Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες!

Σήμερα βγήκαμε με τον μικρό στα μαγαζιά της γειτονιάς. Μετά "μαγειρέψαμε" και τώρα χαλαρώνουμε, με το φαί στο φούρνο. :D

Καλά ήταν αυτή τη βδομάδα με τον μικρό, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν ανυπομονώ για την επόμενη, να τον στείλω και λίγο σχολείο!

Εγώ αύριο θα φάω έτοιμα, στης αδελφούλας μου!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ αύριο θα φάω έτοιμα, στης αδελφούλας μου!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!

εγω αν ο καιρος ενδεικνυτα σκεφτομαι μηπως παω βολτα με το μετρο στο μουσειο της Ακροπολης γιατι ειναι δωρεαν και ανοικτα (Ελπιζω να μην πηζει απο κοσμο μοναχα), πρωτα ομως θα παμε εκκλησια ετσι για το καλο και το μεσημερι θα μας εχει μαγειρεψει η κυρα κουνιαδα.

τσουπρες σας αφηνω, παω σπιτι να κανω οτι μπορω (γιατι μεταξυ μας ειμαι κομματια και με βλεπω να πεφτω για κανεναν υπνακο μετα τα απαραιτητα) και καλο τριημερο σε οσες δεν τα πουμε

και προκατ να χαιρομαστε τους Ευαγγελους και της Ευαγγελιες μας..

μια χαρά προσπ είσαι...έχεις λίγο απ'όλα!!καλά είναι!!

θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει...αφού έχεις εμετούς πάει μια χαρά η εγκυμοσύνη!!! δλδ αν νιώθεις λίγο κομμάτια,όλα βαίνουν καλώς!!

έχεις κόσμο αύριο,τότε θα τα πούμε κι αύριο!!

κι όταν έχεις κατάθλιψη κοιμάσαι όλη μέρα!!χαχα

μαέστρο τώρα θα κουράζεσαι πιο εύκολα...ας πάει στο σχολείο του για την ώρα,γιατί αργότερα θα είναι δύσκολο!!

ελεναδίτσα κι εγώ έχω πει σε αρκετά άτομα,απλά έτυχε στους πρώτους 2 που το είπα...κουνιάδα και ανηψιά του άντρα μου να παραγγείλουν...

περιμένω και τη μαμά μου(σίγουρη πελάτισσα)

μπορείς να λες...σαμπουάν και αφρόλουτρα...κι εγώ έτσι είπα"γιατί να τα παίρνω από το σούπερμάρκετ??"

αφού βάζει συνέχεια προσφορές...

πάντως σε όσους το έχω πει,έχουν ήδη δοκιμάσει την εταιρία!!καλό ε???

εγώ θα ετοιμάσω από απόψε το φαγητό για αύριο...για να κάνουμε τις βόλτες μας το τριήμερο...

ήταν να πάμε στη μαμά...(δεν το ήξερα,η αδερφή μου το είπε...αλλά δεν "νιώθει"καλά)

για να αποφύγει το τραπέζι!!λες και της είπαμε να πάμε...που ένα φαγητό φτιάχνει και την κουζίνα την μαζεύουμε εγώ και η αδερφή μου...τεσπά!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!

τι κανετε?

εγω αυριο εχω 2 γιορτες να παω,και το απογευμα θα παω να παρω δωρα.

τζες,κι εγω μιλησα σημερα με αβον,την τριτη θα ερθουν τα πραγματα.

μιαμαμα,κι εγω λεω σε ολες για την αβον,αλλα δεν βλεπω ανταποκριση..αν κι ειναι αρχη ακομα,θα δειξει...

προσπ,τι κανεις?

τι θα κανετε το τριημερο?εμεις σπιτι.

φαιη μου,μην αγχωνεσαι για την ομιλια της μικρης,δεν υπαρχει λογος.καθε παιδι ειναι διαφορετικο.

αλλα δειτε τι βρηκα!πολυ ωραιο σαιτ.

http://www.ikidcenters.com/test/

Το εκανα 2 φορες elenada μου.. Την πρωτη εβαλα τις ηλικες 2-3 ετων (αφου ειμαστε 25 μηνων) και μου εβγαλε πως εχει μια ηπια δυσκολια στο λογο και πως συστηνει να γινει μια διερευνηση σε 3 - 6 μηνες απο τωρα. Τη δευτερη εβαλα τις ηλικιες 18 - 23 μηνων και μου εβγαλε πως δεν αντιμετωπιζει δυσκολια στην ομιλια.. Δηλαδη να φανταστω πως ειμαστε λιγακι πισω σε συγκριση με την ηλικια μας? Ουφ.. Τι το 'θελα και το εκανα? :roll:

αυριο εορταζει ο μπαμπας και η κορη συνεπως θα χω κοσμο..

Να τους χαιρεσαι!! :D

Μιαμαμα βαμπιρ δεν ξερω αν ειναι, παντως σημερα βρυκολακιασε!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κι εμένα το ίδιο μου έβγαλε φαίη...ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε διάστημα 3-6 μηνών??εδώ κάθε μέρα βλέπουμε διαφορές στην ομιλία τους!!

υπακούει σε εντολές...καταλαβαίνει αυτά που λες...ε κάποια στιγμή θα μιλήσει!!

Τοκ - τοκ!! Ειναι κανεις εδω???????

:shock::shock: Παραλιγο να με ξεκουφανει η ηχω μου!! :lol::lol:

Καλε που ειστε ολες?? Ξεχυθηκατε κι αντε να μαζευτειτε ε? Καλα κανετε!! ;)

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και σε οσες εχουν καποιον που γιορταζει! :D

Εμεις το πρωι πηγαμε κουνιες και τωρα ετοιμαζομαστε για παιδοτοπο!

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

εδώ κι εγώ!!

προσπ να χαίρεσαι τον άντρα σου και την μικρή σου!!

σήμερα πήγαμε παρέλαση,δεν την είδαμε,ήπιαμε καφεδάκι,αλλά πέρασαν οι μπάντες από μπροστά μας και τα ναυτάκια!!!

και.....ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!!!!!!!!!!

ακούς τζες???? τον είδε ο άντρας μου που έψαχνε τραπέζι...και τον έβγαλε φώτο με το κινητό,κι αυτό έκατσε ο καημένος...

είμαι να σκάσω που δεν τον είδα!!!!!!!!!!!!ήταν με τη κάτια και την μικρή!!

καλημερα!

μπηκα να πω χρονια πολλα στις εορταζουμενες,γτ εχθες ειχα 3 γιορτες και δεν προλαβα καθολου!

λοιπον,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΥΑΚΙ ΜΑΣ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ!

και χρονια πολλα και στην χριστουλα-ευαγγελια,και στο συζυγο,προσπ!να τους χαιρεσαι!και του χρονου!

φιλια σε ολες!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλησπερα και στις γυριστρουλες που δεν μπαινουν συχνα!! :-P

Το πρωι πηγαμε κουνιες και το απογευμα καπου θελουμε να παμε αλλα δεν ξερουμε ακομα που μιας και ο μπαμπας μας δουλευει.. Θα τη βρουμε την ακρη παντως, μεσα δεν μενουμε με τιποτα!!

Αυριο θα παμε Ερετρεια να δουμε μια αλλη φιλη μας - συμφορουμιτισσα!! Κλεισαμε για το 3ημερο!! :D

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Φιλακια!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...