Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγώ όλα μαζί τα πλένω

πουλί τί έγινε με την εγκυμοσύνη, κανένα νέο έχουμε;;; Πήγες για κανένα υπέρηχο;

prosp εσύ έχεις ραντεβού την παρασκευή;

καλημερα

ναι εγω εχω ραντεβου την Παρασκευη, για δουμε.

Παντως προς το παρον πειναω μεχρι λυποθυμιας καθε δυο τρεις ωρες και τρωω οτι μπορω..

αισιοδοξω για κατι καλυτερο

εχθες που πηγα στον γιατρο του ΙΚΑ με ενθαρρυνε λεγοντας μου οτι με τοσο καλη χοριακη μαλλον καλα θα παει αλλα δεν βασιζομαι σε τετοιες κουβεντες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έγραψα τις εξετάσεις στο ΙΚΑ κι από βδομάδα αρχίζει η ... περιπέτεια, να πάω σ' εκατό μεριές να δίνω αίμα. :mrgreen:

Την άλλη Δευτέρα έχω αυχενική. Θα σας πω τα νέα μας.

την αυχενικη σου τη σκεεφτομουν το πρωι σημερα..

ωρες ωρες ειναι αγωνας δρομου η εγκυμοσυνη..απο εξεταση σε εξεταση και ας ειναι ευεργετικες οσο και αγχωδεις..

ωρες ωρες ειναι αγωνας δρομου η εγκυμοσυνη..απο εξεταση σε εξεταση και ας ειναι ευεργετικες οσο και αγχωδεις..

Ε, στην αρχή είναι το ζόρι, που είναι όλα μαζεμένα μωρέ. Μόλις ξεμπερδέψω με τις πρώτες, καλές να 'ναι, μετά χαλαρά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εντωμεταξυ με γυρισε σε δυσκοιλιοτητα η εγκυμοσυνη λογω των ορμονων και για μερες ετρωγα γρασιδι και οτι αλλο μπας και παω σαν ανθρωπος να ξαλαφρωσω..

εχω φαει ακτινιδια και δαμασκηνα και δημητριακα και απο εχθες

δεν μπορω να σταματησω να πηγαινω χαχα!! Η του υψους η του βαθους.. μεση οδο δεν εχω..

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...πρωί πρωί το κουτσομπολιό!!!

ένα θα σας πω....ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΣ!!!(κι εγώ στο φτύσιμο τον είχα μικρή)

εγώ τα πλένω ακόμα μόνα τους με περσίλ παιδικό 1-3 ετών...είχα πάρει προσφορά και μου έχει μείνει ακόμα...αφού μου βγαίνει πλυντήριο τα βάζω μόνα τους...1-2 την εβδομάδα...

μου αρέσει η μυρωδιά τους,μπεμπέ!!!

βλέπω έχετε ραντεβού οι έγκυες!!καλά αποτελέσματα!!

κι εγώ είπα να δοκιμάσω με την πιπίλα..μόνο στον ύπνο τη θέλει κι αν τη μαλώσουμε...

αλλά σκέφτομαι το βράδυ τι θα κάνουμε??πάρτυ?

της έλλης της έχει κολλήσει με ένα ναζιάρικο ύφος...το "εν χέλωωωω" δεν θέλω!!!!

εντωμεταξυ με γυρισε σε δυσκοιλιοτητα η εγκυμοσυνη λογω των ορμονων και για μερες ετρωγα γρασιδι και οτι αλλο μπας και παω σαν ανθρωπος να ξαλαφρωσω..

prosp ειμαι αισιόδοξη για΄σενα!

θα δουμε..

τωρα παλι διαβαζα δημοσιευμα για το ραδιενεργο νεφος που λεει οτι ειναι ενα εκατομμυριο φορες πιο εξασθενησμενο απο το νεφος του Τσερνομπιλ και οτι δεν ενεχει κινδυνο για τη δημοσια υγεια, βρηκα ομως και ενα μπλογκ που συμβουλευε να βαζουμε για δεκαπεντε μερες μια σταγονα ιωδιο σε ενα ποτηρι νερο η ανα δυο ποτηρια για προληψη του καρκινου του θυροειδη κλπ κλπ

εγω σκεφτομαι αν αρχισει να βρεχει σημερα που μαλλον ηδη συμβαινει μηπως καλο ειναι να ειμαστε εντος σπιτιου?? αλλα και παλι τα οπωροκηπευτικα παλι θα χουν προσβληθει..

ασχετο...

εχθες επεσα σε αυτο το Μη το πεις της νυφης..

η επαρχια ειναι επαρχια. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ και χωρις παρεξηγηση...

εριξα γελιο.. ολα καλα αλλα και το κιτς..κιτς!

Διαφημίσεις

τι έχουμε φάει τόσα χρόνια...το τσέρνομπιλ ακόμα υπάρχει...για 200 χρόνια λένε!!

το 86 έγινε,το 96 ο άντρας μου δούλευε σε καράβι και πήγαν ουκρανία να φορτώσουν ηλιόσπορους...τους φάγαμε κι αυτούς...το ηλιέλαιο το φάγαμε κι αυτό...

κι εγώ το βλέπω που και που τους γάμους...ένα που ήταν και αθήνα κιόλας...το πατρικό της νύφης ήταν καρακίτς!!!!! το σπίτι του ζευγαριού τίγκα στο λεοπάρ και ασημένιες -μαύρες κουρτίνες!! γυαλιζαν όλα,στραβώθηκα!!!!

το κοστούμι γιαλιστερό,το νυφικό επίσης!!!κι ο γαμπρός έμοιαζε γκέι,πολύ γέλιο!!

τι έχουμε φάει τόσα χρόνια...το τσέρνομπιλ ακόμα υπάρχει...για 200 χρόνια λένε!!

το 86 έγινε,το 96 ο άντρας μου δούλευε σε καράβι και πήγαν ουκρανία να φορτώσουν ηλιόσπορους...τους φάγαμε κι αυτούς...το ηλιέλαιο το φάγαμε κι αυτό...

κι εγώ το βλέπω που και που τους γάμους...ένα που ήταν και αθήνα κιόλας...το πατρικό της νύφης ήταν καρακίτς!!!!! το σπίτι του ζευγαριού τίγκα στο λεοπάρ και ασημένιες -μαύρες κουρτίνες!! γυαλιζαν όλα,στραβώθηκα!!!!

το κοστούμι γιαλιστερό,το νυφικό επίσης!!!κι ο γαμπρός έμοιαζε γκέι,πολύ γέλιο!!

κριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιμα και δεν το δααααααααααααααααααααα...

ειναι κατι σπιτια.. ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ!

Μάλλον προσαρμόστηκαν οι οργανισμοί (και οι καρκίνοι) στη ραδιενέργεια. Θέλω να πιστεύω (και να ελπίζω) ότι οι νεότεροι οργανισμοί θα 'ναι ακόμα πιο ανθεκτικοί.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μάλλον προσαρμόστηκαν οι οργανισμοί (και οι καρκίνοι) στη ραδιενέργεια. Θέλω να πιστεύω (και να ελπίζω) ότι οι νεότεροι οργανισμοί θα 'ναι ακόμα πιο ανθεκτικοί.

Καλη πιστη..

αλλα οποιος του μελλει να πνιγει ποτε του δε πεθαινει..

εσυ maestria tickeraki θα βαλεις μετα την αυχενική??

εγω λεω να αργησω μιας και στον Νοεμβρη 2011 η κοπελια που το ανοιξε εχει 2 μερες διαφορα στην τελευταια περιοδο με εμενα και με καλυπτει το δικο της μια χαρα χαχα!!

Εννοειται οτι εκει μονο εγω και εκεινη υπαρχουμε αφου περιμενω οτι θα σκασουν μυτη νεες υποψηφιες μανουλες μετα την επομενη εβδομαδα οπου και οι περισσοτερες θα το χουν παρει οριστικα χαμπαρι και θα χουν και καρδιακη ενδειξη στα εμβρυα (μη βλεπετε εμενα που κινουμαι απο τοπικ σε τοπικ λες και παω για καφε..χαχα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...