Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...

μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα τα ρούχα τους...είναι φανταστικά!!

δεν έχω να ψωνίζω από sam 0-13 και mayoral,orchestra,benetton,μακάρι να είχα...

ευχαριστώ κορίτσια...θα τα βάλουμε το καλοκαιράκι και θα σας βάλω φώτο...

προσπ είδες τι ωραία που είναι κι από κοντά?

φαίη μου υποτίθεται ότι έρχεται εκτός EU παιρνάνε τελωνείο...αλλά όχι πάντα κι όχι τα μικρά κι ελαφρυά δέματα,αν παραγγείλεις κάτι ακριβό,πχ κάμερα...

είναι λίγο λαχείο,κι εγώ δεν ξέρω πολλά...

κι εγώ θέλω να τα βλέπω από κοντά συνήθως...παντελόνια πηγαίνω στο κατάστημα και της δοκιμάζω,λόγω κοιλιάς!

τι κάνετε σήμερα?

εγώ βαριέμαι τρελά...έχει καλό καιρό,θέλω να πάω κομμωτήριο να μου κόψει τη φράτζα και το σκέφτομαι...θέλω και να μαγειρέψω...πλυντήρια πρέπει να βάλω...αχ τι τεμπελιά αυτή σήμερα???

Καλημερουδια...Απεργια σημερα!! Τελεια..Επιασα να κανω καμια δουλεια.

Βρε Μιαμαμα θα μας τρελανεις;;;; Κ τα Benetton, Orchestra και Mayoral που αναφερεις τοσο εχουν!!!!! Και δεν εχεις κ το φοβο του τελωνειου..Εννοειται οτι ειναι κατι διαφορετικο κ ωραιο αλλα οχι φτηνοτερο..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοειται οτι ειναι κατι διαφορετικο κ ωραιο αλλα οχι φτηνοτερο..

Ναι κι εμένα δε μου φάνηκαν φθηνά. Πανέμορφα μεν, αλλά όχι φθηνά.

Εγώ τελείωσα φασίνα, φαί, κλπ και κάνω απομαγνητοφώνηση. Αχ, για βόλτες είναι ο καιρός! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλέ που βρίσκεται 10Ε μπλουζάκια να πάω κι εγώ??

και παπούτσια 17Ε??(τόσο τα πήρα)

μόνο στις εκπτώσεις και δεν υπάρχουν νούμερα και σχέδια!!

πέρσυ είχα πάει ζάρα και h&m και με 200Ε βγάλαμε το καλοκαίρι,και σίγουρα κάποια μας κάνουν και φέτος...

τζες δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάζουμε παραγγελία τελευταία μέρα ε?θα την βάλω αύριο το απόγευμα...

πέρσυ είχα πάει ζάρα και h&m και με 200Ε βγάλαμε το καλοκαίρι,και σίγουρα κάποια μας κάνουν και φέτος...

τζες δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάζουμε παραγγελία τελευταία μέρα ε?θα την βάλω αύριο το απόγευμα...

Τελευταία μέρα ειναι την Παρασκευή για εμας που είμαστε στην Πράσινη ομάδα αλλά αυστηρά μέχρι τις 3 το μεσημέρι την τελευταία μέρα

Αν τα έχεις έτοιμα βάλτα αυριο το απόγευμα, θα ειναι σαν να τα εχεις στείλει παρασκευή, αν θελεις να τα λαμβάνεις στις μέρες που σου είπαν μέχρι τις 3 το μεσημέρι πρέπει να τις βάζεις

Διαφημίσεις

Tα Mothercare έχουνε τριάδες μπλουζάκια με 21 ευρώ, πολλές φορές τα βγάζουνε προσφορά, 7 ευρώ το μπλουζάκι βγαίνει. Τα περισσότερα του Γιάννου απο εκεί είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τι εννοείς να λαμβάνω τζες τις μέρες που μου είπαν?δεν μου είπε κάνεις κάτι.

κι εγώ αυτά τα μπλουζάκια παίρνω και του m&s...όταν τα βρίσκω στο νούμερο μας...γιατί πάω κι έχουν ένα ρούχο στο κάθε νούμερο...

τι εννοείς να λαμβάνω τζες τις μέρες που μου είπαν?δεν μου είπε κάνεις κάτι.

κι εγώ αυτά τα μπλουζάκια παίρνω και του m&s...όταν τα βρίσκω στο νούμερο μας...γιατί πάω κι έχουν ένα ρούχο στο κάθε νούμερο...

η προηγούμενη πόσες μέρες έκανε;

κοίτα τρίτη την έβαλες,τετάρτη με πήραν τηλ,παρασκευή αργία,δευτέρα τα έλαβα.

εντάξει δεν με αγχώνει πότε θα έρθει...λογικά 2-3 μέρες θα κάνουν...αν και με τις κούριερ την επόμενη μέρα τα έχουμε από αθήνα,

Διαφημίσεις

α ξέχασα τώρα πρέπει να βάλω τον κωδικό να μου στείλουν καταλόγους ή θα γίνει αυτόματα?(2 θα έρθουν λόγω ονλίνε παραγγελία)

θα έρθουν και 5 αυτόματα?

Οχι βέβαια θα πρέπει να τους παραγγείλεις

μήπως σε συμφέρει να πάρεις τους 12 από το lets talk για να πάρεις κ το δώρο;

φαίη μου υποτίθεται ότι έρχεται εκτός EU παιρνάνε τελωνείο...αλλά όχι πάντα κι όχι τα μικρά κι ελαφρυά δέματα,αν παραγγείλεις κάτι ακριβό,πχ κάμερα...

είναι λίγο λαχείο,κι εγώ δεν ξέρω πολλά...

Καταλαβα!

Τι ωραία λιακάδα σήμερα;

Οντως! Υπεροχος καιρος αλλα κι εμεις δεν τον αξιοποιησαμε καταλληλα.. Εγω κοιμηθηκα ασχημα γιατι με πονουσε η κοιλια μου, ο μπαμπας μας σχολασε και ηρθε σπιτι στις 6 το πρωι, οποτε τη βγαλαμε μεσα σημερα! Το απογευμα ομως θα παμε κουνιες οπωσδηποτε!

Βρε Μιαμαμα θα μας τρελανεις;;;; Κ τα Benetton, Orchestra και Mayoral που αναφερεις τοσο εχουν!!!!! Και δεν εχεις κ το φοβο του τελωνειου..Εννοειται οτι ειναι κατι διαφορετικο κ ωραιο αλλα οχι φτηνοτερο..

Συμφωνω! Βασικα εμεις μεχρι να χρονισει η Μαρια παιρναμε ρουχα απο τα jumbo.. Ποιοτητα σχετικα χαλια αλλα επειδη μεγαλωνε με γοργους ρυθμους και εχουμε και το οικονομικο στη μεση, προτιμουσαμε αυτα! Μετα το χρονο προτιμαμε τις μαρκες που ανεφερες κι εσυ συν zara και h&m..

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

jumbo μονο κατι κολαν και βρακακια της εχω παρει.. με τα βρακακια ειμαστε μια χαρα παντως.. και κοστιζουν μονο 1,50 ευρω το ενα..

απο ρουχα χρησιμοποιω η δευτερο χερι που εχω αρκετα αν και οχι τοσα οσο πριν ενα χρονο και αγοραζω απο καταστηματα οπως το Prenatal, Λητω, premaman και απο εναν εισαγωγεα που χει και Mayoral

Καλα για τα παπουτσια συμφωνω..Αλλα τα πιο πολλα μπλουζακια στα Μπενετον τοσο εχουν..Ειναι θεμα τα ρουχαλακια..Εγω της εχω παρει 2 σετακια απο Alouette με Tweety και Lola που τρελαινεται, 4 μπλουζακια απο τα Gap που τρελαινομαι εγω και αλλο ενα σετ απτα Benetton το οποιο ομως της ειναι τεραστιο κ δεν βλεπω να της κανει μεχρι το καλοκαιρι..Εχουμε ακομα πολλα να παρουμε..

Κατι ασχετο, δινει καμια γαλα Advance στο κουτι τυπου εβαπορε;;;; δουλευει ο θειος μου στη Δελτα και του τα δινουν δωρεαν..Οποια θελει μπορω να της δινω..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...