Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ εμείς κυκλοφορούμε με κοντομάνικα πλέον!!

έβγαλα και τα περσινά καλοκαιρινά της μικρής να τα πλύνω και να δω το μέγεθος,ευτυχώς κάποια της κάνουν σίγουρα...

χθες βολτούλα στη πόλη και σήμερα πήγαμε σε μια καφετέρια σε γκρεμό(χιχι),κι από κάτω παραλία και θάλασσα!!χαλαρά!!

από αύριο ξεκινάει η γενική μου,οι κουμπάροι θα έρθουν σίγουρα...οπότε θα έχω ένα σωρό δουλειές...

αύριο θα πάω κι εγώ πάρω λουλουδάκια γα τις γλάστρες μου στη σκάλα...

see you tomorrow!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερες σε ολα τα κοριτσακια!

Μιαμαμα και εμεις σημερα το μεσημερι, βαλαμε το πρωτο μας σορτσακι για τη σεζον!!! :D Επισης θελω να σας πω πως ειμαι πανευτυχης!! Η Μαρια απο εχθες εχει κανει ενα μεγαλο αλμα στην ομιλια! Μιλαει, τραγουδαει και καταλαβαινεις τι λεει.. Απο τη μια στιγμη στην αλλη ετσι?

Εχθες ειπε 1η φορα "δικο μου". Ειπε "ατουγα" δειχνοντας ταυτοχρονα μια γατουλα και μαλιστα τη χαιρετησε κιολας λεγοντας "γεια Μινου" (οπου Μινου = το ονομα της γατας). Γυρισαμε σπιτι εχθες και στο αυτοκινητο τραγουδουσε συνεχεια (λεει βεβαια ακομα και καποια δικα της ακαταλαβιστικα), το ιδιο και εδω! Της εδωσα ενα χαρτακι να σκουπιστει και με κοιταξε απορημενη ρωτωντας "πουπισου?" (=σκουπισου?)!!

Σημερα την ωρα που την εκανα μπανιο ειπε μονη της "κατθε κατω" επειδη αυτο της λεω καθε φορα που θελω να τη σαπουνισω! Πηγαινοντας να καθισει, ψιλογληστρησε και μολις ανεκτησε την ισσοροπια της, ειπε "ωπα" :lol: Μετα βγηκαμε για λιγο στο μπαλκονι μεχρι να μας ετοιμασει ο μπαμπας το γαλα γιατι στο μπαλκονι ηταν ο φιλος μας ο Μαματης (Σταματης). Την πηρε αγκαλια και μολις ειδε το φεγγαρι, αρχισε να τραγουδα το "φεγγαρακι μου λαμπρο"... Ως επι το πλειστον το ειπε καλα, αν και εβαζε και δικα της λογακια μεσα! Μετα περασε απο τη σκαλα η Μαριεττα που μενει απο πανω μας και η Μαρια της ειπε "Μαεττα που εισαι?"!!!! Δεν φανταζεστε ποσο χαιρομαι για την εξελιξη αυτη!

Σας καληνυχτω ολες!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα, καλη εβδομαδα

ΚΑΙ καλη επιτυχια οπως και συγχαρητηρια για τις νεες εξελιξεις και τις νεες προσπαθειες που κανετε ολες ειτε με το θεμα της ομιλιας ειτε με το θεμα ...γιογιο..

το παν ειναι η ετοιμοτητα και η δεκτικοτητα του καθε παιδιου σε σχεση με τον τροπο σερβιρισματος απο τον καθε γονιο..

maestro σουβλακια ε?? εγω εκει που πειναω και ειμαι να πεσω κατω, μολις μου δωσεις φαγητο τρωω μερικες μπουκιες και μου περναει η ορεξη και τρωω μαλλον καταναγκαστικα και παντα μετα ειδικα το βραδυ εχω καουρες και δυσπεψια.. πρεπει να βελτιωσω τη βραδυνη διατροφη με κατι ελαφρυτερο..

εμεις δεν τολμαμε να φορεσουμε ακομη κοντομανικο η σορτσακι αφου τη μια κανει ζεστη και την αλλη ψυχρα και αναποδα..

το Σαββατο αφου ξεπατηθηκαμε στις δουλειες στο εξοχικο, το μεσημερι πηγαμε τη μικρη κατω στη παραλια μιας και ειχε ζεστο και ηπιο καιρο και καναμε και πικ νικ που το καταευχαριστηθηκαμε.. εγω δε ειχα ξαπλωσει με τα ρουχα στα χαλικια και ηθελα να κοιμηθω βαθια..το ιδιο βραδυ επιστρεψαμε Αθηνα και εχθες παλι εδω δουλειες εκανα και περασε κουρασμενα η ημερα

Την ερχομενη Παρασκευη θα παω παλι να με δει ο γιατρος...ελπιζω να ναι ολα καλα..μια φορα εγω παντως γινομαι βοδι..

Καλησπερες σε ολα τα κοριτσακια!

Σας καληνυχτω ολες!

Φιλακια!! :D

Kaλημέρα κ καλή βδομάδα σε όλα τα κορίτσια,!! Μπράβο στο κορίτσι!!

καλημερα, καλη εβδομαδα

Την ερχομενη Παρασκευη θα παω παλι να με δει ο γιατρος...ολα είναι καλα..μια φορα εγω παντως γινομαι βοδι..

τα ίδια θα λέω πάλι;;;;:tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια μου...μπαίνω βιαστικά,θα κατέβω με το καρότσι στη γειτονιά,να πάω στο φυτώριο,κρεοπωλείο...έβαλα ψωμί να γίνεται και ρεβύθια...

μπράβο σας φαίη!!είδες,από τη μια μέρα στην άλλη...

έτσι και η έλλη μια μέρα ξεκίνησε να λέει "εν χέλο"!!!!το έχω ξαναπεί!!χιχι

και τώρα λέει διάφορα..."τίτα"(κοίτα)..."τάτα"(γάτα),"λολόι"(ρολόι),"τάτο"(νάτο),"κι"(εκεί)

κλπ...ούτε θυμάμαι τι λέει μερικές φορές...

συνήθως τονίζει τις τελευταίες συλλαβές από τις λέξεις!!

προσπ τις έκανες πάλι τις δουλίτσες σου...

είδα τον καιρό χθες στη σαλόνικα...και όντως έχει διαφορά με μας...

εδώ πολύ νωρίς έβαλε ζέστη...

πάντως έχει πολύ γέλιο η έλλη με τα μπράτσα και τα μπούτια έξω...σαν φρατζολάκι είναι!!

σιγα που δεν θα εκανα δουλειες..να γκρεμιστει κανενας φουρνος?? αν και δεν εχω κουραγιο οπως σε αλλες εγκυμοσυνες.. πρηζονται και τα ποδια μου γρηγοροτερα και ΣΑΦΩΣ το παχος σε κοιλια και γλουτους ειναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ!

μονο το στηθος μου αρεσει που μεγαλωσε λιγακι και δεν ειναι πια σαν αδειο σακουλακι τροφιμων ..ξερετε.. το small Packet.:tongue:

Διαφημίσεις

εμενα δεν με αφηνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η μικρη να μεινω ξαπλωμενη και απορω πως θα το καταφερω αυτο οταν κανω περιδεση που θα πρεπει να ειμαι ταβλα τουλαχιστον μια εβδομαδα..

εμενα δεν με αφηνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ η μικρη να μεινω ξαπλωμενη και απορω πως θα το καταφερω αυτο οταν κανω περιδεση που θα πρεπει να ειμαι ταβλα τουλαχιστον μια εβδομαδα..

υπάρχει περίπτωση να ειναι Σαλαμίνα η μικρή εκείνο τον καιρό με την κουνιάδα;;; μονο τότε το κόβω να μπορείς να κάθεσαι

υπάρχει περίπτωση να ειναι Σαλαμίνα η μικρή εκείνο τον καιρό με την κουνιάδα;;; μονο τότε το κόβω να μπορείς να κάθεσαι

πολυ σωστη η σκεψη σου ΑΛΛΑ δεν ειμαι ετοιμη ψυχολογικα να απομακρυνω τη μικρη για τοσες μερες και να μη τη βλεπω.. ηδη σκεφτομαι την μια βραδυα που θα λειψω πως θα ειναι χωρις εμενα αφου ειμαστε αυτοκολλητες.. για να μην αναφερθω στις 3-4 νυχτες αν φθασω να γεννησω..ηδη σκεφθομαι αν θα ειναι σωστο να μου τη φερνουν να τη βλεπω η οχι...(stop thinking...!!!!)

πολυ σωστη η σκεψη σου ΑΛΛΑ δεν ειμαι ετοιμη ψυχολογικα να απομακρυνω τη μικρη για τοσες μερες και να μη τη βλεπω.. ηδη σκεφτομαι την μια βραδυα που θα λειψω πως θα ειναι χωρις εμενα αφου ειμαστε αυτοκολλητες.. για να μην αναφερθω στις 3-4 νυχτες αν φθασω να γεννησω..ηδη σκεφθομαι αν θα ειναι σωστο να μου τη φερνουν να τη βλεπω η οχι...(stop thinking...!!!!)

όντως... stop thinking... κοίτα ειναι ομως το σωστότερο για την περίπτωσή σου... άλλωστε την αφήνεις σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά... στο νοσοκομείο θα μπορούν να στην φέρουν λίγο να την δεις, έτσι ειχα κάνει κ με τον Θοδωρή.

όντως... stop thinking... κοίτα ειναι ομως το σωστότερο για την περίπτωσή σου... άλλωστε την αφήνεις σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά... στο νοσοκομείο θα μπορούν να στην φέρουν λίγο να την δεις, έτσι ειχα κάνει κ με τον Θοδωρή.

θα εχει τελειωσει και η μανα μου με τις επαγγελματικες υποχρεωσεις (τις περισσοτερες ελπιζω) και μαλλον θα με βοηθησει να την κραταει σπιτι της την ημερα και να μου τη φερνουν το απογευμα..καπως ετσι θα το κανω και εχω και τους αλλους δυο που θα την απασχολουν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...