Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπράβο μαέστρο!!!το μπουμπουκάκι μεγαλώνει...

πολλά λεφτά βρε προσπ,αλλά εκεί πατάνε,μπορείς να κάνεις κι αλλιώς??

τι μπορείς να κάνεις στο δημόσιο από όλα αυτά,για να γλυτώσεις έστω και λίγα??

εγώ θυμάμαι πλήρωσα μόνο αυχενική και β επιπέδου, συμμετοχή στις αναλύσεις κάθε μήνα 15Ε,500Ε στο νοσοκομείο στα γιάννενα,τα βλαστοκύταρα και ότι έξοδα κάναμε εκεί,ξενοδοχείο κλπ....αλλά όχι και 6000Ε.

φαίη μου βλέπω όλα ίδια τα κορίτσια μας!!!τσάντες,παπούτσια,καλλυντικά!!! περάσατε την ιωσούλα??

ελενάδα μου 2 δωμάτια έχουμε,το δικό μας και της έλλης...

σκέφτομαι να βάλω τους κουμπάρους με τα παιδιά τους στο παιδικό, έχω ήδη ένα μονό κρεβάτι,θα ανεβάσω και το κρεβάτι που έχει ο καναπές,είναι αποσπώμενο!! οπότε 2 μονά,κι ας κοιμηθούν εκεί...κι εμείς στο δωμάτιο μας θα πάρω την κούνια...μετά σίγουρα θα έχουμε θέμα...όπως και σε κάθε ταξίδι και μετά...θέλει προσαρμογή στο δωμάτιο της...

λίγες μέρες είναι...υπομονή θα κάνουμε...

ουσιαστικα μονο τις αιματολογικες στο ΙΚΑ δωρεαν μπορω να κανω.. τιποτε αλλο..

και απλα οπως και στη κορη μου ετσι και τωρα θα κανω αιτησεις μηπως μεσω επιτροπω πειρνω αναλογιες απο την περιδεση και τη γεννα και με τη κουνιαδα που ειναι μεγαλο μαμουνι σε αυτα και χωνεται και τους πρηζει και τα συκωτια να βγαλουμε εστω και μακροπροθεσμα κανα φραγκο ως επιστροφη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το 2009 που γεννησα πληρωσα για:

6κλινο

φυσιολογικο τοκετο χωρις επισκληριδιο

με ολες μου τις εξετασεις

με ολες τις εξετασεις νεογνου

και τον ΦΠΑ

1980,00Ε

τωρα τι εκαναν τα μουλαρια και το παρουσιαζουν και ως μειωση τιμων..χαχα!

Καταργησανε τα 6κλινα και εχουν τα παρακατω:

τρικλινο: 4-5 μερες νοσηλειας που περιλαμβανει φυσικο τοκετο η καισαρικη, με η χωρις επισκλιριδιο και τα σχετικα υγειονομικα ειδη και φαρμακα

επιπλεον ομως 150 για τις εξετασεις του νεογνου (που παλια ηταν στην τιμη)

επιπλεον ο ΦΠΑ

επιπλεον 75 ευρω ανα ημερα ΑΝ δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα τρικλινου και ο πελατης νοσηλευθει σε μεγαλυτερης κλιμακας κλινη (που βασικα ειναι υπαιτιοτητα τους και οχι του πελατη)

και συνεχιζει:

Τρικλινο superior: και εχει δυο κατηγοριες και οχι μια οπως στο απλο τρικλινο

φυσικος τοκετος χωρις επισκληριδιο 2000 ευρω

>> >> με επισκληριδιο 2300 ευρω

και αναλογα εχει για την καισαρικη και συνεχιζει με τις αλλε ςκατηγοριες κλινων

και λεει: συμπεριλαμβανεται στην 4-5 ημερων νοσηλεια ΟΛΑ τα παραπανω δηλαδη και οι εξετασεις του νεογνου που στο απλο τρικλινο το καβατζωνεσαι επιπλεον..

στην καλυτερη χωρις εκτακτα και δυσκολιες θα μου παει 2500 για πλακα μονο το μαιευτηριο..

θελω να καταληξω οτι ΔΕΝ υπαρχουν εκτπωσεις, δεν υπαρχουν διευκολυνσεις, τα μαγειρευουν ωστε να τα παρουν απο παντου..

Διαφημίσεις

αυτό είναι σίγουρο!!εμπόριο το έκαναν!!!

άκου 6άκλινο!!!εγώ σε δίκλινο ήμουν με τα 500Ε μου!!!!

και είχα κάθε μέρα πάνες για το μωρό,εσώρουχα και σερβιέτες για μένα...

ερχόντουσαν τις πρώτες μέρες που δεν μπορούσα να σηκωθώ να με πλένουν...

ναι..

θελω να καταληξω...

ειμαι για λιθοβολισμο που εχω ανασφαλεια με το θεμα αλλαγης του γιατρου? που ουσιαστικα φοβαμαι να ρισκαρω να αλλαξω γιατρο?

διοτι απο την αλλη τα χρηματα αυτα θα τα μαζεψω και θα τα δωσω αλλα ειλικρινα τα λυπαμαι κιολας ειδικα τωρα που εχω και χρεη..

ειμαι για λιθοβολισμο που εχω ανασφαλεια με το θεμα αλλαγης του γιατρου? που ουσιαστικα φοβαμαι να ρισκαρω να αλλαξω γιατρο?

διοτι απο την αλλη τα χρηματα αυτα θα τα μαζεψω και θα τα δωσω αλλα ειλικρινα τα λυπαμαι κιολας ειδικα τωρα που εχω και χρεη..

Δεν μ' αρέσει να κρίνω τους άλλους. Εγώ είμαι άλλος άνθρωπος, με άλλες ιδέες και άλλαξα γιατρό.

Όπως αισθάνεται ο καθένας κάνει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ναι..

Eίναι πολλά τα λεφτά όντως. Λογικό όμως να έχεις ανασφάλεια με το ιστορικό σου. Στο άκουσμα ότι ο Χασιάκος δεν θα μπορούσε να ειναι πλέον το Αρεταίειο σκέφτηκα ότι "να ένας λόγος να μην κάνω 3ο παιδί" οπότε σε καταλαβαίνω

Και το δευτερο χωρίς επισκληρίδιο ναι?????????????? ?????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

κοίτα αν ρωτάς εμένα...

εγώ δεν έχω κανένα κόλλημα με κανένα γιατρό...όλοι ίδιοι μου φαίνονται...μόνο την πρώτη φορά που πήγα σε γυναικολόγο έψαχνα που να πάω...10 χρόνια δεν είχα πάει σε άλλο γιατρό...αλλά όταν είδα πόσα χρήματα θέλουν...και χωρίς να υπάρχει εντατική νεογνών...έφυγα τρέχοντας...(σε αντίθεση με την αδερφή μου που τα έσκασε κανονικά σε 2 γέννες)

εσύ όμως έχεις κι ένα ιστορικό...στη θέση σου ίσως έκανα το ίδιο με σένα...

δεν λες του γιατρού να σου κόψει τίποτα από την αμοιβή του?είσαι καλή πελάτισσα!!

δηλαδη μπαινοντας στο φανταστικο σεναριο να παω σε νεο (συστημενο γιατρο) και να κανω:

-αναλυσεις του ιστορικου μου

-ψυχολογηση του νεου γιατρου στο πως με αντιμετωπιζει

-μπορει να αρνηθει την περιδεση που εμενα μου προσφερει ασφαλεια και ψυχολογικα

-η μπορει να κανει τη περιδεση αλλα να χω το αγχος αν εκανε σωστα τη δουλεια του και αν η μετεπειτα αγωγη που πρεπει να τηρησω ειναι ασφαλης και ομοια με αυτη που κανα ρησν κορη μου

- οτι νεες εξετασεις θα μου πει να κανω

-που θα θελει να τις κανω

-ποσο θα κοστιζουν (ο δικος μου εκτος του β επιπεδου που κια παλι ειναι μπροστα ολες τις αλλες τις κανει ο ιδιος)

-ποσο σχολαστικος θα ειναι στις επισκεψεις μου

-πως θα με εντιμετωπισει στη γεννα

ολα αυτα και η αβεβαιοτητα της συνεργασιας με καποιον που για μια αλλη γυναικα ηταν σουπερ αλλα για μενα ενας αγνωστος που δεν με καλυπτει πριν φθασω στην πηγη αν θα με προσεξει με αγχωνει τρομερα..

σας επρηξα ε?

ολα αυτα και η αβεβαιοτητα της συνεργασιας με καποιον που για μια αλλη γυναικα ηταν σουπερ αλλα για μενα ενας αγνωστος που δεν με καλυπτει πριν φθασω στην πηγη αν θα με προσεξει με αγχωνει τρομερα

Έλεος καλέ, μη το σκέφτεσαι!

Αφού θέλεις να μείνεις στο γιατρό σου, μείνε στο γιατρό σου. Τι αγχώνεσαι τόσο γι' αυτο το θέμα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...