Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημέρααααα!!!

βγάλε μόνη σου να δούμε!!

πως βγήκαν?τι πήρες τελικά?

σήμερα έχει ωραία μέρα...για πλυντήρια!!!μετα τη χθεσινή βροχή!!

η έλλη ζωγραφίζει...χιχι

Πήρα το 8.4 της Sicura ωραία βγήκαν!!!!!!

καλημερα!

τι κανετε?

με γεια το μαλλι τζες!

εγω περιμενω τον αδερφο μου με την νυφη μου,αυριο απο αγγλια.

θα τους φιλοξενησουμε καμποσες μερες.παντρευουμε κι ενα ζευγαρι τον μαιο,και τρεχω.ολα μαζεμενα παλι..

για την πανα που λετε,της εχω πει πριν τα κανει,κακα ή τσισα,να μου το λεει να παμε στο γιογιο.αλλα αυτη ειναι δυσκοιλια,και δεν θελει ουτε να της μιλας οταν τα κανει.πιο πολυ παιζει και καθεται για πλακα στο γιογιο.στη λεκανη εχει κανει 2 φορες τσισα,και μου το ζητησε εκεινη.πολυ δυσκολο μου φαινεται,θα δειξει..

οσο για τα καλλυντικα και τα ρουχα,τα ιδια περιπου με την ανδρεινα,μονο που εμενα εχει κολλημα με τα παπουτσια,κι αλλαζει συνεχεια.λιποζαν βαζει καθε μερα,μας φτιαχνει τα νυχια,με οτι βρει,ακομη και με τσιμπιδακι,και τα μαλλια μας,ανεβαινει πισω απο την πλατη μας, οπου και να καθομαστε και θελει να μας τα κανει πεσουδες(πλεξουδες)!αυτα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!

τι κανετε?

με γεια το μαλλι τζες!

εγω περιμενω τον αδερφο μου με την νυφη μου,αυριο απο αγγλια.

θα τους φιλοξενησουμε καμποσες μερες.παντρευουμε κι ενα ζευγαρι τον μαιο,και τρεχω.ολα μαζεμενα παλι..

για την πανα που λετε,της εχω πει πριν τα κανει,κακα ή τσισα,να μου το λεει να παμε στο γιογιο.αλλα αυτη ειναι δυσκοιλια,και δεν θελει ουτε να της μιλας οταν τα κανει.πιο πολυ παιζει και καθεται για πλακα στο γιογιο.στη λεκανη εχει κανει 2 φορες τσισα,και μου το ζητησε εκεινη.πολυ δυσκολο μου φαινεται,θα δειξει..

οσο για τα καλλυντικα και τα ρουχα,τα ιδια περιπου με την ανδρεινα,μονο που εμενα εχει κολλημα με τα παπουτσια,κι αλλαζει συνεχεια.λιποζαν βαζει καθε μερα,μας φτιαχνει τα νυχια,με οτι βρει,ακομη και με τσιμπιδακι,και τα μαλλια μας,ανεβαινει πισω απο την πλατη μας, οπου και να καθομαστε και θελει να μας τα κανει πεσουδες(πλεξουδες)!αυτα!

καλημερα!!

πως και δεν σκεφθηκα να της παρω ενα Liposan να παιζει? ολο το δικο μου λιπγκλος παιρνει..χαχα!

άντε βρε ελεναδίτσα που είσαι!!χάθηκες!!

βρε την αντζελίνα,κι αυτή κοκέτα!!!κοντέσες παιδάκι μου!!

καλώς να δεχτείς τους φιλοξενούμενους σου!εγώ ακόμα δεν ξέρω αν το πάσχα θα έρθουν οι κουμπάροι...σιγά σιγά όμως πρέπει να κάνω και τη γενική μου,κοντεύει το πάσχα...πέρασε ο καιρός!!

πρόσεχε το με τη δυσκοιλιότητα...το βαφτηστίρι με το που έβγαλε τις πάνες,λόγω ψυχολογικού(τα έλεγα βέβαια,αλλά δεν άκουγε η κουμπάρα) έκανε κακά κάθε 3-4-5 μέρες...μιλάμε πολύ χάλια,κι ακόμα το παλεύει...

Διαφημίσεις

καλημερα!!

πως και δεν σκεφθηκα να της παρω ενα Liposan να παιζει? ολο το δικο μου λιπγκλος παιρνει..χαχα!

εγω της εχω δωσει ενα σωληναριο liposan,τελειωμενο,οχι αυτο που ειναι σαν κραγιον,ξερετε. ετσι πρεπει να βαλει πολυ δυναμη για να βγει πολυ,κι ετσι ελεγχω την ποσοτητα που τρωει...γτ με το αλλο, βαζει το δαχτυλακι της μεσα και το καταστρεφει...

άντε βρε ελεναδίτσα που είσαι!!χάθηκες!!

βρε την αντζελίνα,κι αυτή κοκέτα!!!κοντέσες παιδάκι μου!!

καλώς να δεχτείς τους φιλοξενούμενους σου!εγώ ακόμα δεν ξέρω αν το πάσχα θα έρθουν οι κουμπάροι...σιγά σιγά όμως πρέπει να κάνω και τη γενική μου,κοντεύει το πάσχα...πέρασε ο καιρός!!

πρόσεχε το με τη δυσκοιλιότητα...το βαφτηστίρι με το που έβγαλε τις πάνες,λόγω ψυχολογικού(τα έλεγα βέβαια,αλλά δεν άκουγε η κουμπάρα) έκανε κακά κάθε 3-4-5 μέρες...μιλάμε πολύ χάλια,κι ακόμα το παλεύει...

να΄σαι καλα μιαμαμα.να δω που θα κοιμηθουν..σκεφτομαι να τους φιλοξενησω στο δικο μου κρεβατι,κι εγω με την μικρη να κοιμηθουμε στο μονο το δικο της,κι ο αντρας μου στον καναπε,γτ αν κοιμηθουμε ολοι στο διπλο,η μικρη μετα φοβαμαι οτι θα ξεσυνηθισει και θα θελει παλι να κοιμαται μαζι μας..

εσεις τι θα κανατε?

με την δυσκοιλιοτητα,ναι,πρεπει να αλλαξουμε την διατροφη της,και να το κοιταξω το θεμα.εσυ μιαμαμα,εχεις κι αλλο δωματιο?εγω εχω το γραφειο,αλλα δεν εχω κρεβατι εξτρα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...