για να μην ακουσει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...