Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

άκου τζες η μάνα μου εκτός του ότι είναι η καλύτερη μου πελάτισσα στην αβον...\

φοράει ένα άρωμα 10 κιλά κάθε φορά κι όπου πάει το διαφημίζει...

χαχαχα

και τώρα μου λέει να της δώσω κατάλογο θέλουν τα κορίτσια στο σούπερ μάρκετ που πάει!!!

ακόμα δεν μου ήρθαν τα πράγματα,πήρα τηλ στη κούριερ!!

οπότε περιμένω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α ρε καταραμένη φτώχεια...ούτε ανεργία δεν μπορώ να πάρω...

Σε συμφέρει κάποια δουλειά ημιαπασχόληση, έτσι κ ένσημα θα πάρεις κ θα είσαι εσυ κ η μικρή ασφαλισμένη κ όσα χρήματα θα έπαιρνες περίπου από το ταμείο... λέμε τώρα αν έβρισκες.. έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα

εγω δυστυχως εχω πολυ μικρο κυκλο φιλικο και δεν εχουν τοσο ενδιαφερον για να προμηθευονται συχνα καλλυντικα συνεπως μονο αν τους τα κανω δωρα πιανουν τοπο..

και η κουνιαδα που το χει το μπλα μπλα ειναι σε μεγαλη ηλικια με κυκλο συνομιληκο και μεγαλυτερο που αυτα τα χουν αφησει πισω..

α δεν θέλω δουλειά,γιατί θα πρέπει να είναι απόγευμα,για να κρατάμε το παιδί εναλλάξ... μερικές φορές όμως ο άντρας μου μπορεί να έχει δουλειά,κάποιο ραντεβού τα απογεύματα ή παραγγελίες να παραδώσει...

άσε που δεν θα βλεπόμαστε έτσι..κι όλα αυτά για 400Ε μάξιμουμ!!

και αν βρω δουλειά...

είδες η μαμά???τέτοιες πελάτισσες θέλω!!

Διαφημίσεις

η μαμά μου περιποιείται,είναι μόλις 46 ετών...

κάθε μέρα βάφεται,κι ας είναι στη λαική μέσα στα ψάρια...

πάντα μας έλεγε να περιποιούμαστε!!!

αυτο η το χεις η δε το χεις μεσα σου..δες εμενα δηλαδη..χυμαδιο

Όμως την τελευταία φορά ήσουν κούκλα... εξού κ το μπεμπέ... άναψες τα λαμπάκια του συζύγου

ΣΝΙΦ!!! Ευχαριστω παρα πολυ... :lol:

εντωμεταξυ δεν τολμουσα να ανεβω σε ζυγαρια διοτι ειδα οτι πηρα με τη μια..και ζυγιστηκα στον γιατρο και με εβγαλαν 61 κιλα :mrgreen::mrgreen: απο 57.

ΑΛΛΑ επειδη

α) ο σκοπος ειναι ιερος

β) δεν εχω πολλες δυνατοτητες μετακινησεων

γ) προσπαθω να ικανοποιω την πεινα μου και λιγοτερο την λαιμαργια μου

ΘΑ συμπαθησω τον νεο σωματοτυπο μου και εν οψη καλοκαιριου θα τον αναδειξω κιολας..χαχαχα!!!

επισης στην περιπτωση μας ειναι και το σεξ απαγορευτικο αλλα το βλεπω πιο χαλαρα αυτη τη φορα και εφαρμοζω το γνωστον..το καλο το παλικαρι ξερει και αλλο μονοπατι..οσο βεβαια μου επιτρεπεται..

μετα ο συζυγος να σβησει τα λαμπακια του για να μη του τα καψω μια και καλη..το καλο που του θελω..

Διαφημίσεις

Εγώ εφαρμόζω νηστεία μέχρι τη 12η Προσπ, μετά θα κάνω ανάσταση!

Ουφ, έβαλα και το φαί μου στο φούρνο.

εγω μεχρι να ξελευθερωθω δεν θα μπορω να κανω πληρες σεξ..ειναι απαγορευτικο οχι μονο για να μην εχουμε αιμορραγιες αλλα και μετα τη περιδεση θα πρεπει να προλαμβανουμε καθε ειδους κολπικες μολυνσεις γιατι το τραυμα της περιδεσης απο αυτες απειλειται σοβαρα εξου και οι αντιβιωσεις καθε μηνα για 4 μερες σχεδον σε ολη την κυηση..

συνεπως πλαγιες οδοι, manual μεθοδοι και υπομονη :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

τουλαχιστον να χουμε μιση χαρα..χαχα!!

και Believe me αυτη τη φορα το χω πιο θαρραλεα το θεμα γιατι στην κορη μου μετρημενα στα δακτυλα εκανα και οτι εκανα και πιο πολυ ο φοβος ηταν..

τουλαχιστον ο συζυγος εχει αποδειξει οτι σε αυτα τα θεματα εχει κατανοηση και καμια απαιτηση

Σε λίγο βάζουν την φίλη μου χειρουργείο, ελπίζω να καταφέρει τελικά να γεννήσει φυσιολογικά, cross your fingers κορίτσια! Mακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν ..την ξέρω από το 1992~!!!

Σε λίγο βάζουν την φίλη μου χειρουργείο, ελπίζω να καταφέρει τελικά να γεννήσει φυσιολογικά, cross your fingers κορίτσια! Mακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν ..την ξέρω από το 1992~!!!

Ας καταφέρει να γεννήσει και να 'ναι και οι δύο γεροί μαρή! Κι εγώ καισαρική έκανα, δεν έπαθα τίποτα.

Άντε, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! Τι έχει; Αγόρι ή κορίτσι; :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο δικός μου που δεν ήθελε στη εγκυμοσύνη καθόλου??

1-2 φορές στην αρχή και τέλος!!

όχι ότι ήθελα εγώ,μου έλεγε ότι θα κάνει υπομονή,περιμένουμε παιδί...ψιλοφοβόταν μάλλον!!χαχα

έδωσα κρέμα στο κορίτσι και έβαλα να μαριναριστεί η γαλοπούλα για να την κάνω σνίτσελ στο φούρνο...

αυτά...

α να σας πω κορίτσια...το αφρόλουτρο φράουλα σαν μυρωδιά σας αρέσει??

θέλω να κάνω γκάλοπ με τις μυρωδιές...

λόγω αβον!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...