Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

χρόνια πολλά στην εύα .

προσπ να χαίρεσαι την κόρη και το σύζυγο.

Εμείς απο την Πέμπτη στο χωριό. Χθες βράδυ γυρίσαμε.

Η μικρή ξετρελάθηκε. Σαν γυφτάκι ήταν όλη μέρα μες στα χώματα. Το βράδυ μπάνιο και νάνι απο τις 9. Το πρωί άνοιγε τα μάτια της καταενθουσιασμένη και χοροπηδούσε στο κρεβάτι φωνάζωντας είμαι χωγιό γιούπι!

Αυτά τα λίγα απο εμάς...

ΧΑΧΑ!! ειναι χωγιο!! πολυ καλη!!

εμενα εβλεπε τα περιστερια που περπατουσαν στο πλακοστρωτο και τους ελεγε: "ελα κοτουλα εγιο"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερωτηση miamama:

ο Σακης, βγαινει για καφε και καθεται σε ησυχια? δηλαδη δεν του πρηζουν τα συκωτια οι φαν του?

και αντε και βγαινεις.. τι στον κορακα να συζητησεις και να μην ακουστεις..

χαλια να σαι δημοσιο προσωπο..χαλια

Βίκυ εσύ τα πέρασες καλά; ;)

Δες πότε θα βολέψει, να πάμε κανένα φράγμα Θέρμης, χθες πήγα πρώτη φορά και μ' άρεσε πολύ!

λίγο κουραστικά διότι η μικρή πάνω κάτω στη σκάλα και όλη μέρα πάμε πάκο μαμά , πάμε πάκο μαμά, πάμε σου λέω. Την πήγαινα και με το που γυρνούσαμε πάλι απο την αρχή η κασέτα. Πόσην ώρα να ειναι στο πάρκο η καημένη. Ξ

ΧΑΧΑ!! ειναι χωγιο!! πολυ καλη!!

εμενα εβλεπε τα περιστερια που περπατουσαν στο πλακοστρωτο και τους ελεγε: "ελα κοτουλα εγιο"

και η δικιά μου εγιό το λέει. Και το NA και το ΘΑ τα λέει ι. π.χ. έλα ι με πάρεις

ερωτηση miamama:

ο Σακης, βγαινει για καφε και καθεται σε ησυχια? δηλαδη δεν του πρηζουν τα συκωτια οι φαν του?

και αντε και βγαινεις.. τι στον κορακα να συζητησεις και να μην ακουστεις..

χαλια να σαι δημοσιο προσωπο..χαλια

καλώς την βίκυ,τέλεια πέρασε η γεωργίτσα στο χωγιό δλδ!!!μπράβο!!!

λοιπόν εκεί που ήταν στον ανεμόμυλο περιοχή,γαρίτσα...είναι καφέ-εστιατόριο στη θάλασσα καλυμμένο από το δρόμο...και μαζεύονται οικογένειες με παιδάκια,έχει παιχνίδια με χρήματα κι τσουλίθρα...καθόταν με παρέα με παιδάκια...ο σάκης ψου ψου με έναν και η ζυγούλη έλεγε για την μικρή...κοιμόταν η μικρή πάνω της κι έλεγε ότι της άρεσε,διότι πλέον δεν κάθεται... (πρέπει να ήταν και λίγο αρρωστούλα).

όση ώρα είμασταν εκεί δεν ήρθε κανείς να τον ενοχλήσει...και μου είπε ο άντρας μου να πάω να βγάλω φώτο ή να πάρω αυτόγραφο...αλλά δεν ήθελα να ενοχλήσω τον άνθρωπο,κρίμα είναι...δεν τα έκανα στα νιάτα μου θα τα κάνω τώρα??

πάντως πολύ απλά ντυμένοι,συμπεριφορά επίσης...καθόλου τουπέ...χαλαρά στον ήλιο,καφεδάκι...

καλα εγω φωτογραφιες και αυτογραφα δεν εχω μουτρα να παω να ζητησω.. δεν θελω να ειμαι ενοχλητικη η λυσσασμενη με τιποτα..

διαβασα καπου οτι η Κατια ειναι εγκυος ξανα..

λετε??? στην μικρη τους ειμασταν ολες παραλληλα εγκυες αν και γεννησαν νωριτερα..

Διαφημίσεις

δεν είδα κάτι,ούτε άκουσα...την μικρή πάντως την έπαιρνε αγκαλιά κανονικά...

βέβαια κάποιοι γιατροί σου λένε δεν έχει ανάγκη,άλλοι πάλι με τίποτα.

εγώ πάντως στην εγκυμοσύνη μου κρατούσα την ανηψιά πολλές φορές και την έπαιρνα αγκαλιά,την σήκωνα να την αλλάξω...

η κουμπάρα τώρα που είναι έγκυος,της είπε καθόλου αγκαλιά..τον ίδιο είχαμε τότε...

εσάς εγκυούλες τι σας είπαν?

της αδερφής μου ο δικός της,της είχε πει δεν υπάρχει πρόβλημα,προστατεύεται το έμβρυο.

Καλησπερα σας!!

Μιαμαμα νομιζω αποτελω εξαιρεση αλλα ποτε δεν μου αρεσε ο Ρουβας! :) Ισως επειδη τον ηθελαν ολες κι εγω μια ζωη ηθελα να κανω τη διαφορα, οποτε... :lol:

Εμεις ολα καλα! Το Μαριακι μου κοιμαται πιο πολυ με τη θερινη ωρα και χορταινουμε ολοι υπνο! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Χρονια πολλα κοριτσακια..Να σας χαιρομαστε..

Προσπ εγω μαζι σου..Αν κ πηγαμε στο αλλο το χωριο (βλεπε Μανη) δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα..Σημερα σερνομουνα..Η μικρη με διαρροιες, λερωσε τα παντα κ προσπαθουσα να τα πλυνω οπως οπως κ παλι απτην αρχη..Αλλα ειχε πολυ ωραιο καιρο και καταφεραμε κ καναμε ωραιες βολτιτσες..

Τον Σακη αργησα πολυ να τον συμπαθησω αλλα τωρα του βγαζω το καπελο..Να χαιρεται το παιδακι του και μακαρι να κανουν κ δευτερο κ τριτο κ τεταρτο..Μην πανε χαμενα τα γονιδια...

Επισης κοψαμε την πιπιλα κ τα μπιμπερο..

Μια ασχετη ερωτηση: τα ρουχα τα πλενετε ακομα με προδερμ η κανονικο απορρυπαντικο;;;

ΥΓ: εχω 3 μερες καθυστερηση,μου εχουν μπει ψυλλοι στα αυτια αν και κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας...

yRf6p1.png

Χρονια πολλα κοριτσακια..Να σας χαιρομαστε..

Προσπ εγω μαζι σου..Αν κ πηγαμε στο αλλο το χωριο (βλεπε Μανη) δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκα..Σημερα σερνομουνα..Η μικρη με διαρροιες, λερωσε τα παντα κ προσπαθουσα να τα πλυνω οπως οπως κ παλι απτην αρχη..Αλλα ειχε πολυ ωραιο καιρο και καταφεραμε κ καναμε ωραιες βολτιτσες..

Τον Σακη αργησα πολυ να τον συμπαθησω αλλα τωρα του βγαζω το καπελο..Να χαιρεται το παιδακι του και μακαρι να κανουν κ δευτερο κ τριτο κ τεταρτο..Μην πανε χαμενα τα γονιδια...

Μια ασχετη ερωτηση: τα ρουχα τα πλενετε ακομα με προδερμ η κανονικο απορρυπαντικο;;;

ΥΓ: εχω 3 μερες καθυστερηση,μου εχουν μπει ψυλλοι στα αυτια αν και κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας...

καθυστερηση? και αν ειναι εγκυμοσυνη join the club!! σιγα που δε θες!

εγω τα πλενω μονα τους με κανονικο απορρυπαντικο εδω και καιρο και καμια φορα αν ειναι λιγα μαζι με δικα μου ρουχα (οχι εσωρουχα) και παντα τα σιδερωνω

καλημερα

Καλησπερα σας!!

Μιαμαμα νομιζω αποτελω εξαιρεση αλλα ποτε δεν μου αρεσε ο Ρουβας! :) Ισως επειδη τον ηθελαν ολες κι εγω μια ζωη ηθελα να κανω τη διαφορα, οποτε... :lol:

Εμεις ολα καλα! Το Μαριακι μου κοιμαται πιο πολυ με τη θερινη ωρα και χορταινουμε ολοι υπνο! :D

και εμενα δεν μου αρεσε καθολου, τιν εκτιμησα σε μεγαλυτερη ηλικια οταν εβγαλε τον 21ο Ακαταλληλο επειδη μου αρεσε η δουλεια πολυ και αργοτερα που ειχε ανδρωθει καπως και ξεψαρωσε, ειναι αντικειμενικα ομορφος και καλλιγραμος και θετικος βεβαια αλλα δεν τρελλαινομαι κιολας..

Διαφημίσεις

ΠΩΣ το 'κανες αυτό; Για την πιπίλα ειδικά δεν το φαντάζομαι καν ακόμα!

Εδώ και πολύ καιρό (από τότε που χρόνισε μάλλον) τα πλένω όλα μαζί.

Κοπελιές στη Σαλόνικα είναι ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΠΩΣ το 'κανες αυτό; Για την πιπίλα ειδικά δεν το φαντάζομαι καν ακόμα!

Εγώ δεν κάνω προσπάθεια ακόμα... θα με σφάξει η Ανδρείνα

Εδώ και πολύ καιρό (από τότε που χρόνισε μάλλον) τα πλένω όλα μαζί.

Κι εγώ όλα μαζί τα πλένω

πουλί τί έγινε με την εγκυμοσύνη, κανένα νέο έχουμε;;; Πήγες για κανένα υπέρηχο;

prosp εσύ έχεις ραντεβού την παρασκευή;

πουλί τί έγινε με την εγκυμοσύνη, κανένα νέο έχουμε;;; Πήγες για κανένα υπέρηχο;

Έγραψα τις εξετάσεις στο ΙΚΑ κι από βδομάδα αρχίζει η ... περιπέτεια, να πάω σ' εκατό μεριές να δίνω αίμα. :mrgreen:

Την άλλη Δευτέρα έχω αυχενική. Θα σας πω τα νέα μας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...