Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας ομορφες! Τι κανετε?

Εχθες ειχαμε την 1η μας επαφη με το ποδηλατο! Ανεβασα και βιντεο στο face!

Τα ρουχα της Μαριας τα πλενω ακομα ξεχωρα! Οχι για κανεναν αλλο λογο, απλα μου αρεσει να μυριζουν τα ρουχαλακια της μπεμπε απορρυπαντικο! Περασα μια φαση που τα πλεναμε ολα μαζι αλλα ξαναγυρισαμε στο ξεχωριστα! Της τα πλενω με το ariel baby and soft και μαλλακτικο το ασπρο cajoline που ειναι και υποαλλεργικο!

Εν τω μεταξυ ειδα που λεγατε για τις συναντησεις που κανει η Ολιβια.. Με εχει καλεσει σε ολες καθως ειμαστε φιλες στο facebook αλλα δεν εχω καταφερει να παω σε καμμια.. Θα ηθελα ομως να παω γιατι αν κρινω απο τις φωτογραφιες που ανεβαζουν υστερα, περνανε σουπερ!

Κατα τα αλλα μια χαρα! Μου την εχει ψιλοδωσει που ο καιρος ξαναχαλασε αλλα τουλαχιστον προλαβαμε να παμε ενα 2ωρο κουνιες το πρωι. Παλι καλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα!! ετσι ειπα και εγω.. οτι αδιαθετησα..χαχα και τελικα σε μια μερα μεσα μου λιγοστεψε το αιμα και διαπιστωσα οτι ειμαι εγκυος!!!

next time Myprincess

Δεν απογοητευτηκα γιατι δεν μου εχουν μπει τετοιες ιδεες..Αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν με συγκινησε το ενδεχομενο..Ουτως η αλλως τωρα δεν ειναι η καταλληλη περιοδος για κατι τετοιο..Εσυ παντως εισαι περιπτωση παιδι μου!!!! Ολα καλα με το νινι;;

yRf6p1.png

ποιος έχει κατάθλιψη??τι βλέπω??γιατί έτσι?

την επόμενη φορά πρινσέσα!!

ωραία είναι αυτή η μωρουδίλα!!!!δεν το έχω δοκιμάσει το αριέλ!

τι κάνετε κορίτσια απόψες????

εγώ βαριέμαι,δεν έχει τίποτα και η τηλεόραση!!

ποιος έχει κατάθλιψη??τι βλέπω??γιατί έτσι?

την επόμενη φορά πρινσέσα!!

ωραία είναι αυτή η μωρουδίλα!!!!δεν το έχω δοκιμάσει το αριέλ!

τι κάνετε κορίτσια απόψες????

εγώ βαριέμαι,δεν έχει τίποτα και η τηλεόραση!!

Εγώ απομαγνητοφωνώ. :mrgreen:

Επίσης βαριέμαι. Παίζουμε κάνα τάβλι να περάσει η ώρα; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πλάκα έκανα βρε κορίτσι!

Κι εγώ δεν έχω msn.

Άσε που κάνω δουλίτσα. Όντως δεν έχει τπτ σήμερα, γι' αυτό είπα να στρωθώ. Δεν έχεις καμιά ταινία κατεβασμένη; Χθες είδα το "The kids are all right" και πολύ ΜΕ άρεσε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το έψαχνα καιρό...έβαλα μια παραγγελία σε αγγλικό σίτε και μια σε αμερικάνικο..

αυτά και τελείωσα για την μικρή για την ώρα.τώρα μόνο παπούτσια θα χρειαστώ...

δεν είναι φανταστικά??

Διαφημίσεις

που θα το δω?στο λάπτοπ με οθόνη 15.6??

απαπα

λαζόπουλο λίγο ακούω...ο καλός μου ετοιμάζει τοστάκια!!

μου ήρθαν κάτι ρουχαλάκα

Πολυ ομορφα με γεια!!!!τα παπουτσακια κ το σορτσακι σουπερ, θα το εχω ξαναρωτησει,σε συμφερει να τα αγοραζεις απεξω κ δεν μιλαω σε συγκριση τιμων με ζαρα και ντιπαμ οχι τα ακριβα

δεν τα πήρα στις κανονικές τιμές,περίμενα να βάλουν εκπτώσεις 30%...

πήρα τα παπούτσια 17Ε και τα μπλουζάκια 10Ε το ένα...

εδώ δεν βρίσκω τέτοιες τιμές...και με τέτοια σχέδια...τα ζάρα φέτος(που δεν έχουμε κιόλας) έχουν όλο μονόχρωμα,καθόλου παιδικά σχέδια!!

Moυ κάνει εντύπωση πάντως που Αμερική στέλνει Ελλάδα. Εδώ το Άμαζον πρέπει να παραγγείλεις από το αγγλικό για Ευρώπη. Φαντάζομαι θα 'χουν αποθήκη και Ευρώπη.

Είναι πανέμορφα πάντως και τ' αγορίστικα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...