Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα εχει τελειωσει και η μανα μου με τις επαγγελματικες υποχρεωσεις (τις περισσοτερες ελπιζω) και μαλλον θα με βοηθησει να την κραταει σπιτι της την ημερα και να μου τη φερνουν το απογευμα..καπως ετσι θα το κανω και εχω και τους αλλους δυο που θα την απασχολουν.

Δήμητρα θα βάλω την παραγγελία την Τετάρτη, για την ώρα έχει τις σκιές σε έλλειψη... έχεις υπόψη σου κανένα back up δώρο ή να σου προτείνω άλλο χρωματισμό αν συνεχίζουν να ειναι σε έλλειψη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα θα βάλω την παραγγελία την Τετάρτη, για την ώρα έχει τις σκιές σε έλλειψη... έχεις υπόψη σου κανένα back up δώρο ή να σου προτείνω άλλο χρωματισμό αν συνεχίζουν να ειναι σε έλλειψη

τις σκιες τις εχει σε ελλειψη και στις δυο αποχρωσεις? αν οχι βαλε μου την αλλη αποχρωση, ειδαλλως παρηγγειλε μου την τριπλη σκια την ιριδιζουσα που ειχα παραγγειλει την αλλη φορα..

ποτε υπολογιζεις να χεις τα πραγματα?

βασικα ηθελα να τα χω για το ερχομενο Σαββατο αλλα επειδη δεν εχεις προλαβει να σε ενημερωσω οτι Μ. Τεταρτη να μαστε καλα θα φυγω στο εξοχικο και θα γυρισω Τριτη μετα το Πασχα, αρα αν δεν τα χεις νωριτερα θα γινει η συναλλαγη μας μεσοβδομαδα μετα τις γιορτες.

Τζες κι εγώ το 'χα απορία αυτό. Του 'χε κακοφανεί του Θοδωρή όταν ήσουν στο νοσοκομείο μετά τη γέννηση της μικρής;

αχ η διαφορα ειναι πως

ηταν πιο μεγαλος.. εμενα η μικρη σε αυτη την ηλικια και με τοσο αυτοκολλητιλικη δεν ξερω πως θα αντιμετωπισει μια τοσο μεγαλη απουσια μου..

αλλα ακομη ειναι νωρις..

Διαφημίσεις

τις σκιες τις εχει σε ελλειψη και στις δυο αποχρωσεις? αν οχι βαλε μου την αλλη αποχρωση, ειδαλλως παρηγγειλε μου την τριπλη σκια την ιριδιζουσα που ειχα παραγγειλει την αλλη φορα..

οκ... θα σε ενημερώσω πριν κάνω οτιδήποτε!Μόλις ειδα ότι έχει κ την άλλη απόχρωση σε έλλειψη...

ΚΑΙ σε παροτρυνση μου να αφησουμε τη μικρη κανα βραδυ στη μανα μου ο ανδρας μου ουτε να το ακουει δεν θελει..

απο την αλλη δεν θελω να αφησω την κουνιαδα μου νυχτα μονη της γιατι αν η μικρη παθει κριση , θα χ.......... πανω της και την βλεπω να καταληγει στο ιδιο κρεβατι μαζι της να κοιμαται κατι που δεν θελω γιατι ναι μεν το κανει μαζι μου οταν την πιανει η μουρμουρα και εφοσον δεν αντεχω τα περα δωθε αλλα δεν θελω να μεταφερθει η συνηθεια σε τριτο ατομο..enough is enough..

Τζες κι εγώ το 'χα απορία αυτό. Του 'χε κακοφανεί του Θοδωρή όταν ήσουν στο νοσοκομείο μετά τη γέννηση της μικρής;

την ημέρα που πήγα να γεννήσω δεν του το είπαμε... του ανέφερα ότι θα πήγαινα επειδή ήθελε να με δει ο γιατρός για να μου πεί.... μετά αφού γέννησα 11:00 το βράδυ ο μικρός κοιμόταν κ το επόμενο πρωί του είπαν ότι τελικά η αδερφή του ήθελε πολύ να τον δει κ γεννήθηκε. Το ίδιο απόγευμα μου τον έφεραν.. Δεν γκρίνιαξε τις 3 μερες, μιλούσαμε στο τηλέφωνο κ ήταν οκ

αχ η διαφορα ειναι πως

ηταν πιο μεγαλος.. εμενα η μικρη σε αυτη την ηλικια και με τοσο αυτοκολλητιλικη δεν ξερω πως θα αντιμετωπισει μια τοσο μεγαλη απουσια μου..

αλλα ακομη ειναι νωρις..

πιστεύω ότι μπορεί να της φανεί περίεργο που θα λείπεις αλλά για τα παιδιά περνά τοσο γρήγορα ο χρονος που μεχρι να νιώθει άσχημα απο την απουσία σου θα εισαι ήδη σπιτι

Ναι μωρέ κι εμείς όταν πήγαμε στο Λονδίνο, ούτε που κατάλαβε ο μικρός πως περάσανε 3 μέρες. Πιο πολύ εγώ ζορίστηκα, ειδικά όταν γυρνούσαμε, ανυπομονούσα να παώ να τον πάρω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ήρθα κι εγώ...

βρε προσπ τι τα σκέφτεσαι από τώρα??

άσε που έχεις ανθρώπους που την κρατάνε κάθε μέρα και έχει καλές σχέσεις μαζί τους...

η ανηψιά μου όταν γεννήθηκε η 2η ήταν 2.5 χρονών...ίδια ηλικία που θα έχουν τα δικά σας!!

την έφερνε το απόγευμα για μερικές ώρες...επιτρεπόταν στη κλινική...στα νοσοκομεία δεν επιτρέπεται...

όλα καλά,μόνο το βράδυ ήθελε και την μαμά σπίτι,της φαινόταν περίεργο...μέχρι να την πάρει ο ύπνος λίγο γκρίνια και μουρμούρα...

λίγες μέρες είναι όμως...

ενώ εγώ που θα πάω γιάννενα 6 μέρες... και που δεν την έχει κρατήσει άλλος??

αλλά ακόμα έχουμε χρόνο να τα σκεφτόμαστε...χιχι

Στα νοσοκομεία - στο Παπαγεωργίου τουλάχιστον, δεν ξέρω για Ιπποκράτειο ακόμα - δεν επιτρέπονται τα μικρά μέσα. Βγαίνεις εσύ απ' την πτέρυγα να τα δεις. Αλλά αυτά μετά την πρώτη δεύτερη μέρα, γιατί θα κάνω και καισαρική.

Θα μου λείψει γμτ. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σε ολα τα νοσοκομεια ανεξαρτητου φυσεως τα παιδια εως 12 ετων απαγορευεται να κυκλοφορουν στους οροφους και θαλαμους των εγκυων και οχι μονο γιατι ενεχουν κινδυνους υγειας. Επιτρεπονται στις υποδοχες των νοσοκομειων οπου κατεβαινει η ασθενης και βλεπει τους επισκεπτες..

πιστεύω ότι μπορεί να της φανεί περίεργο που θα λείπεις αλλά για τα παιδιά περνά τοσο γρήγορα ο χρονος που μεχρι να νιώθει άσχημα απο την απουσία σου θα εισαι ήδη σπιτι

θελω να σε πιστευω σε αυτο..

ήρθα κι εγώ...

βρε προσπ τι τα σκέφτεσαι από τώρα??

βρε! τι αλλο να σκεφθω τοσους μηνες???? σεξ δεν κανω, δραστηριοτητες αλλες δεν εχω, με τη δουλεια τα ιδια.. αρα.. σκεφθομαι το μελλον..χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...