Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σημερα παντως ηπια το γαλα μου με τσουρεκι κι δυο ωρες μετα χτυπησα μια ομελετα, τυρι κιτρινο, και χυμο..τωρα θα χτυπησω το υπολοιπο μιας παστας απο χθες και σε κανα διωρο θα φαω την κοτοσουπα μου..χεχε!!

χονδροκωλα θα γινω με ακριβεια μαθηματικη..

δεν το βλέπω να γινεσαι χοντρή

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σκεφτομαι επειδη θα καθομαι αρκετα πλεον (αν ολα πανε καλα) να διαμορφωσω το εξης διατροφικο προγραμμα

1. πρωινο συνηθως γαλα με δημητριακα

2. για δεκατιανο φρουτα

3. μεσημεριανο τυρι με ψωμι

4. φαγητο στο σπιτι γυρω στις 17.00

5. βραδυνο καποια σαλατα..

ειναι πτωχο? το κυριως γευμα θα ναι εναλλαξ οσπρια, κρεας, πουλερικο, ψαρικο, λαδερο οπως συνηθως.

πως το βλεπετε?

Αν κρίνω απο κάποιο πρόγραμμα διατροφής που έχω στο σπίτι δεν το βρίσκω φτωχό. Για πρωινό μπορείς να εναλλάσεις ένα τοστ με μαύρο ψωμί ή γιαούρτι με 2 φρυγανιές ή αυγό με μια φέτα ψωμί μαύρο πάντα. Φαντάζομαι πως πέρα απο την υγιεινή διατροφή θα σε ενδιέφερε να κρατήσεις σε ένα καλό επίπεδο τα κιλά σου, πράγμα που δεν έκανα εγώ αλλά θα εφαρμώσω σίγουρα (λέμε τώρα:mrgreen:) σε επόμενη εγκυμοσύνη διότι είμαι είδη πάνω 7 κιλά σε συγκρίση με προ εγκυμοσύνης καιρούς.

επίσης σαλάτα αναφέρει αύθονη με μεσημεριανό και βραδυνό με μια κουταλιά της σούπας λάδι.

Θυμάμαι τα Χριστούγεννα πριν γεννήσω που με ζύγισε ο γιατρός και είχα πάρει 14 κιλά μου είπε αυστηρά μην διανοηθώ και φάω τις γιορτές . Εγώ την κλασική δικαιολογιά : και το μωρό??? Το μωρό δεν παθαίνει τίποτα μου λέει, αυτά που είναι να πάρει θα τα πάρει. Άρα με σωστή διατροφή χαμηλών λιπαρών νομίζω θα είσαι οκ. βάβαια δεν ειμαι ειδικός, ε?....

βασικα το γιαουρτι με τη φρυγανια η μια εξτρα σαλατα μπορει να παιξει και στη δουλεια..γιατι εκει κανω λιγοτερα απο οτι στο σπιτι και η βαρεμαρα φερνει πεινα...

merci!

εχω αισιοδοξια οπως βλεπετε και κανω πλανα για το επομενο 8μηνο..ετσι απο μονο του..χαχα!!

Γειά σου Ελενάκι! πώς περάσαμε με τις φίλες? Γύρισε το κορίτσι σου? Δαγκώνει ακόμα? Η δικιά μου όπως ξαναείπα τα έχει βάλει με τον Μάριο. Της αρέσει να τον πειράζει. ¨ερχεται πάνω να δει παιδικά στο boomerang της νόβα και παει και του κλείνει την τηλεόραση, στην καλύτερη, γιατί στη χειρότερη τον κοπανάει με το τηλεκοντρόλ ή τον δαγκώνει και αν αρχίσει να κλαίε ο καημένος πάει και τον κοιτάει μέσα στα μάτια και τον ρωτάει σύμωσες Μπάιε?

μια χαρα περασα,με τις φιλεναδες και θα το ξανακανω πιο συχνα απο δω και περα.καλα αυτον τον καιρο το εχω παρακανει.πηγα στην παολα,την προηγουμενη ημουν παλι μπουζουκια,θα παω και στην βισση τον απριλη,μια χαρα.

γυρισε το παιδι μου,και μου ελειψε πολυ γτ ελειπε 4 μερες,κι ειχα καιρο να την αφησω.τις πρωτες 2 μερες καλα ηταν,μετα δεν την παλευα την ησυχια στο σπιτι!

οσο για το δαγκωμα,μαλλον ειναι αναλογως το παιδι που θα κανει παρεα.δηλαδη εχει 2 αγαπημενα κοριτσακια,που τα δαγκωνει συνεχεια.:rolleyes:τα αλλα δεν τα πειραζει.τις προαλλες ηρθε ενα αγορακι 3 χρονων,και της επαιρνε τα παιχνιδια της,και δεν την αφηνε να τα πειραξει εκεινη.κι η αντζελινα,αντι να θυμωσει,τον ρωτουσε,αυτο να το παρω?:shock:τελικα αν μιλαει το αλλο παιδακι,και συννενοουνται,ειναι μια χαρα η μικρη μου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

μια χαρα περασα,με τις φιλεναδες και θα το ξανακανω πιο συχνα απο δω και περα.καλα αυτον τον καιρο το εχω παρακανει.πηγα στην παολα,την προηγουμενη ημουν παλι μπουζουκια,θα παω και στην βισση τον απριλη,μια χαρα.

γυρισε το παιδι μου,και μου ελειψε πολυ γτ ελειπε 4 μερες,κι ειχα καιρο να την αφησω.τις πρωτες 2 μερες καλα ηταν,μετα δεν την παλευα την ησυχια στο σπιτι!

οσο για το δαγκωμα,μαλλον ειναι αναλογως το παιδι που θα κανει παρεα.δηλαδη εχει 2 αγαπημενα κοριτσακια,που τα δαγκωνει συνεχεια.:rolleyes:τα αλλα δεν τα πειραζει.τις προαλλες ηρθε ενα αγορακι 3 χρονων,και της επαιρνε τα παιχνιδια της,και δεν την αφηνε να τα πειραξει εκεινη.κι η αντζελινα,αντι να θυμωσει,τον ρωτουσε,αυτο να το παρω?:shock:τελικα αν μιλαει το αλλο παιδακι,και συννενοουνται,ειναι μια χαρα η μικρη μου.

μάλλον θα την θέλει τη σφαλιάρα της το Αντζελινάκι:tongue::tongue::tongue: Δεν αντέχει τους ξενέρωτους:D:D:D και η δικιά μου μόνο στον Μάριο το κάνει, λες και διασκεδάζει ένα πράγμα ρε παιδάκι μου πειράζοντάς τον...!

μάλλον θα την θέλει τη σφαλιάρα της το Αντζελινάκι:tongue::tongue::tongue: Δεν αντέχει τους ξενέρωτους:D:D:D και η δικιά μου μόνο στον Μάριο το κάνει, λες και διασκεδάζει ένα πράγμα ρε παιδάκι μου πειράζοντάς τον...!

χαχα!ναι,αλλα δεν θελει τις τσαουσες φιλεναδες!η δικια σου την εχει καταβρει να τον πειραζει,σου λεει αυτος ειναι του χεριου μου.:D

το θεμα της επικοινωνιας δειχνει να ειναι σημαντικο..

εμενα η δικη μου συνηθως με παιδια που δεν μιλανε καθολου η μιλανε ελαχιστα βαριεται, με κανα δυο αλλα πιο ομιλητικα και ενεργητικα ειναι πιο συνεργασιμη και παιζουν σαν μεγαλα παιδια..

παντως και αυτο που σας ελεγα για τον παιδικο σταθμο αν ολα τελικα πανε καλα θα ειναι να γεννησω Νοεμβριο συνεπως αν την εχουν παρει θα χουμε καιτις ιωσεις πιθανοτατα συνεπως καλο ειναι να το αποφυγω.. θα δειξει βεβαια και το επομενο τριμηνο πως θα πανε τα πραγματα..

χαχα!ναι,αλλα δεν θελει τις τσαουσες φιλεναδες!η δικια σου την εχει καταβρει να τον πειραζει,σου λεει αυτος ειναι του χεριου μου.:D

μα αυτές οι γυναίκες......απο μικρές βρε παιδί μου.

Ξέρει τί κάνει το Αντζελινάκι. Κανενός θυλικού δεν περνάει η μαγκιά αλλά στα αρσενικά (κατ'επιλογή μάλλον)της κόβεται η μαγκιά και κουνάει την ουρά..:D

Ακριβώς ...τον έχει κάνει του χεριού της. τις προάλλες πρίν σχολάσουμε για να την πάρουμε απο τη γιαγιά της πήγε ο Μάριος και στράβωσε η δικιά μου. ¨Αρχισε να τον σκουντάει και να τον λέει φύγε Μπάιε, πάνε πάνω μαμά σου και απο τα ουρλιαχτά της σηκώθηκε και έφυγε ο φουκαράς...

Διαφημίσεις

παντως και αυτο που σας ελεγα για τον παιδικο σταθμο αν ολα τελικα πανε καλα θα ειναι να γεννησω Νοεμβριο συνεπως αν την εχουν παρει θα χουμε καιτις ιωσεις πιθανοτατα συνεπως καλο ειναι να το αποφυγω.. θα δειξει βεβαια και το επομενο τριμηνο πως θα πανε τα πραγματα..

Αν με πείσει και εμένα ο άντρας μου για παιδί στα κοντά και εγώ σκέφτηκα πως δεν θα τη στείλω για το λόγο που προανέφερες. Επιπλέον θα είναι και μια καλή ευκαιρία να την χαρώ λίγο και να με χαρεί. Τέλος δείχνει συνεργάσιμη και δεν πιστεύω να μου δημιουργεί προβλήματα. Αλλά πέρα όλων με τρομάζουν και εμένα οι ιώσεις.

στο τρίτο μνημόνειο την Παρασκευή λέτε να κόψουν και το 6μηνο του ΟΑΕΔ?

Αν με πείσει και εμένα ο άντρας μου για παιδί στα κοντά και εγώ σκέφτηκα πως δεν θα τη στείλω για το λόγο που προανέφερες. Επιπλέον θα είναι και μια καλή ευκαιρία να την χαρώ λίγο και να με χαρεί. Τέλος δείχνει συνεργάσιμη και δεν πιστεύω να μου δημιουργεί προβλήματα. Αλλά πέρα όλων με τρομάζουν και εμένα οι ιώσεις.

στο τρίτο μνημόνειο την Παρασκευή λέτε να κόψουν και το 6μηνο του ΟΑΕΔ?

αστα.. αυτο σκεφθηκα και εγω.. το χω πολυ πιθανο..οχι οτι δεν θα πηγαινα στη δουλεια γρηγορα αλλα θα χα και μισθο (μαυρα) και επιδομα..τωρα σκ#$$$$ ελπιζω να προλαβω αλλα μεχρι το νεο ετος ποιος ζει, ποιος πεθαινει..

αστα.. αυτο σκεφθηκα και εγω.. το χω πολυ πιθανο..οχι οτι δεν θα πηγαινα στη δουλεια γρηγορα αλλα θα χα και μισθο (μαυρα) και επιδομα..τωρα σκ#$$$$ ελπιζω να προλαβω αλλα μεχρι το νεο ετος ποιος ζει, ποιος πεθαινει..

εγώ πιστεύω πως το θεωρούν χαβαλέ επίδομα. Θα το κοιτάμε με τα κυάλια....

Αααααχ! Με βλέπω να μένω με τη Γεωργίτσα μόνο! Δεν είμαι που δεν είμαι ''ψημμένη'' , να συμβεί και αυτό...

και η ανοησια ειναι οτι το μετρο του ΟΑΕΔ ισα που κλεινει 3 χρονια υπαρξης.. κατι δηλαδη που επρεπε να υπαρχει χρονια πριν για τους ιδιωτικους..ξεφτιλα..ελπιζω σε ενα θαυμα να κρατηθει αν και ο ΟΑΕΔ βολευεται να μη το παρεχει γιατι εχει να πληρωνει απειρα επιδοματα ανεργιας..

μα αυτές οι γυναίκες......απο μικρές βρε παιδί μου.

Ξέρει τί κάνει το Αντζελινάκι. Κανενός θυλικού δεν περνάει η μαγκιά αλλά στα αρσενικά (κατ'επιλογή μάλλον)της κόβεται η μαγκιά και κουνάει την ουρά..:D

Ακριβώς ...τον έχει κάνει του χεριού της. τις προάλλες πρίν σχολάσουμε για να την πάρουμε απο τη γιαγιά της πήγε ο Μάριος και στράβωσε η δικιά μου. ¨Αρχισε να τον σκουντάει και να τον λέει φύγε Μπάιε, πάνε πάνω μαμά σου και απο τα ουρλιαχτά της σηκώθηκε και έφυγε ο φουκαράς...

:lol::lol:

τον καημενο τον μπαιο,τι τραβαει!

βικη σου εστειλα ενα βιντεακι της μικρης,που τραγουδαει το κανε με να τρελαθω!

ειναι το αγαπημενο της τελευταια!οι υπολοιπες θα το δειτε στο fcbk.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...