Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσιααα!

τι κανετε?

μιαμαμα,κι εγω λεω οτι αδικα ανησυχεις.ολα τα παιδια εχουν κολληματα,αλλα σε μεγαλυτερο,αλλα σε μικροτερο βαθμο,αναλογως πως εχουν μαθει κιολας.

ειναι συνηθεια πιστευω,κι οχι προβλημα.επειδη ετσι εχει συνηθισει απο σενα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

και εδώ σκατόκαιρο όλο το σκ και συνεχίζει. Το Σάββατο πήγαμε και πήραμε γυάλα με ψαράκια. Μας έφαγε το κεφάλι θέλω ψαράκια και θέλω ψαράκια. Όταν μπήκαμε στο μαγαζί είδε ένα κουνέλι και ξετρελάθηκε. ¨ετρεξε με φόρα μπροστά του και ξεφώνησε: ΑΑΑΑΑΑ! Γειά σου κουνέλι. Πώς σε λένε? Εν μιλάει . Μαμά γιατί εν μιλάει? μίλα σου λέω! Τί κάνεις? Τώς? Τί τώς? Απο την μία είπα να της το πάρω μπας και πρίζει αυτό στις ερωτήσεις:tongue::tongue:ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΒΕΒΑΙΑ! Ψάρια και μέχρι εκεί. Τώρα πάει πάνω απο τη γυάλα και λέει: γειά σας ψαράκια! Ήθα! Τί κάνετε? Ολυμπάτε? Μπανάκι κάνετε? Εν μιλάνε πάλι μαμααααααά.......

Πρινσέσα με το γάλα έχουμε και εμείς θεμά. ένα μπουκάλι 200ml και αν και αυτό το πρωί στον ύπνο της. Αν ξυπνήσει και μετά χαιρετίσματα. Ίσως την πείσω να πιει ένα ποτήρι κακάο. Αλλά φροντίζω κάθε απόγευμα να τρώει ένα γιαουρτάκι ή κίτρινο τυρί.

:lol::lol::lol::lol:

εριξα πολυ γελιο με την περιγραφη σου βικακι!ολα τα λεφτα!μ'αρεσει που στεναχωριουνται κιολας,οταν δεν τους μιλανε τα ζωακια,ή τα παιδακια.

εμενα παλι ευτυχως,πινει πρωι,μεσημερι,βραδυ,γαλα,και τη νυχτα ξυπναει και 2-3 φορες ακομα για γαλα.

θα την αφήσω για την ώρα γιατί με συμφέρει!!!!!!!!!!!

με βοηθάει στις δουλειές!!

τζες κράτα με θέα θέσεις!!!

αρντάν όπως λέει και η μαέστρο!!!!

φαίη κι εσύ στο κλάμπ!!!!!!!!!

Στο Δαφνί θα ειναι σαν να ειμαστε στας εξοχάς, έχει κ γήπεδο τέννις

έτσι μπράβο!

Η δικιά μου κρατάει κάτι στο χερί της, και επειδή θυμήθηκε κάτι άλλο ή την τράβηξε κάτι την προσοχή το πετάει κάτω και τρέχει. πρέπει να γυρίσει το μάτι μου ή να κάνω ολόκληρο κύρηγμα για να το μαζέψει. ή να κάνω την πάπια και να το σηκώσω εγώ....

μάλλον η περίπτωσή σου είναι καλύτερη...

κι εμενα το ιδιο κανει βικη.καμμια φορα,αν την πετυχω στις καλες της το μαζευει,ή αν της πω,οτι αν τα μαζεψει,θα κανουμε κατι που της αρεσει πολυ!

έτσι μπράβο!

Η δικιά μου κρατάει κάτι στο χερί της, και επειδή θυμήθηκε κάτι άλλο ή την τράβηξε κάτι την προσοχή το πετάει κάτω και τρέχει. πρέπει να γυρίσει το μάτι μου ή να κάνω ολόκληρο κύρηγμα για να το μαζέψει. ή να κάνω την πάπια και να το σηκώσω εγώ....

μάλλον η περίπτωσή σου είναι καλύτερη...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ τα αδελφακια!!!!

Διαφημίσεις

βασικα εγω της λεω πως αν δεν το μαζεψει θα παω εγω και δεν θα της το ξαναδωσω και επειση της το εχω κανει στην πραξη μολις με δει να κουναω χερια εξαφανιζεται και τα μαζευει..

Γειά σου Ελενάκι! πώς περάσαμε με τις φίλες? Γύρισε το κορίτσι σου? Δαγκώνει ακόμα? Η δικιά μου όπως ξαναείπα τα έχει βάλει με τον Μάριο. Της αρέσει να τον πειράζει. ¨ερχεται πάνω να δει παιδικά στο boomerang της νόβα και παει και του κλείνει την τηλεόραση, στην καλύτερη, γιατί στη χειρότερη τον κοπανάει με το τηλεκοντρόλ ή τον δαγκώνει και αν αρχίσει να κλαίε ο καημένος πάει και τον κοιτάει μέσα στα μάτια και τον ρωτάει σύμωσες Μπάιε?

βασικα εγω της λεω πως αν δεν το μαζεψει θα παω εγω και δεν θα της το ξαναδωσω και επειση της το εχω κανει στην πραξη μολις με δει να κουναω χερια εξαφανιζεται και τα μαζευει..

άλλωτε πιάνει και άλλοτε όχι σε μένα. Πρέπει να σας είχα πει πως είχα ανοίξει τον κάδο και πετούσα τα κουζινικά της και βρήκε ένα κουταλάκι ακόμα και μου λέει και ατό μαμά:shock::shock:

ΤΡΟΜΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!

η δικιά σου δεν έχει παιδάκι μες στα πόδια της για να συγκρίνουμε συμπεριφορά....

Πρίν καμιά βδομάδα παρακολουθούσα κάτι το βράδυ στην τηλεόραση και αυτή έβλεπε παιδικά μέσα στο δωμάτιο. Κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει ότι χέστηκε. Και επειδή εκείνη την ώρα ήμουν καθηλωμένη μουρμουράω τώρα βρήκες και εσύ? την ξαπλώνω για να την αλλάξω και μου λέει μανούλα μου σύμωσες?:D:D:D:D:D:D της τρως το στοματάκι ή δεν το τρώς?:tongue:

Διαφημίσεις

σκεφτομαι επειδη θα καθομαι αρκετα πλεον (αν ολα πανε καλα) να διαμορφωσω το εξης διατροφικο προγραμμα

1. πρωινο συνηθως γαλα με δημητριακα

2. για δεκατιανο φρουτα

3. μεσημεριανο τυρι με ψωμι

4. φαγητο στο σπιτι γυρω στις 17.00

5. βραδυνο καποια σαλατα..

ειναι πτωχο? το κυριως γευμα θα ναι εναλλαξ οσπρια, κρεας, πουλερικο, ψαρικο, λαδερο οπως συνηθως.

πως το βλεπετε?

σημερα παντως ηπια το γαλα μου με τσουρεκι κι δυο ωρες μετα χτυπησα μια ομελετα, τυρι κιτρινο, και χυμο..τωρα θα χτυπησω το υπολοιπο μιας παστας απο χθες και σε κανα διωρο θα φαω την κοτοσουπα μου..χεχε!!

χονδροκωλα θα γινω με ακριβεια μαθηματικη..

1. πρωινο συνηθως γαλα με δημητριακα- 2 φρυγανιές με βούτυρο κ μέλι

2. για δεκατιανο φρουτα - τοστάκι με τυρί,ζαμπον κ ένα ποτήρι χυμό

3. μεσημεριανο τυρι με ψωμι- σαλάτα ή ένα σπιτικό σάντουιτς με ομελέτα, ντομάτα, τυρί

4. φαγητο στο σπιτι γυρω στις 17.00

5. βραδυνο καποια σαλατα..

ειναι πτωχο? το κυριως γευμα θα ναι εναλλαξ οσπρια, κρεας, πουλερικο, ψαρικο, λαδερο οπως συνηθως.

πως το βλεπετε?

για'σενα;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...