Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!

ξεκουραστείτε εγκυούλες όσο μπορείτε!!

εγώ σπίτι, έβαλα μια σκούπα πάνω,και τώρα σειρά κάτω...πλυντήρια κλπ κλπ...σε δουλειά να βρισκόμαστε!!!

και του ξαδέρφου η μικρή που είναι ίδια ηλικία με την έλλη,μέχρι να γεννήσει τους έλεγαν ότι είναι αγόρι!!!!και καμάρι ο ξάδερφος ότι αυτός θα κάνει αγόρι κι εμείς τα "καημένα" κορίτσι!!!

και τελικά βγαίνει κορίτσι!!!!!!!!!!!χαχαχα και τα είχαν όλα γαλάζια,αυτά φόρεσε το παιδί τις πρώτες μέρες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως κοιμάται σε ξένο σπίτι μαέστρο?δεν την έχω αφήσει,αλλά πιστεύω θα θέλει την κούνια της...το καλοκαίρι σκέφτομαι να την δοκιμάσω στην αδερφή μου,και κάποια φορά να έρθει και η ανηψιά μου που είναι 4 ετών να κοιμηθεί με την έλλη,να μαθαίνουν...

την ανηψιά την κρατούσα μέχρι να γεννήσω,μέρα ή βράδυ,ακόμα και σκ...

Έχουμε το φορητό κρεβάτι εκεί. Ε, έμαθε ρε, τον έχουμε αφήσει 5-6 φορές, όχι πολλές, μη φανταστείς. Αλλά το ξέρει το σπίτι και δεν έχει πρόβλημα.

Κι εγώ τα 'χω πάρει για σαβ/ριακα τ' ανήψια, παίζουν και με τον μικρό, απόλαυση είναι! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ από όταν γέννησα δεν έχω πάρει βράδυ την ανηψιά...

και τώρα θέλω να έχει μεγαλώσει λίγο και η έλλη,το καλοκαίρι καλύτερα,γιατί η ανηψιά έχει ξεκινήσει κάτι φοβίες,ψυχολογικά και μπορεί να μην κοιμηθεί,να ξυπνάει όλη νύχτα...

κι αν είναι στο ίδιο δωμάτιο με την έλλη,θα έχουμε πάρτυ...

κι εκεί που είχαμε ένα ήσυχο παιδί και υπάκουο έξω...άρχισαν τα όργανα!!!

"εγώ","εν χέλω"

βάζει ουρλιαχτά αν δεν γίνεται το δικό της!!! 2 πέμπτες στον παιδότοπο και στην παιδική χαρά κλαίει γιατί δεν θέλει να φύγουμε...

την βάζω τιμωρία,σηκώνεται,την ξαναβάζω τα ίδια...

την πήραμε πάνω στη κούνια και την αφήσαμε και μετά αρνάκι...αλλά για λίγο!!!

όλη μέρα μπορεί να είναι ήσυχο,αν στραβώσει τελείωσε!!

είναι ικανή μισή ώρα να ουρλιάζει!!!

δοκιμάζει λένε τα όρια μας!!!

Διαφημίσεις

όλη μέρα μπορεί να είναι ήσυχο,αν στραβώσει τελείωσε!!

είναι ικανή μισή ώρα να ουρλιάζει!!!

δοκιμάζει λένε τα όρια μας!!!

Τα ήσυχα παιδιά κακομαθαίνουν τους γονείς ... ρώτα με κι εμένα που 5,5 χρόνια δεν ήξερα τί σημαίνει κλάμα... κ τώρα μου φαίνονται όλα πρωτόγνωρα... παρόλα αυτά μια χαρά ειναι η Ελλη κ λογικά τα όσα κάνει για την ηλικία της

Το Ιασω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν χανει..Νομιζω οτι τωρα ειναι δωρεαν τα βλαστοκυτταρα κ ξερω οτι στο ΜΗΤΕΡΑ ειναι δωρεαν πια η γεννα αν ενας απτους 2 ειναι ανεργος..Ρωτα μηπως συμβαινει κ στο Ιασω κατι τετοιο..Αλλιως ρωτα τον γιατρο αν μπορει κατ'εξαιρεση να σε ξεγεννησει σε δημοσιο..Καταλαβαινω το αγχος σου αλλα πραγματικα ειναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ σε δυσκολες εποχες..Αν βρεις εναν πολυ καλο γιατρο, δεν νομιζω να εχεις τοσο προβλημα..Κ η κολλητη μου τωρα σε δημοσιο θα γεννησει..

Πριγκηπεσσα μου καταλαβα καλα? Μιλαμε για το Μητερα, το ιδιωτικο μαιευτηριο? Το μαιευτηριο που γεννησα το 2009 τη Μαρια μου? Αυτο που βρισκεται διπλα απο το "Υγεια"? Ακουστηκε κατι τετοιο? Αν ναι, βαζω μπρος για το 2ο.... χθες! :tongue: Σοβαρα τωρα.. Ισχυει κατι τετοιο?

πως κοιμάται σε ξένο σπίτι μαέστρο?

Να απαντησω κι εγω? :D Η Μαρια εχει μεινει λιγες φορες στη μαμα μου.. Μη φανταστεις πολλες αντε 7 και πολλες λεω! Και κοιμοταν σερι ολο το βραδυ Κερκυραια μου ομορφη, και δεν παραπονιοταν και περιττο να σου πω πως πριν τη βαλω εγω σε κανονικο κρεβατι την ειχε βαλει η μανα μου να κοιμηθει σε μονο στο δικο της σπιτι και κοιμηθηκε μια χαρα.. Αβυσσος η ψυχη του 2χρονου! :lol:

Έχουμε το φορητό κρεβάτι εκεί. Ε, έμαθε ρε, τον έχουμε αφήσει 5-6 φορές, όχι πολλές, μη φανταστείς. Αλλά το ξέρει το σπίτι και δεν έχει πρόβλημα.

Κι εγω αυτο πιστευω για τη δικια μου! Ξερει το σπιτι, εχει και τρελη αδυναμια στη μανα μου και κοιμαται κανονικα! ;)

ναι ε??α παπα!!

και να γινόμαστε ρεζίλι όπου πάμε??

αχχχ δεν μας βλέπω καλά..δεν έχω υπομονή για τέτοια!!

Καλως ηρθες στον κοσμο μου.. Το ζω αυτο απο οταν η Μαρια ηταν 18 μηνων... Δεν το κανει μονο οταν φευγουμε απο καπου και εκεινη θελει να καθησει παραπανω.. Το κανει συνεχεια και καθε μα καθε φορα που δεν θα περασει το δικο της.. Κι εγω στην αρχη, μονο στη σκεψη πως μας κοιτανε δεκαδες ζευγαρια ματια για να δουν γιατι κλαιει το μωρο, κοντευα να παθω εγκεφαλικο.. :oops: Πλεον συνηθισα! :tongue:

Τα ήσυχα παιδιά κακομαθαίνουν τους γονείς ... ρώτα με κι εμένα που 5,5 χρόνια δεν ήξερα τί σημαίνει κλάμα... κ τώρα μου φαίνονται όλα πρωτόγνωρα... παρόλα αυτά μια χαρά ειναι η Ελλη κ λογικά τα όσα κάνει για την ηλικία της

Κι εγω αυτο πιστευω.. Μια χαρα ειναι η Ελλη! Τζες μου ο γιος ηταν ησυχουλης ε? Κι εγω γι' αυτο ηθελα αγορακι (βεβαια τωρα δεν την αλλαζω με τιποτα τη Μαρια μου), γιατι ηξερα πως τα κοριτσακια ειναι πιο δυσκολα, πιο απαιτητικα! :tongue:

Καλησπερα ειπα? Αντε να πω!

Οσες μενουμε Αθηνα (Τζες, εγω, ποια αλλη?) να κανονισουμε καμμια συναντησουλα τωρα που ανοιγει ο καιρος ε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μαεστρια μου εχεις δικιο! :lol: Ειναι στο παιδι τελικα!

Παντως η δικια μου οπως ειπα και παραπανω κλαιει γενικα αν δεν της περασει το δικο της... Οχι μονο αν φυγουμε απο καπου κι εκεινη θελει να καθησει παραπανω!

Τι να πω! Μια συνηθεια ειναι ολα! ;)

gM4vp2.png

Οσες μενουμε Αθηνα (Τζες, εγω, ποια αλλη?) να κανονισουμε καμμια συναντησουλα τωρα που ανοιγει ο καιρος ε?

την Κυριακή 11:00-15:00 έχουν συνάντησει κάτι μανούλες από το fb στη Volta κάτω στην παραλιακή, θες να βρεθούμε εκεί; Ελεγα να παω

την Κυριακή 11:00-15:00 έχουν συνάντησει κάτι μανούλες από το fb στη Volta κάτω στην παραλιακή, θες να βρεθούμε εκεί; Ελεγα να παω

Ναι, πολυ θα το ηθελα! :D

Κραταω μονο μια επιφυλαξη επειδη μπορει να δουλευει ο μπαμπας μας! Αν του δωσουν το ρεπο, θα ερθουμε σιγουρα!! :D:D

gM4vp2.png

Ναι, πολυ θα το ηθελα! :D

Κραταω μονο μια επιφυλαξη επειδη μπορει να δουλευει ο μπαμπας μας! Αν του δωσουν το ρεπο, θα ερθουμε σιγουρα!! :D:D

Κι εγώ στο "ίσως" ειμαι αλλά θέλω πολυ.. τον δικό μας πατέρα παίζει να μην τον πάρουμε, σου στέλνω με πμ το τηλ μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...