Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγόρι θες πάλι μαρή;;;; Κ της φίλης μου στην αυχενική αγόρι της είπαν κ τελικά ηταν κοριτσάκι Β' επιπέδου

ολοι θελουμε αυτο πουυ ξερουμε..ειναι ασφαλες..

εγω ειχα φιλη που νομιζε ο γιατρος οτι ειχε γιο και τελικα γεννησε κορη και αλλη μια αναποδη περιπτωση...

παντως εχθες ειδα ενα φορμακι μωρουσιακο πρασινο κτρινο ανοιχτο στα premaman ΜΟΥΡΛΙΑ!! Κρατηθηκα μην το αγορασω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, θέλω να 'ναι γερό και να μην ξαναδω παιδοχειρουργική στη ζωή μου.

Τίποτε άλλο. :D

και παντα αυτο λεω πλεον..

να γεννηθει καλα και γερο και να μην ξαναχρειαστει να ξανασχοληθω με εγκυμοσυνες..ΒΑΡΕΘΗΚΑ! Πιστεψτε με..

εμένα στον 4ο μήνα φάνηκε,κορίτσι με τα όλα του!!!

εγώ πάντως πάλι κορίτσι θέλω...αλλιώς θα βλέπετε αγόρι με τα ρούχα της έλλης!!!!!!!!!

δεν υπάρχει σάλιο για νέα γκαρνταρόμπα!!!

πάντως ένα πράγμα πρέπει να θυμόμαστε...κανένας γιατρός δεν είναι τέλειος!!!

όλοι έχουν κάνει λάθη κατά καιρούς,πότε μικρά,πότε μεγάλα!!!

Eνα γιό Προσπ τον χρειάζεσαι... ταιριάζει με το Χιλτερικό σου, όπως κι εμένα :D

Στην αυχενική φαίνεται;; Εμένα μου είπαν για την Ανδρείνα στη Β' επιπέδου

Συμφωνω μαλλον, αλλα το ιδιο θα χαρω και αν ειναι παλι κορη.. θα με γλιτωσει και απο αλλους ειδους εξοδα..

εμενα με σιγουρια ο γιατρος μου πε για τη μικρη οτι ηταν κοριτσι απο την αυχενικη..

τα αλλα δυο πριν απο εκεινη ηταν αγορια..

οι μελετες λενε οτι οι ανδρες μετα τα 40 εχουν ταση να κανουν συχνοτερα κοριτσια και ειλικρινα εχω 3 φιλους ανω των 40 που εκαναν παιδια και οι 3 εχουν απο 2 κορες..

εμείς στην έλλη κορίτσι θέλαμε και το υπολογίσαμε βάση των γόνιμων μερών..

κάναμε πριν τις γόνιμες μέρες...τα αρσενικά τρέχουν γρήγορα,πάνε και δεν βρίσκουν ωάριο και τέλος...τα θηλυκά ζουν παραπάνω και περιμένουν να έρθει το αυγό!!!χιχι

Διαφημίσεις

εμείς στην έλλη κορίτσι θέλαμε και το υπολογίσαμε βάση των γόνιμων μερών..

κάναμε πριν τις γόνιμες μέρες...τα αρσενικά τρέχουν γρήγορα,πάνε και δεν βρίσκουν ωάριο και τέλος...τα θηλυκά ζουν παραπάνω και περιμένουν να έρθει το αυγό!!!χιχι

AKOY σκεπτικο.. εγω οσα και να χω γραψει τετοια επιστημη δεν εχω σκεφθει..χαχα!!

α ρε miamama απαιχτη!!

Κοριτσακια τι ωραια που συζηταμε για τα μπεμπε!!

Λοιπον εχω να πω οτι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!! Αλλα ξερω περιπτωση (το μωρακι που γεννηθηκε προωρα κ δεν τα καταφερε) που κ στην Β επιπεδου το ειχαν για κοριτσι και τελικα ηταν αγορι..Γνωμη μου ειναι οτι για τα παιδια ειναι καλυτερα να εχουν αδερφια του ιδιου φυλου..

Το Ιασω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν χανει..Νομιζω οτι τωρα ειναι δωρεαν τα βλαστοκυτταρα κ ξερω οτι στο ΜΗΤΕΡΑ ειναι δωρεαν πια η γεννα αν ενας απτους 2 ειναι ανεργος..Ρωτα μηπως συμβαινει κ στο Ιασω κατι τετοιο..Αλλιως ρωτα τον γιατρο αν μπορει κατ'εξαιρεση να σε ξεγεννησει σε δημοσιο..Καταλαβαινω το αγχος σου αλλα πραγματικα ειναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ σε δυσκολες εποχες..Αν βρεις εναν πολυ καλο γιατρο, δεν νομιζω να εχεις τοσο προβλημα..Κ η κολλητη μου τωρα σε δημοσιο θα γεννησει..

Μιαμαμα οσο για τα 6κλινα του Ιασω ειναι σουπερ..Ειναι σαν 2 τρικλινα..Και αυτα που εχουν τωρα αλλωστε ειναι ΤΑ ΙΔΙΑ απλα προσθεσαν γυψοσανιδες..

yRf6p1.png

Καλημέραααααααααα!

Είμαι απ' τις 6+ στο πόδι (εξετάσεις-αιμοληψία) και σέρνομαι τώρα, αλλά άντε να ξανακοιμηθώ!

Άντε, επιτέλους Παρασκευή για τις εργαζόμενες. :D

Καλημέρα εγκυούλα,

επιτέλους Παρασκευη!!

Διαφημίσεις

ο μπασκετμπολίστας σου τί κάνει;

Πάει κολείο. Χθες κοιμήθηκε στα πεθερικά, γιατί είχαμε νωρίς εγερτήριο σήμερα και δεν είχαμε τι να τον κάνουμε. Τώρα τον πήγανε για λίγο παιδικό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...