Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοίτα αν ρωτάς εμένα...

εγώ δεν έχω κανένα κόλλημα με κανένα γιατρό...όλοι ίδιοι μου φαίνονται...μόνο την πρώτη φορά που πήγα σε γυναικολόγο έψαχνα που να πάω...10 χρόνια δεν είχα πάει σε άλλο γιατρό...αλλά όταν είδα πόσα χρήματα θέλουν...και χωρίς να υπάρχει εντατική νεογνών...έφυγα τρέχοντας...(σε αντίθεση με την αδερφή μου που τα έσκασε κανονικά σε 2 γέννες)

εσύ όμως έχεις κι ένα ιστορικό...στη θέση σου ίσως έκανα το ίδιο με σένα...

δεν λες του γιατρού να σου κόψει τίποτα από την αμοιβή του?είσαι καλή πελάτισσα!!

Κοιτα

ο γιατρος μου επειδη ειμαι οπως λες καλη πελατισσα τα τελευταια χρονια εχει συμπεριφερθει ως εξης:

απο τις 10 επισκεψεις στις 4 δεν μου χει παρει επισκεψη

ακομη και τωρα που πηγα δυο φορες με την τρεχουσα κυηση την πρωτη φορα δεν πηρε φραγκο, την δευτερη πληρωθηκε κανονικα

στην εκτομη τραχηλου δεν ηθελε να τον πληρωσω την ιδια μερα και επειδη ημουν πιεσμενη πληρωσα μονο το μαιευτηριο και εκεινον σε δυο δοσεις.. στη δευτερη δοση τον κυνηγουσα για να τα παρει

στην παλλινδρομηση πριν φυγω, μου πε οτι τα χει κανονισει εκεινος ολα και να τον πληρωσω οποτε εχω..εγω βεβαια σε ολες τι περιπτωσεις τον πληρωσα ντουκου επι τοπου.

ε τωρα λετε να μη με διευκολυνει εστω και στο θεμα της πληρωμής? δεν πιστευω..

Έλεος καλέ, μη το σκέφτεσαι!

Αφού θέλεις να μείνεις στο γιατρό σου, μείνε στο γιατρό σου. Τι αγχώνεσαι τόσο γι' αυτο το θέμα;

χαχα.. τα πεταμενα λεφτα darling...

ας πανε ολα καλα και ας τα πεταξουμε.. τι να πω αλλο???!! ετσι καταντησαμε τα κοροιδα που εν γνωση μας πηγαμε σε ιδιωτικους ιατρους (βεβαια ποιος θα μου λεγε οτι θα μπαινοβγαινα στο Ιασω σαν τακτικη πελατης????!!οπως λεει και ο ιδιος ενσημα θα μου κολλανε σε λιγο..)

Κοιτα

ο γιατρος μου επειδη ειμαι οπως λες καλη πελατισσα τα τελευταια χρονια εχει συμπεριφερθει ως εξης:

Kοιτα γιατρό θα άλλαζα μονο αν ειχα παραπονο όπως κ έκανα 2 μέρες πριν γεννήσω το Θοδωρή...

Διαφημίσεις

ο τοκετος δεν με αγχωνει αρκει να παει καλα και ακομη καλυτερα και απο τις κορης μου.. (σε 1 1/2 ωρα ειχε τελειωσει..χαχα)

Ολα καλά θα πάνε... εγώ βέβαια αν κ ο δεύτερος πιο γρήγορος προτιμούσα του γιού που δεν μου έβαλαν τεχνητούς

Ολα καλά θα πάνε... εγώ βέβαια αν κ ο δεύτερος πιο γρήγορος προτιμούσα του γιού που δεν μου έβαλαν τεχνητούς

ε ναι.. δεν μπορεις να ξερεις την εκβαση.. καθε εγκυμοσυνη και γεννα ειναι διαφορετικη..

αυτο το μπεμπε εχω την αισθηση (μακαρι να λεω αληθεια) οτι θα εχει πιο εντονους ρυθμους αναπτυξης απο τη μικρη..

και η χοριακη ηταν πολυ μεγαλη και οι διαστασεις του πανω απο το μεσο ορο.

λετε να ναι γιος??χαχα!!

ο συζυγος μου ζητησε να πω στο γιατρο να μην του πει τι φυλο ειναι..δεν θελει λεει να ξερει..

εγω θελω, για να ξεφορτωθω ρουχα και παιχνιδια νωριτερα!!χαχα!

Διαφημίσεις

αγόρι θες πάλι μαρή;;;; Κ της φίλης μου στην αυχενική αγόρι της είπαν κ τελικά ηταν κοριτσάκι Β' επιπέδου

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, θέλω να 'ναι γερό και να μην ξαναδω παιδοχειρουργική στη ζωή μου.

Τίποτε άλλο. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...