Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα

εγω σημερα σπιτι, εχω αδιαθεσια με την κοιλια μου λογω δυσκοιλιοτητος και αυτου του ελαχιστου αιματος που εχω στα υγρα και εκατσα προληπτικα..

τωρα βεβαια ειμαστε ολοι μαζι στο σπιτι αφου ο μπαμπας ειναι ΚΑΙ επισημα ανεργος απο προχθες και για μια μερα μαλλον παλευεται για δευτερη δεν ξερω.. μαλλον προτιμω να μαι στο γραφειο αν ειναι να μενω σπιτι ξαπλα και να μην μπορω να κουνησω..

κατα τ'αλλα καλα.. αντε να δουμε αυριο τι θα απογινουμε με τον γιατρο..

καλημερες και παλι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμας.. Η Μαρια δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ.. Ξυπνησε στις 3 και ξανακοιμηθηκε στις 7.. Οχι πολυ, μονο ως τις 9.. Εγω το εχω παρει σερι..

Νιωθω πολυ down σημερα και δεν ξερω αν θα την παλεψω!

Ευχομαι να ειστε ολες σε καλυτερο mood..

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!

πρινσέσα μου εμείς πίνουμε γάλπο και μερικές φορές νουνού κιντ ψυγείου...ίσως κάποιο άλλο κορίτσι...

προσπ κάτσε ξεκουράσου...αύριο έχεις γιατρό έ?

κι εμείς σήμερα σπίτι,χθες το απόγευμα πήγαμε στην αδερφή μου κι έπαιξαν τα μικρά, τσίμπισα και παραγγελιούλα αβον!!χιχι

μένει 8χμ εκτός πόλης σε οικισμό κοντά σε χωριό...τρελαίνομαι να πηγαίνω μέρα...τώρα που αργεί να νυχτώσει...

είναι μέσα στο πράσινο,ησυχία,4 στρέμματα οικόπεδο,μονοκατοικία,χώρος να παίξουν τα παιδιά... ενώ εμάς το καλοκαίρι θα μας φάει το διαμέρισμα...

φαίη βάστα γερά...της δίνεις ζάχαρη?φέρνει υπερένταση στα μικρά...

πάω να κάνω καμμιά δουλίτσα αν και βαριέμαι(πάλι) γιατί αργότερα θα έχω επισκέψεις...

την ανηψιά του άντρα μου που ήρθε από το χωριό να δει την μάνα της(κουνιάδα)...

Καλημέρα κοπελιές.

Λοιπόν, για τα ψώνια που λέγαμε, στη Beneton μπλουζάκια με 9,99 και στα ΖΑΡΑ απο 6,95 μέχρι 8,95. Του πήρα 5 μπλουζάκια και μία μακό βερμούδα, γι' αρχή, μη μείνουμε με τα μακρυμάνικα αν ζεστάνει απότομα.

Πήρα κι ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι για μένα (με πίστωση απ' τη θεία ;) ) ΜΟΥΡΛΙΑ!

Τώρα επιτέλους θα φάω τα μακαρόνια με κιμά μου!!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα..

Με τετοια βροχη που να βρεθει η καλη διαθεση!! Ωραια μερα εκατσες σπιτι Προσπ..Κατι τετοιες μερες ειναι για σπιτι κ καφε..Προσπ περιμενουμε νεα..

Καλοριζικα Μαεστρια τα

yRf6p1.png

μεγιές μαέστρο!!εδώ στα benetton πάντως το φθηνότερο μπλουζάκια 15Ε, μια ζακέτα λεπτή που είχα πάρει από αλλαγή δώρου...30Ε...μόνο ένα τζην που πήρα πριν 2-3 εβδομάδες το βρήκα 20Ε και χάρηκα!!

καλά ζάρα αγαπημένα, που είστε??????

πάντως βλέπω απότομα ζέστη θα βάλει...πρέπει να βγάλουμε καλοκαιρινά...το σκ 22 βαθμούς θα έχει...

καλημερα σε ολες μας..

καλο μηνα

εμεις σημερα εχουμε γιατρο για να ακουσουμε την καρδια και να δουμε πως παει..

συνεπως η που θα μαι καλα και ολα θα βαινουν καλως η το επομενο σκ θα μαι σκυμμενη στα 4 και θα ξεχορταριαζω τον κηπο στο εξοχικο..χαχα!!

Διαφημίσεις

[/center]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑ!! ΣΩΣΤΗ!!

ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για αυτη τη παρεμβαση ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ..

το πιστευω.

λοιπον γελιο με τη μικρη:

1) εχουμε ψευτικα πασχαλινα αυγα και της εδειχνα πως γινεται το τσουγκρισμα. Εκ παραδρομης γυρθζω το αυγο απο την αναποδη και της λεω χωρις να το σκεφθω "τωρα χτυπα το απο τον κωλο" και η κακομοιρα ΣΑΦΩΣ και δεν καταλαβε και πηρε το αυγο της και το χτυπουσε πανω στον ποπο της..

2) ειχα αφησει μια σερβιετα διπλα στην τσαντα μου. Την ειδε την εφερε στα χερια μου και μου λεει "ελα μαμα, κανεις τσισα"

:tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...