Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν διάλεξα τα ακριβά καλέ...αλλά με τις εκπτώσεις που βάζει συνέχεια,το παρακολουθώ...

όχι από αμερική μου ήρθε...δεν υπάρχει στην ευρώπη.

το μόνο θέμα είναι το τελωνείο,είναι λαχείο...αλλά μικρές παραγγελίες δεν περνάνε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν διάλεξα τα ακριβά καλέ...αλλά με τις εκπτώσεις που βάζει συνέχεια,το παρακολουθώ...

όχι από αμερική μου ήρθε...δεν υπάρχει στην ευρώπη.

το μόνο θέμα είναι το τελωνείο,είναι λαχείο...αλλά μικρές παραγγελίες δεν περνάνε!!

Aαα είναι και το τελωνείο.

Από μεγέθη πως είναι; Είδα για το ύψος του Γιάννη είναι το 3Τ, αλλά φοβάμαι μήπως είναι στενή η γραμμή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άρα κι ο δικός μου 4Τ θα ήταν. Άσε, δε ρισκάρω τελωνεία, για τέτοια είμαστε; :D

Με γεια σας καλέ!!! Δεν το είπα κιόλας. Να της τα φορέσεις και να μας βγάλεις φωτο το μοντέλο!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ευχαριστώ κορίτσια...

έχουν παραγγείλει κι άλλα κορίτσια από το πάρεντς και δεν πέρασαν τελωνείο,μέχρι 100Ε λένε ότι δεν περνάνε...

τώρα όταν ξαναβάλει εκπτώσεις καλές ή μου στέιλουν επιταγή εκπτωτική θα παραγγείλω...

Τι παιζει ρε κοριτσια με το τελωνειο? Δεν συμφερει να περνανε απο εκει τα πραγματα μας? Γιατι?

Ειμαι παντελως ασχετη! :roll:

Αφηστε που με αγχωνει αυτη η διαδικασια.. Προτιμω να τα δω απο κοντα, να τα πιασω (να τσεκαρω ποιοτητα), να τα πληρωσω και να τα φερω κατευθειαν σπιτι μου! Βεβαια ετσι μου πιανουν τον πωπο πολλες φορες, αλλα...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

Ρουχαλακια απο το Gymboree των ΗΠΑ εχουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!

Πηγε η κολλητη μου περσι στην Ουασινγκτον και μας εφερε δυο συνολακια μουρλια που της κανουν φετος και ειναι ΣΟΥΠΕΡ..

πολυ ωραια ποιοτητα και σχεδια!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα τα ρούχα τους...είναι φανταστικά!!

δεν έχω να ψωνίζω από sam 0-13 και mayoral,orchestra,benetton,μακάρι να είχα...

ευχαριστώ κορίτσια...θα τα βάλουμε το καλοκαιράκι και θα σας βάλω φώτο...

προσπ είδες τι ωραία που είναι κι από κοντά?

φαίη μου υποτίθεται ότι έρχεται εκτός EU παιρνάνε τελωνείο...αλλά όχι πάντα κι όχι τα μικρά κι ελαφρυά δέματα,αν παραγγείλεις κάτι ακριβό,πχ κάμερα...

είναι λίγο λαχείο,κι εγώ δεν ξέρω πολλά...

κι εγώ θέλω να τα βλέπω από κοντά συνήθως...παντελόνια πηγαίνω στο κατάστημα και της δοκιμάζω,λόγω κοιλιάς!

τι κάνετε σήμερα?

εγώ βαριέμαι τρελά...έχει καλό καιρό,θέλω να πάω κομμωτήριο να μου κόψει τη φράτζα και το σκέφτομαι...θέλω και να μαγειρέψω...πλυντήρια πρέπει να βάλω...αχ τι τεμπελιά αυτή σήμερα???

που χαθήκατε όλες?πλάκωσε δουλειά??

εγώ κάνω τις δουλειές μου με δόσεις,βαριέμαι!!

μαέστρο την κράτησες την φιλιπινέζα που σου έστειλα??

εμένα ειναι εδώ η άλλη κ αυριο ειναι μέρα που πρέπει να κόψω τιμολόγια

και κλεινει κ η καμπάνια της αβον

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...