Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτό το βιβλίο το ψάχνω και δεν το βρίσκω...από γνωστό,όλοι το έχουν διαβάσει από κάποιον άλλον!!Φτου!!!

καλά έκανες κι έγραψες στο καφές!!μάλλον δεν ήταν τυχερός ο μάιος!!

να στο στειλω βρε παιδι μου..!!

εχει ζητηση τωρα λογω της ταινιας προφανως..

παιδια κανει ΨΟΦΟΚΡΥΟ... και δεν φθανει αυτο..εχω και δουλεια με φουντες.. μη τυχον και λειψω μια μερα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και by the way.. εγω αν τα πραγματα πανε καλα θα αρχισω να βγαινω σε αδειες ασθενειας και ας ερχομαι γραφειο γιατι μονο ετσι θα βαλω στην ακρη λεφτα για το μαιευτηριο..εις βαρος των ενσημων μου αλλα για την ωρα ποιος τα χεζει και αυτα???!! ενα 650αρι το μηνα δεν ειναι ασχημα για 4 μηνες.

ναι.. εδω εχει και πεινα..χαχα!! εφαγα μια τυροπιτα που εφτιαξα σπιτι και τωρα εχω λυσσαξει στην πεινα... εχω τρια φρουτα να φαω αλλα μονο που τα βλεπω μου φευγει η ορεξη..χαχα!!!

με ξερω.. μονο σαβουρα με ικανοποιει..

παντως μια φιλη μου και στα δυο παιδια της ειχε λεει αιμα σαν τελειωμα περιοδου μεχρι τον 4ο μηνα και επαιρνε και εκεινη αγωγη και προσεχε χωρις να καθεται σπιτι αποκλειστικα (μονο σε κατι περιπτωσεις που το παρακανε)

η αληθεια ειναι πως στο γραφειο αυτη τη περιοδο δεν εχουμε δουλεια και παροτι δεν μπορω να κοιμηθω ειμαι πιο ξεκουραστη απο το σπιτι που η ολο και κατι κανω η ολο και η μικρη να μαι κανει αλογακι, σβουρα κλπ κλπ:tongue:

Διαφημίσεις

να'μαι πάλι...νέκρα σήμερα στο καφέ....προσπ μόνες μείναμε...

μαέστρο που είσαι?πως πας?

προσπ πιστεύω ότι αυτή τη φορά σίγουρα θα πάνε όλα καλά...

θα δεις!!να μην κουράζεσαι όμως!!

να'μαι πάλι...νέκρα σήμερα στο καφέ....προσπ μόνες μείναμε...

μαέστρο που είσαι?πως πας?

προσπ πιστεύω ότι αυτή τη φορά σίγουρα θα πάνε όλα καλά...

θα δεις!!να μην κουράζεσαι όμως!!

εδω στη δουλεια δεν κουραζομαι οσο σπιτι.. να σαι σιγουρη χαχα!!

οντως μοναξιες.. μαυρη πετρα τα κουιτσια!

Καλησπερα σε ολες τις γλυκες μανουλες! :D

Σημερα περιμενω εναγωνιως να δω το αντρακι μου οταν ερθει απο τη δουλεια.. Εχθες λογω σερβις και μετα λογω βαρδιας δεν τον ειδα καθολου. Σημερα εφυγε για δουλεια και σχολαει στις 6, μεχρι να ερθει ομως θα παει 7! Ειλικρινα δεν πιστευα πως θα μου ελειπε τοσο.. :)

Παραθετω και σε εσας ενα βιντεακι που ανεβασε ενας φιλος μου στο face γιατι νομιζω αξιζει να το δειτε! Εχει τρελο γελιο!! :lol: (Τουλαχιστον εμενα μου αρεσε)..

http://sorisomail.com/partilha/83108.html?ref=nf

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

μαέστρο που είσαι?

Σπίτι με τον μικρό. Ευτυχώς δεν ανέβασε πυρετό σήμερα. Αλλά για 2 μέρες δεν τον στέλνω, ας ξεκουραστεί, να βολτάρουμε λίγο το 3μερο.

Με ψόφησε όμως ο άτιμος! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοριτσακια μπαινω στα κλεφτα..Μιλαμε ειμαι πολυ πτωμα αυτες τις μερες..Ολο μαθημα και δουλειες κ παει λεγοντας..Δεν μπορω αλλο..ολο μαζευω κι ολα χαλια ειναι..Ολη μερα ειμαι σχεδον μονη μου και ποσα να κανει πια και αυτη η μαμα μου;;;;

Ειναι κ η κατασταση ετσι..Της χωρας εννοω..Μπαχαλο!

Προσπ χαιρομαι που πανε ολα καλα..Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΤΣΙ!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

merci Myprincess υπομονη και θα δουμε..ακομη ειναι νωρις για μενα

εμενα εχει γινει κολαουζο η μικρη απιστευτο.. οπου παω παει, οτι κανω θελει να κανει και εκεινη, δεν με αφηνει να παω στη δουλεια, δυο βραδυα τωρα ξυπναει μεσα στη νυχτα και ερχεται στο κρεβατι μου να κοιμηθουμε μαζι αλλα την αφησα μονο το πρωτο βραδυ, εχθες της ειπα οτι ειναι κριμα να ειναι μονα τους τα παιχνιδια της ολη νυχτα και πηγαμε μαζι στο δικο της κρεβατι να κοιμηθουμε οπου δεν με αφηνε ρουπι να κουνηθω..δυο φορες που εκανα να φυγω μεσα στη νυχτα παραφυλαγε μηπως και την κοπανησω και αρχιζε να μου ζητα να ξαπλωσω διπλα της..:rolleyes:

καλα εσυ Maestria που τον εχεις και βαρυ αν θα θελει και αγκαλιες θα σου βγαινει η μεση..

εγω ακομη την παλευω αλλα λογω του αιματος πρεπει να προσεχω..

αυτα

καλημερα

την κοπανησω και αρχιζε να μου ζητα να ξαπλωσω διπλα της..:rolleyes:

καλημερα

Καλημέρα,

εγώ έχθές ήθελα να φτιάξω μια τούρτα με πάνες για μια φίλη κ όταν είδε η Ανδρείνα τα πράγματα έπαθε παράκρουση κ έλεγε "εν τέλω μωγιό, εν τέλω" πάλι καλά που εχει μεγαλύτερο αδερφό αφού αν ήταν πρώτη θα ειχαμε θέματα,

Καλημέρα,

εγώ έχθές ήθελα να φτιάξω μια τούρτα με πάνες για μια φίλη κ όταν είδε η Ανδρείνα τα πράγματα έπαθε παράκρουση κ έλεγε "εν τέλω μωγιό, εν τέλω" πάλι καλά που εχει μεγαλύτερο αδερφό αφού αν ήταν πρώτη θα ειχαμε θέματα,

χαχα!! αποφασισμενη βλεπω!! χαχα!

καλημερα

καλημέρα κοριτσάκια!!σήμερα έχουμε ήλιο κι έτσι είναι μέρα πλύσης...όπως έλεγαν και οι παλιοί!!!! της έλλης της αρέσουν πολύ τα μωρά...μάλλον τα ξένα!!θα δείξει όταν γεννήσει η κουμπάρα...εκεί θα γίνει το μεγάλο τεστ!! με το βαφτηστίρι μου η κουμπάρα θα τα βρει σκούρα σίγουρα...χθες για άλλη μία φορά δεν πήγαμε παιδότοπο...ήταν κλειστά...κι έβγαλαν ανακοίνωση πλέον δευτέρα και τρίτη κλειστά!!οπότε μάλλον θα πηγαίνουμε πέμπτες!!

κι έτσι πήγαμε στους κουμπάρους κι έπαιξαν τα μικρά πάρα πολύ...

κατά τα άλλα ησυχία...χθες τρίτωσε,μας τελείωσε και το πετρέλαιο!!!!!!!!!!!

τζες με πήρε και η αβον για επαλήθευση στοιχείων,δευτέρα θα έχω πράγματα και κωδικό!!

καλημέρα κοριτσάκια!!σήμερα έχουμε ήλιο κι έτσι είναι μέρα πλύσης...όπως έλεγαν και οι παλιοί!!!! της έλλης της αρέσουν πολύ τα μωρά...μάλλον τα ξένα!!θα δείξει όταν γεννήσει η κουμπάρα...εκεί θα γίνει το μεγάλο τεστ!! με το βαφτηστίρι μου η κουμπάρα θα τα βρει σκούρα σίγουρα...χθες για άλλη μία φορά δεν πήγαμε παιδότοπο...ήταν κλειστά...κι έβγαλαν ανακοίνωση πλέον δευτέρα και τρίτη κλειστά!!οπότε μάλλον θα πηγαίνουμε πέμπτες!!

κι έτσι πήγαμε στους κουμπάρους κι έπαιξαν τα μικρά πάρα πολύ...

κατά τα άλλα ησυχία...χθες τρίτωσε,μας τελείωσε και το πετρέλαιο!!!!!!!!!!!

τζες με πήρε και η αβον για επαλήθευση στοιχείων,δευτέρα θα έχω πράγματα και κωδικό!!

καλημερα miamama

εμενα η μικρη ενω θελει και πηγαινουμε παιδοτοπο μετα απο μιση ωρα βαριεται με το ζορι βγαζουμε την μια ωρα..

παντως η autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin εχει κανει δυναμικη διαφημιστικη καμπανια τελευταια..τη βλεπω παντου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...