Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλέ ΤΙ κάνει σ' αυτές τις συναντήσεις; Με την απορία θα μείνω;
παιδί μου στο μουσείο ακρόπολης όχι με την ολίβια!!

εσύ πήγες με την ολίβια ε?κατάλαβα.

τρίχες κατάλαβες κι εσύ τρελή

Εχω παέι στο μουσείο της ΑΚρόπολης αλλά οχι με την Ολίβια

Εχω παει σε άλλες συναντήσεις που έχει κάνει μαζί της

Διαφημίσεις

Αν κ θα μου αρεσε Προσπ να τα λεμε και στο αλλο καφε, αδιαθετησα το πρωι οποτε ολα οκ..Καλα δεν περιμενα και τιποτα αλλο γιατι ειμαι καλο κοριτσι εγω Μαεστρια!!!

Κι εγω ακομα με παιδικο τα πλενω και οταν ειναι πολυ λερωμενα βαζω ενισχυτικο..Κι εμενα μαρεσει η μωρουδιλα..

Οσο για την πιπιλα και τα μπιμπερο ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!! Απλα της ειχα παρει καινουργιες πιπιλες και ουτε να τα βαλει στο στομα της, απο μονη της..Κι εμεις λιγο κουφαθηκαμε..Δεν το δοκιμαζετε;;;;

Παντως κι εμενα εχει γινει πολυ ισχυρογνωμων το πουλακι μου..Ολοληρα σεναρια σκαρφιζομαστε για να την ξεγελασουμε..Αχ κ που ειμαστε ακομα..

yRf6p1.png

Αν κ θα μου αρεσε Προσπ να τα λεμε και στο αλλο καφε, αδιαθετησα το πρωι οποτε ολα οκ..Καλα δεν περιμενα και τιποτα αλλο γιατι ειμαι καλο κοριτσι εγω Μαεστρια!!!

Κ

καλα!! ετσι ειπα και εγω.. οτι αδιαθετησα..χαχα και τελικα σε μια μερα μεσα μου λιγοστεψε το αιμα και διαπιστωσα οτι ειμαι εγκυος!!!

next time Myprincess

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...