Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κορες..! :)

Λιγο σοκιν αυτο που θα πω αλλα την εχω παθει απο γνωστη εταιρεια προφυλακτικων (με π.μ. οποια θελει) γιατι εσπασε.. :?

Και ειμαι απολυτα σιγουρη πως μια χαρα βγηκε απο το χαρτακι του (οχι αποτομα και καθολου γρηγορα) και μια χαρα τοποθετηκε εκει που επρεπε.. Επισης νυχια μακρια δεν ειχε αυτος που το εβαλε αρα.. Προσεχετε ακομα και με τα "σκουφια" (ετσι τα λεει ο αντρας μου)...

Κατα τα αλλα μια χαρα! Ερχεται 3ημερο ε? Θα κανετε τιποτα? Εμεις εδω, δουλευει ο Βασ.

Ρε παιδια να σας πω και κατι αλλο! Ειδα στο face τα βιντεακια και της Τζες με την Ανδρεϊνα αλλα και της elenadas με την Αντζελινα και ειλικρινα τα θαυμαζω! Η δικια μου ρε παιδια δεν μιλαει τοσο.. Λεει μεν πολλες λεξεις και κανει προτασουλες με 2 - 3 λεξουλες αλλα να τραγουδησει και να φτιαξει ολοκληρη προταση δεν...

Να ανησυχησω? Να σκασω ειμαι! Εσεις τι λετε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα με ενοχλούν τα προφυλακτικά περισσότερο,δεν τα μπορώ καθόλου...

φαίη...και η δική μου δεν μιλάει καθαρά!!!μην αγχώνεσαι,κάποια μιλάνε πιο γρήγορα...

στις 10 λέξεις η μία είναι καθαρή!!

κι εμείς εδώ το τριήμερο!!

σήμερα πήγαμε παιδότοπο,είδα μια γνωστή,της είπα για την άβον!!!

όπου πάω γιάυτό μιλάω!!χιχι

Kι εμένα σπάσανε προφυλακτικά παίδες, δυο φορές, τις δυο φορές που 'χω πάρει το χάπι της επόμενης μέρας που λένε. Δεν ξαναπήρα τη συγκεκριμένη μάρκα και δεν είχα πρόβλημα από τότε.

Βίκυυυυυυυ, τι θα κάνετε 3μερο;;; Λέω να κουβαλήσω την Τριλοφιώτισσα Ν. Ελβετία, για καφέ και φαγητό το Σάββατο ή την Κυριακή; Έρχεστε;; Είδα ότι θα κάνει καλό καιρό παίδες το 3μερο, να κάνουμε καμιά βόλτα, μ' έφαγε η κλεισούρα αυτές τις μέρες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μιαμαμα σου στελνω πμ! ;)

Ευχαριστω και που με καθησυχασες.. Αγχωνομαι πολυ με την ομιλια της ρε γμτ..!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο μαεστρο μου! Της το εστειλα κι εγω σε πμ! Μιλαμε για πεταμα τελειως!

Σε ευχαριστω πολυ και εσενα! :D

gM4vp2.png

Ενω η αλλη μαρκα που ξεκιναει κι αυτη απο Δ... Αθανατη!! :cool:

Και εχει βγαλει και ωραια "βοηθηματα"... :oops:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

thanks κορίτσια!!!

την άλλη θα πάρω τότε...πω πω χρόνια είχαμε να πάρουμε...

έχει βγάλει ένα σωρό!!!

φαίη μια μέρα θα τραβήξω βιντεάκι με το τι λέει...κουβέντα ολόκληρη ακαταλαβίστικη!!

το πρωί ξύπνησε και κανείς δεν πήγε μέσα...κι αυτή έλεγε..."μαμά νάνι...μπαμπά νάνι...ψωφγμοφξγξγιοξοι"

προχθές πάω να την σκεπάσω κοιμόταν...με κοιτάζει και μου λέει "νάνι"!!!

την πιπίλα την λέει "τίτα"

τον μάριο "νάνο" και το βαφτηστίρι της απαντάει "δεν είμαι νάνος"!!!!!!!!!!

Μιαμαμα και η Μαρια καπως ετσι.. Μπορει ωρες ολοκληρες να σου μιλαει καπως ετσι: κλοαξσδυνηςλανηαθυηγδβμα....

Την πιπιλα τη λεει πιπιλα, το νερο ιλο, το μαξιλαρι νανι, το γιογιο κακα.. Λεει πολλες λεξεις αλλα για διαλογο ουτε καν.. Η μοναδικη προταση με 3 λεξεις ηταν "μαμα πολυ παπω" (μαμα πολυ σ'αγαπω).. Κατα τα αλλα λεει "κανε νανι", "παμε μπελα", "που γιαγια" (που ειναι η γιαγια) κι αλλα.. Και φυσικα ενα σωρο ακαταβιστικα! Παπαγαλιζει παααααρα πολυ (επαναλαμβανει ο,τι κι αν ακουσει)! Επισης μιμειται 8 ηχους ζωων και απο τα τραγουδακια λεμε ως επι το πλειστον την τελευταια λεξη..

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...