Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάκια!!τι κάνετε?πως ήταν το πσκ σας??

εμείς χαλαρά,καφεδάκια,βολτούλες στη θάλασσα,στον κήπο του μον ρεπό!!

και.....

ξαναείδα τον ΣΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

αμάν πια όλο πάνω μου πέφτει!!!!!χαχαχαχα

ΣΕ είπα καλέ, ΓΙΑΤΙ δεν του 'δωσες φιλάκι κι από μένα;;;

Εμείς περάσαμε τέλεια το 3μερο παίδες. Ωραίος καιρός, λιακάδα, πήγαμε στο πάρκο της Ν. Ελβετίας (χωρίς τη γκαντέμω Αθηναία) εδώ κοντά, πανέμορφο είναι, αν και χρειάζεται κατεπειγον καθάρισμα, το Δήμο Θεσσαλονίκης μου μέσα, και σήμερα στο φράγμα της Θέρμης.

Κουράστηκα η αλήθεια, αλλά ο μικρός κατευχαριστήθηκε! Να δούμε ΠΩΣ θα τον στείλω αύριο σχολείο!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπερες κι απο εμας!!

Κι εμεις πηγαμε Ερετρεια σημερα στο φιλαρακι μας το "Αερικο" ;) Περασαμε τελεια! Ξεδωσε και η μικρη για τα καλα!!

Οπως λεει και η Μαρια μας αντε να δουμε πως θα τα ξαναμαζεψουμε απο αυριο που 3 μερες τωρα δεν κατσαμε καθολου μες στο σπιτι!

Ελπιζω να μην εχουμε δραματα!

Η δικια μου παντως ξεθεωθηκε σημερα, το ευχαριστηθηκε πολυ! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα σε όλες. Τί κάνετε κορίτσια, ξεκουραστήκατε; Εγώ μπορώ να πω ότι πέρασα όμορφα αυτές τις μέρες, ειχα αρκετό καιρό να βγώ, να χαλαρώσω, να διασκεδάσω.. και όταν λέμε αρκετό εννούμε...ΑΡΚΕΤΟ.. πάνω από 6μήνες.

Αυτά από εμένα.

Διαφημίσεις

καλημερα

εγω χαλια τριημερο.. κουραστηκα ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ

δεν θελω αλλο.. μαλλον θα προτιμουσα να ειμαι στο εξοχικο μου ολη την εγκυμοσυνη παρα στο σπιτι στην Αθηνα η στη δουλεια..

μακαρι δηλαδη να μου κατσει κιολας..

αυτα.. παω να γκρινιαξω αλλου..χαχα!

Κουράστηκα η αλήθεια, αλλά ο μικρός κατευχαριστήθηκε! Να δούμε ΠΩΣ θα τον στείλω αύριο σχολείο!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!

ρε συ αυτη τη φορα κουραζομαι πολυ ευκολα..πηγα τη μικρη στις κουνιες εχθες και μεσα σε μια ωρα ημουν να πεσω κατω..

εχει γινει και αυτοκολλητη η μικρη επανω μου.. μια χαρα!

καλημέρα κορίτσια...πάντα τέτοια,τριήμερα και βόλτες!!βλέπω μια χαρά περάσαμε!!έτσι η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!

βέβαια είδα και τον ΣΑΚΗ χωρίς να ξοδέψω τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα

δεν τον έβγαλα εγώ τη κοντινή προσπ...ο άντρας μου..."μια φώτο για την κόρη μου"χαχα

η βίκυ που χάθηκε???εσύ προσπ παιδάκι μου γιατί δεν έβαλες κ$%# κάτω???

η έλλη εκεί που δεν έβλεπε καμία παιδική σειρά στην τηλεόραση,δεν έδινε σημασία,έφαγε κόλλημα με την Barbie!!είδε το σκ μέχρι να ετοιμαστούμε και σήμερα το πρωί,κατεβήκαμε και μου λέει "μπάμπι"!!!! της έβαλα εκεί ένα τοπικό κανάλι με παιδικό...κι αυτή νομίζει ότι είναι η μπάρμπι!!χιχι

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές!!!

Το τι δράματα είχαμε για να πάει ο μικρός παιδικό, που να σας τα λέω! Κι όταν βέβαια πήγαμε εκεί, μπήκε μέσα με το χαμόγελο!!! Μόνο εμένα μου 'κανε την καρδια περιβόλι το άτιμο!

Τώρα σπίτι, δουλίτσα, γιατί πρέπει ΚΑΙ ΕΓΩ να συμμαζευτώ :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

που να την βρω την μπάρμπι πρωί πρωί...???

τελείωσε κι αυτό και το ξέχασε..τώρα "μιλάει" στο τηλ με το τηλεκοντρόλ!!!!!!!!!!

μετά από τόσες μέρες που είχε να πάει ο καημένος ο γιάννης!!!

Καλημέρα!

χρόνια πολλά στην εύα .

προσπ να χαίρεσαι την κόρη και το σύζυγο.

Εμείς απο την Πέμπτη στο χωριό. Χθες βράδυ γυρίσαμε.

Η μικρή ξετρελάθηκε. Σαν γυφτάκι ήταν όλη μέρα μες στα χώματα. Το βράδυ μπάνιο και νάνι απο τις 9. Το πρωί άνοιγε τα μάτια της καταενθουσιασμένη και χοροπηδούσε στο κρεβάτι φωνάζωντας είμαι χωγιό γιούπι!

Αυτά τα λίγα απο εμάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...