Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμμμμ...

εγώ θα ήθελα να αλλάξω τα σημάδια στο πρόσωπο μου που έχω από σπυράκια!!!

να φύγουν,να πάνε αλλού!!!

και τα 20 κιλά που έχω πάρει τα τελευταία χρόνια!!!

για πλαστική δεν καίγομαι!!!

αλλά μια λιποαναρόφιση!!!

χμμμμ...

εγώ θα ήθελα να αλλάξω τα σημάδια στο πρόσωπο μου που έχω από σπυράκια!!!

να φύγουν,να πάνε αλλού!!!

και τα 20 κιλά που έχω πάρει τα τελευταία χρόνια!!!

για πλαστική δεν καίγομαι!!!

αλλά μια λιποαναρόφιση!!!

μετα την εγκυμοσύνη δεν μπορεσες να τα χάσεις;

Το καλύτερο σχόλιο από συνάδελφο με πολύ χιούμορ που άκουσα σήμερα, μιλάμε κ εδώ για πλαστικές επεμβάσεις κ με το που λέω για την εγχείρηση στη μυτη μου απάντησε "γιατί μονο στη μύτη"?????????

Διαφημίσεις

Το καλύτερο σχόλιο από συνάδελφο με πολύ χιούμορ που άκουσα σήμερα, μιλάμε κ εδώ για πλαστικές επεμβάσεις κ με το που λέω για την εγχείρηση στη μυτη μου απάντησε "γιατί μονο στη μύτη"?????????

:-P

τι καλή και γλυκιά που είναι!!!!!

κάνατε δίαιτα μετά τη γέννα?

εγώ όχι ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη φορά, στο γιό ειχα πάρει 20, στην κόρη 12, ευτυχώς τα χάνω ευκολα, έχω πάρει από τον πατέρα μου που ποτέ δεν πάχαινε κ έτρωγε παντα πολύ, σάυτό ειμαι κωλοφαρδυ

εγώ όχι ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη φορά, στο γιό ειχα πάρει 20, στην κόρη 12, ευτυχώς τα χάνω ευκολα, έχω πάρει από τον πατέρα μου που ποτέ δεν πάχαινε κ έτρωγε παντα πολύ, σάυτό ειμαι κωλοφαρδυ

[/quote

Εγώ πήρα 14. Μου έμειναν 5 αλλά τα χρειαζόμουν. Αλλά αν μου μείνουν και άλλα 5 στη δεύτερη εγκυμοσύνη εκεί θα έχω πρόβλημα!

Διαφημίσεις

εγω θα φτιαξω σιγουρα καποια μερα τα δοντια μου που ναι στραβα και μαυρα χαλια και παλαιοτερα ελεγα οτι με ενοχλουσαν τα πεταχτα αυτια μου αλλα τωρα ειμαι συμφιλιωμενη μαζι τους..

για το θεμα διαιτας..

οφειλω πολλα στον σωματοτυπο της μητερας μου και μαλλον στον θηλασμο που με κανουν να φαινομαι αδυνατη η καλυτερα οχι παχια..

για το θεμα διαιτας..

οφειλω πολλα στον σωματοτυπο της μητερας μου και μαλλον στον θηλασμο που με κανουν να φαινομαι αδυνατη η καλυτερα οχι παχια..

Πήγαινε κ μια βόλτα από τον οφθαλμίατρο φιλενάδα... δεν φαινεσαι... εισαι αδύνατη

ferreri..δεν ξερω Ιταλικα αλλα απο το επιθετικο της φωνης της ως τραγουδι το συγκεκριμενο την αληθεια θα την πω...δεν μου αρεσει..και μαλιστα εχθες το ακουγα στο ταξι και εκνευριζομουν απο τον τροπο..που μαλλον ετσι πρεπει να τον κανει αλλα εγω δεν μπορω...τα νευρα μου χαλια..

Αnastasia.. οκ..δεν πεθαινω αλλα την συμπαθω και αν κατσει την ακουω αδιαμαρτυρητα...

εμφανησιακα ειναι και οι δυο πολυ καλες.

κατσε να πω και τη βλακεια μου..

οσες φορες πηγα Ιταλια ειχα μαθει απο εναν τουριστικο οδηγο λιγες προτασεις και επειδη συμμετειχα σε μια εκθεση προσπαθουσα να επικοινωνησω με τους Ιταλους...ουκ ολιγοι με περνουσαν για Ιταλιδα και μου λεγαν οτι η προφορα μου και το παρουσιαστικο μου ειναι πολυ οικειο..ειλικρινα με γοητευει αυτο..επισης μου χει συμβει και στη Γαλλια παλαιοτερα αλλα τη Γαλλικη την κατειχα καλυτερα..τωρα δεν θυμαμαι..γερασα

miamama εγω τα ισπανικα δεν τα συμπαθω αλλα και οι δυο κολλητες ειναι ισπανοφωνες και τρελλιαρες!!! Αλλα Ισπανια θα παω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...