Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα και εμεις ακομη φοραμε πανα για τον υπνο (αν και καποια βραδυα δεν κανει τσισα της καθολου, αλλα γινεται το σωσε!) και σε μακρυνες διαδρομες.. κατα τ'αλλα κρατιεται αλλα σπανια υπαρχουν και ατυχηματα.

καλημέρα!!!

τι βλέπω πρωί πρωί ?νεύρα...αυπνίες...

φαίη μου τις βόλτες δεν της ξεκινήσαμε τώρα,απλά...δεν τις σταματήσαμε ποτέ...

ειδικά με το κρύο ήταν οι καλύτερες μας βόλτες...

τώρα από πρωί θα κατεβαίνουμε μέχρι τον μάιο πλέον...έχει πολύ ζέστη και ήλιο πια!!

σήμερα βέβαια σαν νύχτα είναι έξω,βρέχει κιόλας...αγγλία γίναμε!!!!

και ήθελα να βάλω πλυντήρια!!φτου!

εμείς πάντως με τον ύπνο έχουμε θέμα οικογενειακώς!!!!

κοιμόμαστε πάρα πολύ!!!η έλλη μίνιμουμ 14-15 ώρες...

πάντως κι εγώ χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά...με επηρεάζει η τηλεόραση και βλέπω εφιάλτες...είχα και καούρα,αλλά βαριόμουν να κατέβω κάτω να πιω σόδα...

το γιογιό η έλλη το έχει κάνει σκαμπό!!θέλει στην τουαλέτα να κάθεται με το ειδικό καπάκι για μικρά...αφού έχει κάνει κακά...τσίσα δεν έχει κάνει όσες φορές την έχουμε βάλει...βασικά το έχει δει παιχνίδι και λογικό είναι...πρέπει να βγάλουμε πάνες,να καταλάβει ότι αν δεν πάμε τουαλέτα θα γίνεται μούσκεμα...("μούμα" το λέει)

πάντως η πάνα είναι μονίμως κατουρημένη,ειδικά στον ύπνο...2 κιλά θα φτάνει...

τα κακά τα λέει όταν τα κάνει,τα τσίσα μπα...ούτε μία φορά δεν το έχει πει...

Διαφημίσεις

To μόνο που κάνει η μικρή ειναι όταν κάνει τσίσα 'η κακά να βγάζει την πάνα.. μετά βέβαια αρχίζει..μαμά αλλάτσω; Βάλω φούτα;; Κακά έκανα, πύνεις εμένα ο μπάνιο;; πύνεις;; Τι α βάλω;; Βαλω κέμα;; Βάλω μόνη μου πιπί μου.. :tongue:

εμείς πάντως με τον ύπνο έχουμε θέμα οικογενειακώς!!!!

κοιμόμαστε πάρα πολύ!!!η έλλη μίνιμουμ 14-15 ώρες...

πάντως κι εγώ χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά...με επηρεάζει η τηλεόραση και βλέπω εφιάλτες...είχα και καούρα,αλλά βαριόμουν να κατέβω κάτω να πιω σόδα...

το γιογιό η έλλη το έχει κάνει σκαμπό!!θέλει στην τουαλέτα να κάθεται με το ειδικό καπάκι για μικρά...αφού έχει κάνει κακά...τσίσα δεν έχει κάνει όσες φορές την έχουμε βάλει...βασικά το έχει δει παιχνίδι και λογικό είναι...πρέπει να βγάλουμε πάνες,να καταλάβει ότι αν δεν πάμε τουαλέτα θα γίνεται μούσκεμα...("μούμα" το λέει)

πάντως η πάνα είναι μονίμως κατουρημένη,ειδικά στον ύπνο...2 κιλά θα φτάνει...

τα κακά τα λέει όταν τα κάνει,τα τσίσα μπα...ούτε μία φορά δεν το έχει πει...

πρωτα απο ολα να σου θυμησω ποσο σε μισω για το θεμα.."υπνος" χαχα!!

για τη βραδινη πανα εγω δεν τρελλαινομαι ας την κόψει και του χρονου..προς το παρον δεν την πιεζω, ουτε της κανω νυξη σχετικη, ισως προσπαθησουμε το καλοκαιρι και αν κατσει εχεις καλως αλλα με τοσο γαλα που πινει πρωτου κοιμηθει αναποφευκτα τα ατυχηματα.

ετσι ξεκινησαμε και εμεις τα κακα τα εκοψε πρωτα στην πανα και εχει περασει τοσο καιρος που αν κατα λαθος της ξεφυγουν σχεδον μας ξενιζει το γεγονος..

τα τσισα θελουν τον χρονο τους

To μόνο που κάνει η μικρή ειναι όταν κάνει τσίσα 'η κακά να βγάζει την πάνα.. μετά βέβαια αρχίζει..μαμά αλλάτσω; Βάλω φούτα;; Κακά έκανα, πύνεις εμένα ο μπάνιο;; πύνεις;; Τι α βάλω;; Βαλω κέμα;; Βάλω μόνη μου πιπί μου.. :tongue:

χαχαχα!! σουπερ!!

εμενα το χει κανει προγραμμα οτι θα κανει κακα και θα την πλυνω και κρεμα βαζουμε σπανια πλεον αλλα θελει να τη βαζει μονη της..

οταν κανει τσισα συνηθως την σκουπιζω και ανελλιπως πρωι και βραδυ την πλενω.

παντως με τις φουστες εχουν αρχισει να εχουν θεμα ε?? εμενα εχει αρχισει να μου ζηταει φουστες..

παντως με τις φουστες εχουν αρχισει να εχουν θεμα ε?? εμενα εχει αρχισει να μου ζηταει φουστες..

Εμείς χωρίς "φούτα" από το σπίτι δεν βγαίνουμε... ειδικά αν είναι να πάμε "επίσημα" κάπου δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει κάτι άλλο... αλλιώς... "κοάν" φοράει με ότι μπλούζα διαλέξει κ φυσικά θα φορέσει πάντα μπουφάν που διαλέγει η ίδια, πάει στη ντουλάπα κ λέει "Βάλιο ατό.. πήρε Αννα μου μπουφάν"

τι να κάνω βρε παιδιά?η "παραγγελία" μου στον καλό θεούλη ήταν ένα ήσυχο μωρό και να κοιμάται πολύ!!!!

με το που βγάλουμε τα χαλιά ξεκινάμε...θα της πάρω και πολλά βρακάκια χρωματιστά...

δεν αγχώνομαι όμως...ολόκληρο καλοκαίρι έχουμε μπροστά μας...όλα τα παιδάκια την έβγαλαν την πάνα,θα την βγάλουμε κι εμείς...

το βράδυ αργεί ακόμα...

για την ώρα κάνει κακά 2-3 φορές την ημέρα,είναι ασύμφορη στις πάνες!!

βρε την ανδρείνα!!κοκέτα!!

κι εγώ έχω βρει τον μπελά μου,της είχα βάλει λίγη κρέμα τον χειμώνα στο πρόσωπο που είχε ξεραθεί από το κρύο...και τώρα θέλει συνέχεια...

και κάθε φορά που βάφομαι θέλει κι αυτή...κάνω πως τις βάζω και καμαρώνει!!

Διαφημίσεις

εγω την εχω ολιγον αγοροκοριτσο διοτι μεσα στο σπιτι η στην παιδικη η στον παιδοτοπο βολικα θεωρω και βλεπω οτι ειναι μονο τα κολαν και οι φορμες..

φουστες μονο σε καμια γιορτη της βαζω και βεβαια καμαρωνει αφου ακουει ΤΑ σχολια!!

Βεβαια που και που εχει και εκεινη προτιμησεις αλλα δεν της περναει ακομη.:tongue:

τζες τι χρώμα τα έχει η χρηστίδου τώρα??

γιατί τα είχε καστανοκκόκινα(πολύ ωραία) και ξανθά(δεν μου άρεσαν )

κι εγώ την παρασκευή θα πάω με την κόρη να μας φτιάξουν μαλλάκια...

εγώ αγοράζω τις βαφές μόνη μου,γύρω στα 16Ε,αλλά πολλές φορές τις βρίσκω με έκπτωση...και κομμωτήριο,30Ε,κούρεμα,βαφή,χτένισμα.

αν μου βάλει δικές της βαφές,πάνω από 50Ε...οπότε δεν συμφέρει...

τζες τι χρώμα τα έχει η χρηστίδου τώρα??

γιατί τα είχε καστανοκκόκινα(πολύ ωραία) και ξανθά(δεν μου άρεσαν )

κι εγώ την παρασκευή θα πάω με την κόρη να μας φτιάξουν μαλλάκια...

εγώ αγοράζω τις βαφές μόνη μου,γύρω στα 16Ε,αλλά πολλές φορές τις βρίσκω με έκπτωση...και κομμωτήριο,30Ε,κούρεμα,βαφή,χτένισμα.

αν μου βάλει δικές της βαφές,πάνω από 50Ε...οπότε δεν συμφέρει...

και εγω χρειαζομαι κουρεμα επειγοντως αλλα και το μαλλι της μικρης ειναι χαλια ομως μαλλον δεν θα της τα πειραξω διοτι εχει μια ασυμμετρια που θελω να μακρυνει για να τα παρουμε ενιαια..

σα ξεμαλλιασμενο γυφτακι ειναι το κακομοιρο με το κωλομαλλο που κληρονομησε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...