Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα κοπελιές!!!

Ταλαιπωρία και κούραση σήμερα, πήγα στο Ιπποκράτειο και άνοιξα καρτέλα στο Μαιευτικό, για καλό και για κακό και για τους υπέρηχους Β' επιπέδου, κλπ.

Είδα και σ' ένα γρήγορο υπέρηχο το σπόρι, έχει γίνει Playmobile και χαιρετάει. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοπελιές!!!

Ταλαιπωρία και κούραση σήμερα, πήγα στο Ιπποκράτειο και άνοιξα καρτέλα στο Μαιευτικό, για καλό και για κακό και για τους υπέρηχους Β' επιπέδου, κλπ.

Είδα και σ' ένα γρήγορο υπέρηχο το σπόρι, έχει γίνει Playmobile και χαιρετάει. :D

ΧΑΑΑΑΑΧΑΑΑ!! Μπραβο maestria!! Ολα καλα λοιπον..

Αψογα!!

Καλημερα κοριτσακια ομορφα!

Τζες μεγεια το κοκκινο μαλλακι!! Περιμενω κι εγω φωτο στο face!

Ελενη μου με το καλο να υποδεχτεις τον αδερφουλη σου!

Η Μαρια με τα καλλυντικα εχει ερωτα.. Καθε φορα που βαφομαι καθεται ακινητη πανω στη λεκανη (με κλειστο το καπακι βεβαια) και περιμενει να της βαλω λιγο απο το καθενα που βαζω στο προσωπο μου! Πλακα εχει! Επισης εχει φετιχ με τα παπουτσια και.... τις τσαντες!!!!! Τις προαλες που πηγαμε να ψωνισουμε παπουτσακια, διαλεξε μονη της και ασορτι τσαντουλα και μαλιστα ειχε παει μπροστα στον καθρεφτη και κοζαρε αν οντως ταιριαζει το παπουτσι της με την τσαντα της... :lol:

Τωρα για την τουαλεττα που λετε... Ειμαστε με τα φεγγαρια μας.. Ειναι μερες που τα λεει πολυ πριν τα κανει και την προλαβαινω, ειναι μερες που τα λεει αφου τα εχει κανει, ειναι μερες που τα λεει στο ξεκαρφωτο χωρις να θελει να κανει καν και ειναι και μερες που δεν τα λεει καν.. Νομιζω οπως λεει και η Ελεναντα θα δυσκολευτουμε αλλα δεν πειραζει.. Τωρα με τις αγορες του Πασχα, θα της παρω το καθισματακι που ενσωματωνεται στη λεκανη και εφοσον εχει δικο της wc μεσα στο δωματιο της θα την ξεκινησω προσπαθειες εκει.. Για να δουμε πως θα παει.. Δεν θελω και να την πιεσω ρε γμτ...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Παντως την καλυτερη δουλεια κανεις και πας σε δημοσιο διοτι εμενα θα μου κοστισει ο κουκος αηδονι..

μονο τις αιματολογικες γλιτωνω που θα τις κανω στο ΙΚΑ δωρεα (λεμε τωρα)

εχθες ειδα και το τιμολογιο του Ιασω..

θελω 1500 τον Ιουνιο μονο για την περιδεση και αλλα 2500 για την γεννα συν αλλα 1800 τον γιατρο και να μην αναφερω τις επισκεψεις καθε μηνα και την Β επιπεδου..

στην καλυτερη 6000-7000 ευρω..

απελπιστικα σχεδον μεχρι που αρχισα να σκεφτομαι μηπως παω σε δημοσιο αλλα αρχισα να εχω αγχος στην ιδεα να παω σε νεο γιατρο που δε με ξερει, δεν εχει ιδεα και κλινικη αποψη για το ιστορικο μου..

Μαεστρια μου εγραφα και τωρα ειδα το ποστ σου!

Με το καλο να υποδεχτεις το μπουμπουκακι σου! Πολυ χαρηκα!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Τωρα με τις αγορες του Πασχα, θα της παρω το καθισματακι που ενσωματωνεται στη λεκανη και εφοσον εχει δικο της wc μεσα στο δωματιο της θα την ξεκινησω προσπαθειες εκει.. Για να δουμε πως θα παει.. Δεν θελω και να την πιεσω ρε γμτ...

καλημερα!

Τι καλοοοοοοοο, δικο της wc στ δωματιο της..

Kαλημέρα κοπελιές!!!

αυχενικη ποτε κανεις?

Ευχαριστω Προσπ, ενας απο τους λογους που επελεξα να παει το δωματιο της Μαριας εκει, ηταν αυτος.. Το οτι δεν θα ακουμπαει στη δικη μας τουαλεττα καθε φορα που θα θελει να ανεβει και να κανει την αναγκη της..

gM4vp2.png

αυχενικη ποτε κανεις?

Δευτέρα, δυστυχώς δεν προλάβαινα να την κάνω Ιπποκράτειο. Θα την κάνω έξω, στον ίδιο που την έκανα και στο Γιάννο, ο οποίος είναι τσακάλι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

αντε και εμεις την αλλη Παρασκευη θα ξαναπαμε στο γιατρο, ελπιζω να κανουμε ηρεμο Πασχα και να μην εχει αλλαξει κατι..

πρς το παρον με τις ναυτιες με καταταλαιπωρει η δυσκοιλιοτητα αλλα προσπαθω να την ρυθμισω..

Δευτέρα, δυστυχώς δεν προλάβαινα να την κάνω Ιπποκράτειο. Θα την κάνω έξω, στον ίδιο που την έκανα και στο Γιάννο, ο οποίος είναι τσακάλι.

εμεις αν ολα πανε καλα αρχες Μαιου θα την κανουμε.

Την αυχενικη μου την κανει ο ιδιος ο γιατρος μου μεσα στην τιμη της επισκεψης του οχι επιπλεον αλλα πληρωνω εξω σε μικροβιολογικο την Pap A γυρω στα 60 ευρω μεχρι προπερσι.

μπράβο μαέστρο!!!το μπουμπουκάκι μεγαλώνει...

πολλά λεφτά βρε προσπ,αλλά εκεί πατάνε,μπορείς να κάνεις κι αλλιώς??

τι μπορείς να κάνεις στο δημόσιο από όλα αυτά,για να γλυτώσεις έστω και λίγα??

εγώ θυμάμαι πλήρωσα μόνο αυχενική και β επιπέδου, συμμετοχή στις αναλύσεις κάθε μήνα 15Ε,500Ε στο νοσοκομείο στα γιάννενα,τα βλαστοκύταρα και ότι έξοδα κάναμε εκεί,ξενοδοχείο κλπ....αλλά όχι και 6000Ε.

φαίη μου βλέπω όλα ίδια τα κορίτσια μας!!!τσάντες,παπούτσια,καλλυντικά!!! περάσατε την ιωσούλα??

ελενάδα μου 2 δωμάτια έχουμε,το δικό μας και της έλλης...

σκέφτομαι να βάλω τους κουμπάρους με τα παιδιά τους στο παιδικό, έχω ήδη ένα μονό κρεβάτι,θα ανεβάσω και το κρεβάτι που έχει ο καναπές,είναι αποσπώμενο!! οπότε 2 μονά,κι ας κοιμηθούν εκεί...κι εμείς στο δωμάτιο μας θα πάρω την κούνια...μετά σίγουρα θα έχουμε θέμα...όπως και σε κάθε ταξίδι και μετά...θέλει προσαρμογή στο δωμάτιο της...

λίγες μέρες είναι...υπομονή θα κάνουμε...

Προσπ στη θέση σου, θ' άνοιγα και μια καρτέλα στο νοσοκομείο. Πήγαινε, να δεις πως είναι.

Γιατί, κακά τα ψέματα, "πολλά τα λεφτά Άρη".

δεν με οφελει και θα σου πω γιατι:

την αυχενικη οπως σου εγραψα την κανει ο ιδιος ο γιατρος μου στο ιατρειο του με τα ιδια χρηματα επισκεψης που ουτως η αλλως θα του εδινα αφου ειναι ιδιωτικος

την β επιπεδου θα την κανω στο Ιασω (προπερσι κοστισε 120 ευρω) αλλα θα ειναι με παρουσια του δικου μου του γιατρου και του εξεταστη για να εχει και ο ιδιος αποψη αρα αν παω οπουδηποτε ασχετα δεν θα ειναι και εκεινος μπροστα στην εξεταση.

doppler και αυτα τα κανει παλι στο ιατρειο του στην τιμη της επισκεψης που ουτως η αλλως τυ πληρωνω

ολα τα λεφτα ειναι στη γεννα και στη περιδεση και η μονη ευκολια θα ειναι να πληρωσω το μαιευτηριο ντουκου και τον γιατρο σε δοσεις για τις δυο επεμβασεις. Πιστευω οτι δεν θα χει κανενα θεμα με αυτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...