Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ πιστεύω πως το θεωρούν χαβαλέ επίδομα. Θα το κοιτάμε με τα κυάλια....

Αααααχ! Με βλέπω να μένω με τη Γεωργίτσα μόνο! Δεν είμαι που δεν είμαι ''ψημμένη'' , να συμβεί και αυτό...

κοιτα.. εμεις ειμαστε με εναν ανεργο μπαμπα (οτι κανει δηλαδη καμια Κυριακη που δουλευει μαυρα αλλα μη φανταστειτε εσοδα πανω απο 100 ευρω μαξιμουμ), εγω με τη δουλεια μου οτι βγαζω και κανω και το σταυρο μου γιατι δεν ξερω πως θα πανε τα πραγματα και η συνταξη της κουνιαδας που ειναι μικρη αλλα βοηθα και παρ αυτα ειμαστε και εμεις υπερ χρεωμενοι και τα εξοδα μας ειναι 1 φορα πανω απο τα εσοδα ΑΛΛΑ δεν ειναι λογος να μην κανουμε αλλο ενα παιδι..

αλλιως κανεις δεν θα πρεπε να κανει..

την Παρασκευη το βραδυ μου πε ο συζυγος μιας φιλης που δουλευει σε κολοσσο και βγαζει 10000 ευρω το μηνα και εχει 4 παιδια "με τετοιο οικονομικο χαλι χαρα στο κουραγιο σας που πατε για δευτερο παιδι"

ο οποιος τωρα σκεφτεται να αγορασε φουσκωτο και εχει και τα 4 παιδια σε ιδιωτικα σχολεια και δυο γυναικες να ταιζει και ντανταδες..

ο καθε ενας τα βλεπει απο τη σκοπια του..πιστευω οτι η αγαπη ειναι πανω απο ολα και ο καθε γονιος εχει υποχρεωση να αυτοθυσιαζεται για το καλο των παιδιων του αρκει να τους μαθαινει να ειναι συγκρατημενα και ολιγαρκη μεχρι το σημειο που πρεπει.

τωρα το οτι θα γεννησω σε ιδιωτικη κλινικη και αυτο υπο σκεψη ειναι γιατι ειναι εκει ο γιατρος μου αλλα μεχρι τοτε δεν ξερουμε πως θα ειναι τα πραγματα συν οτι καποια διευκολυνση θα γινει απο μερος του γιατρου τουλαχιστον

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol::lol:

τον καημενο τον μπαιο,τι τραβαει!

βικη σου εστειλα ενα βιντεακι της μικρης,που τραγουδαει το κανε με να τρελαθω!

ειναι το αγαπημενο της τελευταια!οι υπολοιπες θα το δειτε στο fcbk.

τραγουδάει και τέτοια??????

η δικιά μου μόνο Μαντόνα:tongue: λέει τις τελευταίες λέξεις:D

Απ' το γραφείο μπορώ μόνο να δω, δεν έχω ηχεία. θα το ακούσω στο σπίτι αλλά πιστεύω είναι έτοιμη για τη παιδική eurovision...

και μια που το ανέφερα....Δεν πάμε καλά....για επιδόματα δεν έχουμε , η eurovision μας μάρανε. Και αυτή η τρόικα δεν βλέπει? Οι συντάξεις των 500 ευρώ τους πείραξαν...

κοιτα.. εμεις ειμαστε με εναν ανεργο μπαμπα (οτι κανει δηλαδη καμια Κυριακη που δουλευει μαυρα αλλα μη φανταστειτε εσοδα πανω απο 100 ευρω μαξιμουμ), εγω με τη δουλεια μου οτι βγαζω και κανω και το σταυρο μου γιατι δεν ξερω πως θα πανε τα πραγματα και η συνταξη της κουνιαδας που ειναι μικρη αλλα βοηθα και παρ αυτα ειμαστε και εμεις υπερ χρεωμενοι και τα εξοδα μας ειναι 1 φορα πανω απο τα εσοδα ΑΛΛΑ δεν ειναι λογος να μην κανουμε αλλο ενα παιδι..

αλλιως κανεις δεν θα πρεπε να κανει..

την Παρασκευη το βραδυ μου πε ο συζυγος μιας φιλης που δουλευει σε κολοσσο και βγαζει 10000 ευρω το μηνα και εχει 4 παιδια "με τετοιο οικονομικο χαλι χαρα στο κουραγιο σας που πατε για δευτερο παιδι"

ο οποιος τωρα σκεφτεται να αγορασε φουσκωτο και εχει και τα 4 παιδια σε ιδιωτικα σχολεια και δυο γυναικες να ταιζει και ντανταδες..

ο καθε ενας τα βλεπει απο τη σκοπια του..πιστευω οτι η αγαπη ειναι πανω απο ολα και ο καθε γονιος εχει υποχρεωση να αυτοθυσιαζεται για το καλο των παιδιων του αρκει να τους μαθαινει να ειναι συγκρατημενα και ολιγαρκη μεχρι το σημειο που πρεπει.

τωρα το οτι θα γεννησω σε ιδιωτικη κλινικη και αυτο υπο σκεψη ειναι γιατι ειναι εκει ο γιατρος μου αλλα μεχρι τοτε δεν ξερουμε πως θα ειναι τα πραγματα συν οτι καποια διευκολυνση θα γινει απο μερος του γιατρου τουλαχιστον

το οικονομικό δεν το συνδίασα ακόμα τουλάχιστον με τη γέννηση ενός ακόμα παιδιού απλώς καλόμαθε η γριά στα σύκα. Μου φάινεται μεγάλο ζόρυ μετά το σαραντισμό να αφήσεις ένα λεχουδάκι για να πας για δουλειά.

το οικονομικό δεν το συνδίασα ακόμα τουλάχιστον με τη γέννηση ενός ακόμα παιδιού απλώς καλόμαθε η γριά στα σύκα. Μου φάινεται μεγάλο ζόρυ μετά το σαραντισμό να αφήσεις ένα λεχουδάκι για να πας για δουλειά.

Εγώ που στο γιο δεν ειχα την πολυτέλεια να κάτσω σπίτι κ δεν υπήρχει τότε κ το εξάμηνο έχει πολυ μεγάλη διαφορά στον τρόπο που δένεται το παιδί μαζί σου, με την Ανδρεινα έχουμε δεθεί πολύ περισσότερο

κοιτα εγω στη μικρη πηγα στο γραφειο μολις εκλεισα τον 4ο μηνα της γεννησης της.. μου κακοφαινοταν τοτε αλλα τελικα πολυ καλα εκανα εφοσον και εκεινοι δεν με πιεσαν μεχρι σημερα με το ωραριο εργασιας μου.

και τη επομενη φορα μαλλον τα ιδια θα κανω και ελπιζω οτι θα αντλω για το θηλασμο αλλα αυτα στην ωρα τους..

αυτο που μαλλον δεν θα γινει (αλλα δεν παιρνω και ορκο γιατι με βολευει) ειναι να με πληρωνουν ταυτοχρονα με το να καθομαι πριν τη γεννα που το εκαναν την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου..σηλαδη επαιρνα επιδομα ασθενειας και ειχα και το μισθο μου χωρις να κανω τιποτε για τη δουλεια..αλλα δεν ειναι καθε μερα του Αι Γιαννιου ξερετε...παντως καλα θα ηταν γιατι θα μαζευα και χρηματα για την γεννα

Διαφημίσεις

Εγώ που στο γιο δεν ειχα την πολυτέλεια να κάτσω σπίτι κ δεν υπήρχει τότε κ το εξάμηνο έχει πολυ μεγάλη διαφορά στον τρόπο που δένεται το παιδί μαζί σου, με την Ανδρεινα έχουμε δεθεί πολύ περισσότερο

??????μη το λες.... και εδω ισως συνεβαλλε ο μακροχρονιος θηλασμος βεβαια στη περιπτωση μου

αν παντως χρειαστει να γυρισω πριν τον 6ο μηνα που θα θελα, το προβλημα θα ναι η κουνιαδα μου στο πως να διαχειριζεται ταυτοχρονα δυο παιδια..και αν ο ανδρας μου εχει βρει σε τριτο ατομο δουλεια δεν θα τον βλεπουμε οπως τωρα..

αυτο που κοβω ειναι αν ολα μου πανε καλα να αναγκαζομαι να γυρισω πισω νωρις γιατι τον Ιουλιο παντρευεται η αλλη συναδελφος και μου χι πει οτι θελει να βαλει μπροστα για παιδι..αρα διπλο αγγουρι

αυτο που κοβω ειναι αν ολα μου πανε καλα να αναγκαζομαι να γυρισω πισω νωρις γιατι τον Ιουλιο παντρευεται η αλλη συναδελφος και μου χι πει οτι θελει να βαλει μπροστα για παιδι..αρα διπλο αγγουρι

Ε καλά δεν θα αγχωθούμε τώρα και για την άλλη συνάδελφο που θα βάλει μπροστά για παιδί αφού παντρευτεί τον Ιούλιο.... κάτσε να παντρευτεί πρώτα, να ξεκινήσουν κ να μείνει εγκυος, να περάσουν οι μήνες κ βλέπουμε... το ξέσκισες

Ε καλά δεν θα αγχωθούμε τώρα και για την άλλη συνάδελφο που θα βάλει μπροστά για παιδί αφού παντρευτεί τον Ιούλιο.... κάτσε να παντρευτεί πρώτα, να ξεκινήσουν κ να μείνει εγκυος, να περάσουν οι μήνες κ βλέπουμε... το ξέσκισες

xaxa! εντελως!! ειναι να μην παρω φορα στα πλανα τα μεγαλα..αυτα με φαγαν..

Διαφημίσεις

παρλαπιπίσατε πάλι!!!!

πάω να ξαπλώσω λίγο,γιατί σήμερα ένα σωρό δουλειές έκανα που έφτιαξε λίγο η μέση,τη βλέπω χάλια πάλι!!

προσπ έχει δίκιο η τζες...άσε τη συνάδελφο !!!!

εγώ τι δέσιμο να έχω που από μωρό την Έλλη την έχω μαζί μου??χμμμμ

μόλις ήρθα ...για να φύγω... τί τραβάω η μάνα. Ηρθα στις 5 από τη δουλειά, πήγα σούπερ, ήρθα έφαγα, ξυπνησαν τα παιδιά στις 6, έβαλα σκούπα, ξεσκόνισα, έπαιξα λίγο για τη μικρή, τακτοπποιησα κάτι ρούχα στη ντουλάπα κ έκατσα πριν λίγο, ο Θοδωρής μόλις ξάπλωσε κ η μικρή ξυπνια, με βλέπω να μην κοιμόμαστε πριν τις 11 κ έχω ξυπνήσει από το πρωί που σιδέρωδα 3 πλυντήρια.... γεμάτη μέρα η σημερινή.... σας έπρηξα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...