Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μου φάινεται μεγάλο ζόρυ μετά το σαραντισμό να αφήσεις ένα λεχουδάκι για να πας για δουλειά.

Κι εμένα μου φαινόταν κι έλεγα ότι θα ζητούσα άνευ αποδοχών. Ευτυχώς μόλις μείναμε εμείς έγγυες, ψηφίστηκε το εξάμηνο. Βέβαια στο κρατάνε μανιάτικο, αλλά οι δουλειές πάνε κι έρχονται, τα παιδιά μια φορά θα 'ναι μικρά! :D

Σήμερα σερνόμουν ΟΛΗ μέρα παίδες κι εγώ κι ο χάζμπαντ!

Ανέβασε και πυρετό ο μικρός στον παιδικό, προς το μεσημέρι, αλλά δεν ξανανέβασε, γι' αυτο νομίζω ότι ήταν κι αυτός απλά κουρασμένος. Θα τον κρατήσω σπίτι αύριο, να ξεκουραστεί το πουλάκι μου, και βλέπουμε πως θα πάει.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν βλέπω κόσμο μέσα...

περαστικά μαέστρο!!

βλέπω το νησί,το απόγευμα ήρθε και η αδερφή μου ύστερα από μήνες(γιατί δεν προλαβαίνει!!!!!!!!!) τα μικρά έπαιξαν πολύ καλά,δεν μας ενόχλησαν καθόλου,κουτούσαμε ρούχα στο ίντερνετ για τα μικρά,μισή ώρα μετά μάζευα παιχνίδια!!αυτά τα λίγα!!

μακάρι να μην χρειαζόταν να δουλεύουμε ή μερικές μέρες μόνο για χόμπυ βρε αδερφέ!!

κι εγώ κουράστηκα πολύ μετά από καισαρική,με ένα μωρό στη δουλειά κάθε μέρα... δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου,είχα κι ένα μωρό,και πελάτες τρελούς!!ευτηχώς που πέρασε αυτή η εποχή!!

πάμε γι'άλλα!!

καλημέρα κορίτσια!

Μαέστρο περαστικά σας! Αυτόν τον καφέ δεν βλέπω να τον πίνουμε μέχρι να ξεπεταχτεί και το άλλο μπεμπέ:D!

Ελενάκι είδα το κορίτσι σου! Σωστή δεσποινίδα!

Άσχετο! Τώρα που ερχόμουν στη δουλειά είδα στο δρόμο αφίσες της Τζούλιας η οποία εμφανίζεται σε στριπτιτζάδικο! :idea: Έκανε καριέρα η κοπέλα!

καλημέρα!!!αν και από το πρωί όλα στραβά μου πάνε...μετά σου λένε μην πιστεύεις στα ζώδια...χθες το δικό μου σκ$%#$ έλεγε...

πάω να πλύνω τα δόντια μου το πρωί,μένω με την οδοντόκρεμα στο στόμα,μας έκοψαν το νερό..."τέλεια!!!!!!!"απλήρωτο,πάει ο άντρας μου να κάνει διακανονισμό,είναι 300Ε...

κι εκεί που είχαμε ηρεμήσει με τις τράπεζες,είχα περίοδο χάριτος στα δάνεια μέχρι τον ιούνιο, τώρα πρέπει να πληρώσω τόκους από τον γενάρη...και βέβαια αυτό ξέχασαν να μου το αναφέρουν...ούτε χαρτί ήρθε σπίτι...

440Ε...που να τα βρω?

ενώ είχαμε ανεβάσει λίγο τη δόση για να μη χρειαστεί να πληρώνω τόκους...

όχι ότι τον ιούνιο θα είμαστε καλύτερα...τεσπά...

αυτά τα μαύρα πρωί πρωί!!!

τώρα μόλις είδα ότι η έλλη έβγαλε ένα δόντι πίσω πίσω...άρα μένουν άλλα 3...και τέλος...

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!αν και από το πρωί όλα στραβά μου πάνε...μετά σου λένε μην πιστεύεις στα ζώδια...χθες το δικό μου σκ$%#$ έλεγε...

τώρα μόλις είδα ότι η έλλη έβγαλε ένα δόντι πίσω πίσω...άρα μένουν άλλα 3...και τέλος...

"υπέροχα".. τι να κάνεις Χριστινάκι... όλες πάνω κάτω τα ίδια και χειρότερα

το ξέρω,να δω πότε θα φτιάξουμε...

φαντάσουμε έχουμε περιορίσει τα πάντα...τα μόνα μας έξοδα πλέον είναι το σούπερ μάρκετ κι αυτό με οικονομία,400Ε-450Ε...ζούμε τον μήνα με 500Ε,δεν υπάρχουν κι άλλα ...ούτε για νοίκια,ούτε για λογαριασμούς...

σου έστειλα μέηλ τζες.

καλημερα

για ολα υπαρχει λυση, τωρα ποσο επωδυνη ειναι δεν ξερω..αλλα περαν απο υπομονη δεν εχω να προσφερω τιποτε αλλο..

ο καθε ενας μας εδω το περναει στον δικο του βαθμο..μακαρι να βρεθουν δρομοι με διεξοδο..

υπάρχει λύση,να βρεθούν χρήματα...που όμως???τόσες τράπεζες έχω δίπλα,να ληστέψω καμμιά?

τεσπά τι να κάνουμε,θα επιβιώσουμε!!δεν έχουμε και κάτι στο όνομα μας!!ούτε το αυτοκίνητο!!!

υπάρχει λύση,να βρεθούν χρήματα...που όμως???τόσες τράπεζες έχω δίπλα,να ληστέψω καμμιά?

τεσπά τι να κάνουμε,θα επιβιώσουμε!!δεν έχουμε και κάτι στο όνομα μας!!ούτε το αυτοκίνητο!!!

ε.. κατι πρεπει να πουμε εφοσον τα λεμε που τα λεμε..

η ληστεια δεν ειναι κακη σκεψη αν δεν ειχες το παιδι βεβαια..:tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

σας είχα πεί πέρσυ νομίζω...που ήταν στη τράπεζα ο άντρας μου στη γειτονιά και ήταν ανοιχτό το μηχάνημα το εξωτερικό και έβαζαν χρήματα μέσα...και είδε το αετίσιο μάτι του(έχει απίστευτη όραση) τον κωδικό...και μου λέει να πάει το βράδυ να το ανοίξει...απαπαπα!!!κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!!

ΟΛΑ τα σκεφτεται ο νους..χαχα

σας ειπα οτι ανοιξε καφε Νοεμβριος 2011? Καλο σημαδι ελπιζω και για μενα χαχα!!

Την περασμενη φορα Μαιος 2011 δεν ανοιξε ποτε..

εγραψα κιολας.. μη χασω...χαχαχα!! θα συμπεριφερομαι κοσμια.. :tongue: :tongue: :tongue:

κορίτσια τελικά το νησί το βλέπετε??πολύ μου αρέσει!!58% τηλεθέαση!!

αξίζει τελικά και κάτι φέτος στη τηλεόραση!!

εγω το βαριεμαι..1-2 επεισοδια εχω δει..ασε κιολας που τη ιδια ωρα τση Νοva εχει τον 7ο κυκλο των desperate Housew. και δεν το χανω..

εχω διαβασει το βιβλιο..το ιδιο μου κανει..

αυτό το βιβλίο το ψάχνω και δεν το βρίσκω...από γνωστό,όλοι το έχουν διαβάσει από κάποιον άλλον!!Φτου!!!

καλά έκανες κι έγραψες στο καφές!!μάλλον δεν ήταν τυχερός ο μάιος!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...