Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello girls!!τι κάνετε????

πήγαμε την βολτούλα μας το πρωί και κούνιες

4 μέρες συνεχόμενα στις κούνιες είμαστε!!

βικάκι χάθηκες...

κι εγώ στην εγκυμοσύνη κουραζόμουν εύκολα...ειδικά τις τελευταίες μέρες πριν γεννήσω...όποτε έμπαινε πελάτης στο μαγαζί μου ερχόταν να κάνω φόνο!!

τα πόδια μου είχαν γίνει τούμπανο!!

αυτά τα "ωραία"!!!χιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Βικυ οντως χαθηκες, γιατι ετσι?

Μαεστρια μου δεν παει παιδικο ακομα (απο Σεπτεμβρη θα τη στειλω) αλλα συναναστρεφομαστε συχνα - πυκνα πολλα παιδακια! Αλλα πανε παιδικο, αλλα οχι.. Ε, οποτε μας κολλανε προσπαθω να σκεφτομαι πως απλα μας δινουν αντισωματα.. Γιατι αυτο ειναι, απλα στεναχωριεμαι που βλεπω τη μικρη ετσι... Απο την αλλη τι να κανω? Να μη τη φερνω σε επαφη με παιδακια? Ειναι κριμα, ειδικα για εκεινη που λαχταραει..

Μιαμαμα ξεκινησατε τις βολτες ε? Κι εμεις αυριο μετα τη φρουτοκρεμα θα παμε κουνιες απαραιτητως.. Μεσα στο σπιτι εχουμε νευρα και εγω αλλα και εκεινη!

Τζες πως ειναι το μωρακι της φιλης σου? Το ειδες τελικα?

Η elenada που ειναι?

Εμεις ειμαστε καλυτερα! Τα ματακια μας ειναι οκ, εχουμε ακομα μυξες και μπουκωμα και αναμενουμε ο ξεροβηχας να γινει πιο παραγωγικος για να αναρρωσουμε πληρως! Μεθαυριο θα παρω το γιατρο τηλ. να μου πει αν θα συνεχισω θεραπει με το tobrex και με το αεριους!

Σας φιλω ολες, θα τα πουμε το πρωι με το καλο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τζες να σας ζησει κι απο μενα!!

Κι εμενα μου αρεσουν τοσο μωραακια..Αλλα μου αρεσει και η ηλικια που ειναι τωρα τα δικα μας!! Ειναι απιστευτη..

Εγω αυτες τις μερες εχω κατι χαζα τρεξιματα που προκυπτουν απτο πουθενα..Αλλα το ΣΚ ερχεται η κολλητη μου απο Θεσσ/νικη κ προβλεπεται ΤΡΕΛΛΟ ξεσαλωμα!!! τελεια θα περασουμε..Ο συζυγος θα λειπει ΣΚ και θα ειναι σουπερ..

Περαστικα στο Μαρακι..Πολυ ταλαιπωρια το ζουζουνι

Καληνυχτα

yRf6p1.png

Καλημερα σε ολες!

My Princess ευχαριστουμε για τα περαστικα!

Λοιπον..Μου εχει σπασει τα νευρα η μικρη αυτες τις μερες γιατι ξυπναει οσο πιο νωρις γινεται το πρωι.. Κι εκει που το παιρνεις αποφαση πως θα ξυπναει π.χ. στις 7μιση, την επομενη μερα ξυπναει ακομα πιο νωρις.. Εχω απιστευτα νευρα γιατι προσπαθησα να την ξαναβαλω στο κρεβατι της και εκανε σαν να μην πω τι...

Πολυ απλα δεν την παλευω.. Περιμενω να περασει η ωρα να φαει φρουτοκρεμα και να την παω κουνιες γιατι εχω απιστευτα νευρα για να τη βγαλουμε μεσα στο σπιτι.

gM4vp2.png

Καλημερα σε ολες!

My Princess ευχαριστουμε για τα περαστικα!

Λοιπον..Μου εχει σπασει τα

νευρα η μικρη αυτες τις μερες γιατι ξυπναει οσο πιο νωρις γινεται το πρωι.. Κι εκει που το παιρνεις αποφαση πως θα ξυπναει π.χ. στις 7μιση, την επομενη μερα ξυπναει ακομα πιο νωρις.. Εχω απιστευτα νευρα γιατι προσπαθησα να την ξαναβαλω στο κρεβατι της και εκανε σαν να μην πω τι...

Πολυ απλα δεν την παλευω.. Περιμενω να περασει η ωρα να φαει φρουτοκρεμα και να την παω κουνιες γιατι εχω απιστευτα νευρα για να τη βγαλουμε μεσα στο σπιτι.

Καλημέρα σε όλες

Φαιη νομίζω πως σήμερα έχεις λίγα νευρα !!! Είναι φυσιολογική η συμπεριφορά της αφού ήταν άρρωστη αυτές τις μερες οπότε μην της θυμώνεις της κορούλας

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές!

Μουντίλα και κρύο στο Σαλόνικα!

Τρελή αυπνία, ξύπνησα στις 4 κ από τότε δεν έχω κλείσει μάτι...σήμερα θα βάλω κ τη μάνα μου να μου βάψει τα μαλλιά, θέλω να τα κάνω σαν της Χρηστίδου.. δεν πάω όμως κομμωτήριο...50ευρώ θέλουν για βαφή!! Δεν τα δίνω κάθε μήνα αυτά τα λεφτά

Εμένα για την ανταύγεια και κούρεμα, μου 'χε πάρει 20? την άλλη φορά. Τι να σου πω;

Για την αϋπνία έχει δοκιμάσει Βαλεριάνα κοριτσάκι; Εγώ έχω, το κάνεις ρόφημα, βότανο είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα για την ανταύγεια και κούρεμα, μου 'χε πάρει 20? την άλλη φορά. Τι να σου πω;

αυτός που πάω είναι ακριβός κ φοβάμαι να πάω αλλού για πειράματα

Για την αϋπνία έχει δοκιμάσει Βαλεριάνα κοριτσάκι; Εγώ έχω, το κάνεις ρόφημα, βότανο είναι.

δεν έχω δοκιμάσει..θα πέσω κατευθείαν στα σκληρά αν συνεχίσω έτσι

Διαφημίσεις

δεν έχω δοκιμάσει..θα πέσω κατευθείαν στα σκληρά αν συνεχίσω έτσι

Είναι φυτικό, βότανο και κάνει δουλειά. Πάρε από καμιά λαϊκή αν πετύχεις και φτιάξε όταν θα 'χεις ανησυχίες βράδυ.

Άσε τα σκληρά γι' αργότερα, έχουμε μέλλον μπροστά μας. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλα αν σας πω τι παιρνω εγω οποτε εχω αυπνιες ή με πιανουν τα υπαρξιακα μου... Φυσικα και δεν το παιρνω ελαφρα την καρδια και φυσικα δεν το εχω κανει συστημα.. Απλα εχω στο φαρμακειο μου ενα κουτακι (ειναι στην κατηγορια των αγχολυτικων, δεν γραφω ονομασια για ευνοητους λογους) το οποιο μου το συνταγογραφησε ψυχιατρος μετα απο συνεδρια. Αλλα και παλι δεν το θεωρω λυση, το εχω μονο οταν βλεπω πως εχω δοκιμασει τα παντα και δεν πιανει τιποτα!

Φτανει να σας πω πως τη βαλεριανα την επινα κι εγω αλλα ηταν λες κι επινα φραπεδακι.. Δεν με επιανε καθολου! Αμα ο αλλος εχει και τη βουλα απο τον τρελογιατρο, δεν τον πιανουν τα βοτανια! Θελει "σκληροπυρηνικα" μεσα να συνελθει! :lol:

gM4vp2.png

Καλα αν σας πω τι παιρνω εγω οποτε εχω αυπνιες ή με πιανουν τα υπαρξιακα μου... Φυσικα και δεν το παιρνω ελαφρα την καρδια και φυσικα δεν το εχω κανει συστημα.. Απλα εχω στο φαρμακειο μου ενα κουτακι (ειναι στην κατηγορια των αγχολυτικων, δεν γραφω ονομασια για ευνοητους λογους) το οποιο μου το συνταγογραφησε ψυχιατρος μετα απο συνεδρια. Αλλα και παλι δεν το θεωρω λυση, το εχω μονο οταν βλεπω πως εχω δοκιμασει τα παντα και δεν πιανει τιποτα!

Φτανει να σας πω πως τη βαλεριανα την επινα κι εγω αλλα ηταν λες κι επινα φραπεδακι.. Δεν με επιανε καθολου! Αμα ο αλλος εχει και τη βουλα απο τον τρελογιατρο, δεν τον πιανουν τα βοτανια! Θελει "σκληροπυρηνικα" μεσα να συνελθει! :lol:

σωπα βρε!!

υπερβολες!!χαχα!

Ειναι που δεν με εχεις γνωρισει απο κοντα Προσπ!! :lol:

Πριν λιγο φαγαμε φρουτοκρεμα.. Τωρα τη βλεπω που σφιγγεται! Περιμενω να με χ#εσει και να παμε κουνιες!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...