Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Elenada και Προσπ σας ευχαριστω πολυ..

Βασικα μου την εχει βαρεσει γιατι περασα ενα χαλια Σ/Κ μια με τη μικρη αρρωστη, μια ο αντρας μου που του κοψανε τα ρεπο και τον εχω δει ελαχιστα, μια που φιλοξενουσαμε τους δυο (απ' τους τρεις) κουνιαδους κι επρεπε να τους περιποιηθω μονη μου... Καταλαβαινετε! :( Μου ελειψε παααααρα πολυ ο αντρακος μου, ειλικρινα!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Elenada και Προσπ σας ευχαριστω πολυ..

Βασικα μου την εχει βαρεσει γιατι περασα ενα χαλια Σ/Κ μια με τη μικρη αρρωστη, μια ο αντρας μου που του κοψανε τα ρεπο και τον εχω δει ελαχιστα, μια που φιλοξενουσαμε τους δυο (απ' τους τρεις) κουνιαδους κι επρεπε να τους περιποιηθω μονη μου... Καταλαβαινετε! :( Μου ελειψε παααααρα πολυ ο αντρακος μου, ειλικρινα!

Φιλακια!

αααααααχχ.. με κανεις να σκεφτομαι πως θα ναι η ζωη μας οταν ο ανδρας μου βρει δουλεια σε τριτον..νεα ωραρια, νεα προσαρμογη, αγνωστα ρεπο...στερηση της βοηθειας του αλλα αυτα εχει η κριση και η ελλειψη προβλεψιμοτητας..

αυτααα..

Kaλημέρα κ καλή εβδομάδα κ από'μένα.

Σήμερα είμαι λίγο στενοχωρημένη, αφενός πρέπει καθημερινα να ανέχομαι τα νευρα του Στ. κ μαζί μ'αυτα ότι λέει το στόμα μου που δεν υπολογίζει ποιος ακούει, αφετέρου περιμένω την παιδική μου φίλη να γεννήσει, ειχε πάει την Τρίτη με μαλακό τράχηλο κ διαστολή 4 κ της είπε η γιατρός να περιμένει επειδή ο Θεός ορίζει ημερομηνίες, την άφησε το ΣΚ με πόνους (σαν περιόδου) κ εχθές η φίλη μου πήγε νοσοκομείο αφού συνέχισε να πονά, τότε της είπε η γιατρός ότι έχει σφηνώσει το μωρό κ θα ξεκινήσουν με τεχνητούς σήμερα κ αν δεν αλλάξει θέση θα πάνε για καισαρική (την μέθοδο που επιλέγει ο Θεός του Χρήματος)...

Kaλημέρα κ καλή εβδομάδα κ από'μένα.

Σήμερα είμαι λίγο στενοχωρημένη, αφενός πρέπει καθημερινα να ανέχομαι τα νευρα του Στ. κ μαζί μ'αυτα ότι λέει το στόμα μου που δεν υπολογίζει ποιος ακούει, αφετέρου περιμένω την παιδική μου φίλη να γεννήσει, ειχε πάει την Τρίτη με μαλακό τράχηλο κ διαστολή 4 κ της είπε η γιατρός να περιμένει επειδή ο Θεός ορίζει ημερομηνίες, την άφησε το ΣΚ με πόνους (σαν περιόδου) κ εχθές η φίλη μου πήγε νοσοκομείο αφού συνέχισε να πονά, τότε της είπε η γιατρός ότι έχει σφηνώσει το μωρό κ θα ξεκινήσουν με τεχνητούς σήμερα κ αν δεν αλλάξει θέση θα πάνε για καισαρική (την μέθοδο που επιλέγει ο Θεός του Χρήματος)...

καλημερα

jesgk, οσον αφορα τη φιλη σου, μακαρι ολα να της πανε καλα και να ξεμπερδεψει η κοπελα ευκολα και γρηγορα και να ναι καλα το μωρο και εκεινη...

οσο για τον Στ. shit happens every day και ειναι αλλο ενα λιθαρακι στον τοιχο..υπομονη και εσυ ξερεις τι αλλο χρειαζεστε..

εμενα τον ανδρα μου τον απερριψαν απο δυο δουλειες με το προσχημα (που μεταξυ μας δεν ειναι) της ηλικιας.. και σημερα στη δουλεια μας εκαναν νυξη για πιθανοτητα μειωσης μισθων (οχι αμεσα) αλλα συμφωνα με το τι θα ορισουν τα νεα μετρα και με τις πληρωμες των πελατων μας..

μια χαρα!!

μια χαρα!!

Ευχαριστώ! Μια χαρά δεν λες τίποτα... μείωση μισθού.. υπέροχο νέο... και σου έχω πει... πρέπει να κόψεις κ το νερό να πίνεις κ τον αέρα που αναπνέεις επειδή κοστίζει..... .ρε δεν ντρέπονται

Διαφημίσεις

Καλά. ΠΟΛΥ κούραση και υπνηλία. Το στομάχι, ευτυχώς, καλύτερα, αλλά πάλι αν το παρακάνω μ' ενοχλεί.

Εγω τελευταια εχω υπνηλιες τετοιες ωρες και μετα κατα τις 21.00-22.00.. μετα τις 12 το βραδυ αν ξυπνησω μπορει να μην κοιμαμαι για δυο ωρες..

και πειναω καθε 2-3 ωρες με το ζορι, τρωω ελαφρα σνακ..

και εχω θεματα με την δυσκοιλιοτητα που εν μερει εχω αντιμετωπισει αλλα οχι οσο θα θελα..

αυτα

νυσταζω..

καλημέρα στις εγκυούλες και στα λοιπά κορίτσια!!χιχι

εμείς σπίτι...έχω αργότερα μαγείρεμα...

το σκ χαλαρά βολτούλες...η έλλη βέβαια μας έσπασε τα νεύρα...είχε σεληνιαστεί!!άλλο παιδί!!! τώρα θα κάτσει σπίτι 1-2 μέρες να συνέλθει!!

προσ η ηλικία δυστυχώς...παίζει πολύ μεγάλο ρόλο...η κουμπάρα σχεδόν 1 χρόνο έψαχνε δουλεία,γραφίστρια(που ζητάνε συνεχώς),και πολύ καλή στη δουλειά της(αυτή μας είχε φτιάξει τα προσκλητήρια στη βάφτιση)αλλά 36 ετών με 2 παιδιά,δεν της φαίνεται όμως η ηλικία. και τώρα βρήκε...υποτίθεται 5ωρο...αλλά μένει 8ωρο...υπερωρίες δλδ δεν θα πληρώνεται...και βέβαια αν χρειαστεί να διώξουν κάποιον,θα είναι η πρώτη...

κι εγώ θυμάμαι αθήνα όταν έψαχνα όλες οι δουλειές έλεγαν εώς 25 ετών!!!

Διαφημίσεις

Άστα, η μητρότητα και το γήρας δεν συγχωρείται. Και μετά σου λέει η κυβέρνηση, δούλευε μέχρι τα 70. Εγώ να δουλέψω.... ΠΟΥ;;;; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα στις εγκυούλες και στα λοιπά κορίτσια!!χιχι

εμείς σπίτι...έχω αργότερα μαγείρεμα...

το σκ χαλαρά βολτούλες...η έλλη βέβαια μας έσπασε τα νεύρα...είχε σεληνιαστεί!!άλλο παιδί!!! τώρα θα κάτσει σπίτι 1-2 μέρες να συνέλθει!!

προσ η ηλικία δυστυχώς...παίζει πολύ μεγάλο ρόλο...η κουμπάρα σχεδόν 1 χρόνο έψαχνε δουλεία,γραφίστρια(που ζητάνε συνεχώς),και πολύ καλή στη δουλειά της(αυτή μας είχε φτιάξει τα προσκλητήρια στη βάφτιση)αλλά 36 ετών με 2 παιδιά,δεν της φαίνεται όμως η ηλικία. και τώρα βρήκε...υποτίθεται 5ωρο...αλλά μένει 8ωρο...υπερωρίες δλδ δεν θα πληρώνεται...και βέβαια αν χρειαστεί να διώξουν κάποιον,θα είναι η πρώτη...

ετσι ειναι οπως τα λες.. και εγω η καημενη τρια χρονια τωρα του ελεγα "ψαχνε για μια part time δουλεια" γιατι η ηλικια καθε χρονο που περναει μεγαλωνει και οι δυσκολιες θα ερθουν μπροστα..

και τελικα ετσι ειναι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...