Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχα!!!!!α καλά μεγάλο μαιμούνι η γεωργίτσα!!!!!!!!!!!!

όσο γέλιο έχουν τόσο νεύρο έχουν...

τις τελευταίες μέρες προσπαθεί να μας φέρει στα όρια μας!!!

εμένα δλδ γιατί ο άντρας μου δεν νευριάζει ποτέ!!!

χθες δεν ήθελε να φύγει από τον παιδότοπο!!πρώτη φορά που μας το έκανε...α έχει και κοπέλα κάθε πέμπτη για face painting...θα βάλω φώτο...έκατσε σαν την κυρία και της έκανε λουλουδάκια και πεταλουδίτσα!!!

δεν το περίμενα...την επόμενη παρασκευή θα την πάω κομμωτήριο!!!χιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και απομένα!

Προσπ καλά αποτελέσματα! Θα περιμένουμε νέα!

Πολύ γέλιο η χριστούλα!

Εγώ προχθες την είχα στο μπάνιο και κάποια στιγμή όπως έπαιζε αυτή με τα παπάκια της εγώ κατούρησα. Και αφού πάτησα το καζανάκι μου λέει μαμά για να δω πιπί σου:shock::shock::shock:

Χθες κάτι έκανε και την άρχισα στο κύριγμα και κάποια στιγμή με διακόπτει και μου λέει μαμά εν ντέπομαι να ξέγεις:confused::confused::confused: προφανώς γιατί οταν της αρχίζω το κύρηγμα της λέω :καλά δεν ντρέπεσαι ολόκληρο κορίτσι και φαίρεσαι έτσι κλπ κλπ και μάλλον επειδή μου διέφυγε χθες το επισήμανε η πορδή:tongue:

ΠΑΙΑΙΑΙΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ!!!

Και εμενα η μικρη μου ζηταει να δει τα γεννητικα μου οργανα και το θεωρω πολυ φυσιολογικο

απο την αλλη τρελλαινεται να τριγυρναει γυμνη και πριν μου ελεγε ο πατερας της οτι γυμνωσε τη barbie και περιχαρης την πηρε αγκαλια φωναζοντας μεσα στο σπιτι "ειναι γυμνη ειναι γυμνη!!"

επισης τελευταια οταν με φιλαει ο πατερας της κανει ζηλιες..

λοιπον για σημερα σας την εκανα τη χαρη κοριτσουδες..

το κυημα ειναι εκει ακομη, ειναι σε διαστασεις φυσιολογικες και λιγο μεγαλυτερες για τις ημερες του, υπαρχει λειτουργικη καρδια και λογω ιστορικου θα ξαναπαμε σε 15 μερες. Ειμαι 7 και 2 ημερων (6 ημερων κατα τις μετρησεις της ανατομιας)

ο γιατρος μου μονο ενα βλεμα αισιοδοξιας εριξε διοτι ξερει ποσο εχω καει και οπως ειπε, εχουμε λιγη ανηφοριτσα ακομη για να κανουμε υπομονη..

αυτα..τα καλα..

σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον, τη στηριξη και την αγαπη..

τη χρειαζομαι και σημερα στο ιατρειο ειλικρινα ειχα πραγματικη αγωνια και φοβο μαλλον..

να στε καλα!

Διαφημίσεις

το κυημα ειναι εκει

![/quote]

:D!!!!!Μπράβο

ελπιζω οτι θα παραμεινει εκει και να του αρεσει η παρεα μας..χαχα!!

ευχαριστω jesgk!!

hjcnc \mc jnfnjvcjc c sa (AYTO EINAI ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ!)

Το BABY ηρθε για να μεινει!!!! ΓΙΟΥΠΙ!!!!

Μπραβο..Ετσι και ακομα καλυτερα ευχομαι..Λιγη υπομονη θα περασει ο καιρος και ουτε θα καταλαβουμε ποτε θα μιλαμε παλι για ξενυχτια, θηλασμο κτλ κτλ..

Φιλακια

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω, ευχαριστω, ευχαριστω..

νομιζω οτι τωρα μπορω να αγχωνομαι με την καλη την εννοια χαχα (σιγα μη και δεν αγχωθω για κατι..δεν θα χω λογω να αναπνεω :tongue: :tongue:)

Προσπ πολυ χαρηκα κοριτσι μου! Ολα τελεια, χαλαρωσε και με το καλο το νεο μελος να ερθει! Ολα θα πανε καλα -και το πιστευω-!

Εμεις ψιλοχαλια κοριτσακια.. Το Μαρακι αρρωστο (μυξες - μπουκωμα - δεκατα).. Το βραδυ που την εκανα μπανιο της εριξα αρκετο ζεστο νερο στο κεφαλακι και δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βλεννα εβγαλε.. Μετα την ετριψα με το winter balm, βαλαμε και φυσιολογικο ορο και τραβηξαμε τις βλεννες με τη μυξορουφηχτρα.. Πριν κοιμηθει της εδωσα και ηπιε 5 σταγονες xozal και λιγο depon αλλα για να κοιμηθει μου εβγαλε την πιστη.. Της φωναξα κι εγω και τωρα νιωθω πολυ ασχημα.. :(

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα!

τελεια νεα προσπ!!πολυ χαρηκα!ολα καλα θα πανε!

φαιη,περαστικα στην μικρουλα σου.

κι εμεις ειμαστε κρυωμενοι οικογενειακως,κι ο καιρος χαλια εδω 2 μερες τωρα,οποτε ειμαστε κλεισμενοι σπιτι..

αυτα!πολλα φιλια σε ολες!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...