Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω πηρα αποτομα βαρος και τωρα τις νυχτες επειδη κοιμαμαι πιο βολικα στα πλαγια τα πρωινα με ποναει η πλατη μου..πρεπει να βρω ενα ντεμι σκληρο μαξιλαρι να βαζω για στηριγμα της πλατης για να χαλαρωνει και να μην ειναι τσιτα ολη νυχτα..

και στη μικρη το ιδιο θεμα ειχα αλλα τοτε κοιμομουν στο σαλονι που μαλλον εκει με κοβω σε κανα διμηνο αφου ο ανδρας μου θα θελει κλιματισμο -18 ενω εγω με +28 ειμαι μια χαρα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα maestria..με το φαγητο πως τα πας? τι προγραμμα διατροφης εχεις βαλει? η τρως οπως και οτι να ναι?

Τρώω όπως έτρωγα. Απλά ίσως να κάνω περισσότερες κουτσουκέλες τώρα, γιατί σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να καταπιέζομαι τόσο, θα καταπιεστώ αρκετά μετά. :tongue:

Βρε μικρούλα Φαίη πάλι άρρωστα είστε; Την στέλνεις παιδικό και κολλάει; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ της! :D

Κορίτσια, για κάποιο λόγο, σέρνομαι σήμερα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τρώω όπως έτρωγα. Απλά ίσως να κάνω περισσότερες κουτσουκέλες τώρα, γιατί σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να καταπιέζομαι τόσο, θα καταπιεστώ αρκετά μετά. :tongue:

Βρε μικρούλα Φαίη πάλι άρρωστα είστε; Την στέλνεις παιδικό και κολλάει; ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ της! :D

Κορίτσια, για κάποιο λόγο, σέρνομαι σήμερα!

εγω καθε 2-3 ωρες τρωω το κατι της μου..

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

να της ζήσει της φίλης σου τζες!να είναι πάντα γερό και τυχερό!!!

να περάσει η μέρα...

Ας κουραζόμουν κι εγώ κι ας πήγαινα βόλτα! Ευχαριστώ για τις ευχές

και αν δεν μετακινησε γενικα οπως εγω τωρα που στο γραφειο καθομαι επι 7 ωρες και με πγαινοφερνει ο συζυγος με το αυτοκινητο, αν κανω βολτα περπατωντας μιση ωρα η μια ωρα μετα ειμαι πτωμα..

αλλα πρεπει τα απογευματα να βγαινω να περπαταω εστω μιση ωρα γιατι και θα γινω τοφαλος και δεν κανει για την κυκλοφορια του αιματος..

Ναι είναι καλό το περπάτημα, προσπαθώ να περπατάω γενικώς. Κι εγώ κουράζομαι πολύ εύκολα. Ε, λογικό δεν ειναι;

ετσι λεω και εγω αλλα αναρωτιεμαι αν το λογικο ειναι τωρα η σε 3-4 μηνες..χαχα!

Διαφημίσεις

φυσιολογικό ειναι .... εγώ στην Ανδρείνα 9 μήνες πολύ κουρασμένη ένιωθα

παιζουν ρολο πολλα πραγματα..

εγω στην μικρη ημουν μονη, κοιμομουν οποτε ηθελα, εκανα οτι ηθελα

τωρα μολις παω σπιτι δεν μπορω να ξεκουραστω ουτε για αστειο..και οχι τοσο απο δουλειες..

Κι εγώ κουραζόμουν σ' όλη την εγκυμοσύνη Προσπ. Πιστεύω ότι στο 1ο τρίμηνο είναι πιο έντονο, αλλά γενικά κουράζεσαι.

εγω καθε πρωι εχω ναυτιες αλλα οχι σε σημειο να κανω εμετο (οχι ακομη τουλαχιστον) απο εκει και επειτα το απογευμα μου ρχεται λιγο η κουραση και αρκουμαι στο να ξαπλωσω λιγο χωρις να κοιμηθω αφου η μπουμπου δεν με αφηνει κιολας σε ησυχια..

γειά σας κοριτσάκια!

υπομονή εγκυούλες!

Λογική είναι η κούραση, ο οργανισμός λειτουργει με πιο γρήγορους ρυθμούς, πρέπει να φανεί φιλόξενος όλον αυτόν τον καιρό στον ''φιλοξενούμενό'' του. Εγώ θυμάμαι είχα κάνει και δέκατα στην αρχή της εγκυμοσύνης και ο γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό. Ο οργανισμός νιώθει εξαντλημένος και μου σύστησε ξεκούραση απλώς.

γειά σας κοριτσάκια!

υπομονή εγκυούλες!

Λογική είναι η κούραση, ο οργανισμός λειτουργει με πιο γρήγορους ρυθμούς, πρέπει να φανεί φιλόξενος όλον αυτόν τον καιρό στον ''φιλοξενούμενό'' του. Εγώ θυμάμαι είχα κάνει και δέκατα στην αρχή της εγκυμοσύνης και ο γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό. Ο οργανισμός νιώθει εξαντλημένος και μου σύστησε ξεκούραση απλώς.

και εμενα πεφτει το ανοσοποιητικο κατακορυφα..

εισαι καλα εσυ? χαθηκες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...