Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ας καταφέρει να γεννήσει και να 'ναι και οι δύο γεροί μαρή! Κι εγώ καισαρική έκανα, δεν έπαθα τίποτα.

Άντε, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! Τι έχει; Αγόρι ή κορίτσι; :D

συμφωνώ απόλυτα...κι εγώ καισαρική και πολύ το χάρηκα!!

έτσι και η φίλη μου που γέννησε πριν ένα μήνα...την παίδευε ο γιατρός 13 ώρες και τελικά γέννησε με καισαρική..και δεν θα μπορούσε αλλιώς,ήταν μπλεγμένο με τον ομφάλιο το μωρό.και η καημένη ένα ερείπιο...δεν άντεχε άλλο...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!;);)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α να σας πω κορίτσια...το αφρόλουτρο φράουλα σαν μυρωδιά σας αρέσει??

θέλω να κάνω γκάλοπ με τις μυρωδιές...

λόγω αβον!!

Εμένα μ' αρέσει παντού η φράουλα. Αφρόλουτρο, κρέμα σώματος! Επίσης βανίλια, κανέλα (πιο χειμωνιάτικα) και ο Κορρές έχει κάτι Κίτρο και Γιασεμί, που ειναι πιο καλοκαιρινά και σούπερ αρώματα.

Εμένα ο δικός μου θέλει, σαν τρελός, αλλά κάνει υπομονή, οπως κι εγώ, που μου 'λειψε μετά από ΤΟΣΟ καιρό, επιτέλους.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ας καταφέρει να γεννήσει και να 'ναι και οι δύο γεροί μαρή! Κι εγώ καισαρική έκανα, δεν έπαθα τίποτα.

Άντε, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! Τι έχει; Αγόρι ή κορίτσι; :D

Εμένα μου την έχει δώσει με τις "άκυρες" καισαρικές πολύ άσχημα.

Κοριτσάκι έχει!!! Ευχαριστώωω

λόγω αβον!!

Εμένα μου αρέσει!! Γενικά εχω καλή σχέση με τα φρουτώδη αρώματα... αν πάλι το δώσεις στη μάνα μου θα σου πει... τί ειναι τουτο το βρωμερό!

ο δικός μου που δεν ήθελε στη εγκυμοσύνη καθόλου??

1-2 φορές στην αρχή και τέλος!!

όχι ότι ήθελα εγώ,μου έλεγε ότι θα κάνει υπομονή,περιμένουμε παιδί...ψιλοφοβόταν μάλλον!!χαχα

έδωσα κρέμα στο κορίτσι και έβαλα να μαριναριστεί η γαλοπούλα για να την κάνω σνίτσελ στο φούρνο...

αυτά...

λόγω αβον!!

εμενα δεν μου αρεσει η φραουλα γενικα (απο μικρη το χω το κολλημα)

και εγω σνιτσελ γαλοπουλα θα φαω σημερα!!!!χαχα!

οι ανδρες φοβουνται αλλα υπαρχουν και αλλοι που δεν καταλαβαινουν τιποτε και εχουν και απαιτησεις οταν εσυ δεν μπορεις ακομη και με ιατρικη συσταση..

Διαφημίσεις

με το καλο jesgk

και ξερω τι εννοεις..

οχι καισαρικες ανευ πραγματικου ιατρικου λογου.. αλλα και εκεινη τη στιγμη ποιος ξερει τι ισχυει και τι οχι απο αυτα που εικαζεται ο καθε μαιευτηρας..σε νοιαζει μονο να τελειωνουν ολα καλα..

η Παναγια μαζι της!

Εμένα μου την έχει δώσει με τις "άκυρες" καισαρικές πολύ άσχημα.

Τι να σου πω κορίτσι, πτυχίο μαιευτικής δεν έχω. Καλό είναι να παίρνεις διάφορες γνώμες. Εγώ είχα πάρει και δεν τη γλίτωνα την καισαρική.

Αχ, μιαν ακόμα και να ξεμπερδεύω!!!!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμένα μ' αρέσει παντού η φράουλα. Αφρόλουτρο, κρέμα σώματος! Επίσης βανίλια, κανέλα (πιο χειμωνιάτικα) και ο Κορρές έχει κάτι Κίτρο και Γιασεμί, που ειναι πιο καλοκαιρινά και σούπερ αρώματα.

βρε ασε τον Κορρέ εσύ... από την Κέρκυρα στέλνουμε κ αντικαταβολή λέμε της Αβον............................ Miamamma μίλα

Διαφημίσεις

Εγώ δεν την επέλεξα. Είχα και το κατεπείγον χειρουργείο στον 4ο μήνα και ΦΟΒΟΜΟΥΝ, δεν ήθελα άλλο χειρουργείο.

Και τώρα, στη σκέψη και μόνο, αρχίζω κι έχω ταχυκαρδίες!!! Βαθιές ανάσες, βαθιές ανάσες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Να σου πω και ωραία εποχή τώρα να γεννήσεις. Θα 'ρθει το καλοκαίρι, θα ξεπεταχτεί το μωρό, δεν θα 'χει και ιώσεις.

Τον Οκτώβρη ένα ζόρι θα το 'χουμε.

περισσοτερο εσυ που θα χεις και τον Τζονι στο παιδικο..εμεις βασει αυτων των συνθηκων θα παραμεινουμε στα ιδια αρα θα ναι πιο περιορισμενες οι περιπτωσεις ιωσης ελπιζω δηλαδη..

ας γεννησουμε και να ειμαστε ολες και ολα καλα και ολα θα τα αντιμετωπισουμε αν χρειαστει..

κι εγώ την επόμενη γέννα την έχω φανταστεί μάρτιο,απρίλη,μάη!!!!

θέλω να το βάλω αμέσως στη θάλασσα κιόλας,να κολυμπάει σαν το μωρό της "γαλάζιας λίμνης",έχω κόλλημα από μικρή!!!

Εγώ δεν την επέλεξα. Είχα και το κατεπείγον χειρουργείο στον 4ο μήνα και ΦΟΒΟΜΟΥΝ, δεν ήθελα άλλο χειρουργείο.

Και τώρα, στη σκέψη και μόνο, αρχίζω κι έχω ταχυκαρδίες!!! Βαθιές ανάσες, βαθιές ανάσες!

αν επιτρεπεται.. τι χειρουργειο εκανες? δεν θυμαμαι να μας εχεις πει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...