Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν προσπαθώ να βρω γι'αυτό που κάνει η έλλη,που θέλει τα πάντα τακτοιποιημένα...

γιατί σήμερα μου είπε ο άντρας μου να μην της λέμε να τακτοποιεί πλέον...επειδή το πρωί για να πιει το γάλα της έπρεπε να στοιχίσει τις πιπίλες σε μια συγκεκριμένη θέση...

και βρήκα αυτό...

Η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή ανήκει στις αγχώδεις διαταραχές. Το άτομο που πάσχει από αυτή τη διαταραχή, εγκλωβίζεται από μια σειρά επαναληπτικών σκέψεων (ιδεοληψίες, ψυχαναγκασμοί, «εμμονές ιδέες») και συμπεριφορών (καταναγκασμοί) που του προκαλούν δυσφορία.

ένα σύμπτωμα είναι...

Υπερβολική ανάγκη για συμμετρία και τάξη («Τα αντικείμενα στο γραφείο δεν είναι στη σωστή σειρά.»)

Τακτοποίησης: Το άτομο επιδιώκει να τακτοποιεί πράγματα με πολύ συγκεκριμένο και αυστηρό τρόπο ή σύμφωνα με κάποια μοτίβα. (π.χ. στρώσιμο του κρεβατιού στην εντέλεια χωρίς το παραμικρό τσαλάκωμα, τακτοποίηση αντικειμένων συμμετρικά). Η διακοπή ενός μοτίβου (π.χ. όταν κάποιος άλλος τακτοποιεί τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο) γίνεται αντιληπτή αμέσως και προκαλεί έντονη αναστάτωση. Αυτές οι τελετουργίες συνήθως δεν ενεργοποιούνται από κάποιο αίσθημα επικείμενης καταστροφής, αλλά από τη δυσφορία που δημιουργείται όταν τα πράγματα «δεν ταιριάζουν».

για την κουνιαδα μου αναφερεσαι προφανως αν και απορω κατα τ'αλλα πως ειναι ΤΟΣΟ τσαπατσουλα..

εχθες μετακινησα κατι βιβλια απο την βιβλιοθηκη και αναστατωθηκε γιατι λεει της χαλασε την τακτοποιηση (τα χε βαλει κατα υψος..)

και εγω τα βαλα κατα θεματικη ενοτητα και συγγραφεα γιατι ετσι με βολευε για το ξεκαθαρισμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τα στυλό.. και τις πόρτες των ντουλαπιών... .μου έχει μείνει ακόμα να βάζω τα μαχαιροπήρουνα να κοιτάνε όλα από την μια μεριά και τα πιάτα όλα στη σειρά επειδή παθαίνω εγκεφαλικό

Α, καλά, εσύ είσαι προχωρημένη περίπτωση!

Μιαμαμα δεν εγγυώμαι για τη Τζες, μπορεί να μη γλιτώσει τον εγκλεισμό! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, καλά, εσύ είσαι προχωρημένη περίπτωση!

Μιαμαμα δεν εγγυώμαι για τη Τζες, μπορεί να μη γλιτώσει τον εγκλεισμό! :tongue:

αν συνυπολογίζεις όλους του παράγοντες που επηρρεάζουν το μυαλουδάκι μου θα έπρεπε ήδη να ήμουν μέσα..... λες γι'αυτό όλοι να μου λένε ότι μου πάει το άσπρο πουκάμισο ;;;;;:tongue:

Διαφημίσεις

α δλδ η τζές είναι η πρώτη που θα επισκεπτόμαστε στο ίδρυμα...μέχρι να εγκατασταθούμε κι εμείς εκεί μόνιμα!!!!

αχχχχ!!!δεν μας βλέπω καλά.δεν θα μας θέλουν τα παιδιά μας στα γεράματα!!!

α δλδ η τζές είναι η πρώτη που θα επισκεπτόμαστε στο ίδρυμα...μέχρι να εγκατασταθούμε κι εμείς εκεί μόνιμα!!!!

θα πάω πρώτη για να σας κρατήσω τις καλύτερες θέσεις

Αφήστε, όπως κατάλαβα και με την εμπειρία της μάνας μου, όλοι στα ηρεμηστικά θα καταλήξουμε και μια χαρά θα περνάμε! Αρντάν! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χριστινάκι άσε βρε το κορίτσι να εξελιχθεί σε καλή νοικοκυρούλα. Άδικα ανησυχείς κατα τη γνώμη μου. Και τα αυτιστικά παιδιά παρουσιάζουν την εμμονή με την τάξη σε αντικείμενά τους, δηλαδή αν ''πέσεις'' πάνω σε τέτοιο κείμενο πρέπει να το ταυτίσεις με το κορίτσι σου?

Βλέπει τη μαμά νοικοκυρά και μιμείται! Χαλάρωσε! Αφού δεν έπαθε τίποτα και η τζες με τα ίδια συμπτώματα....:tongue:

Καλησπερα σε ολες!

Σημερα ειμαι μονη απο το πρωι γιατι ο Βασ. εχει παει να κανει σερβις στην υπηρεσιακη μηχανη.. Δουλευει κιολας το βραδυ, οποτε ολη μερα ειμαι μονη..

Προσπαθουσα εν τω μεταξυ να βρω ακρη που θα αφησω τη Μαρια στις 17:00 που εχω να παω στο γιατρο μιας και ο Βασ. δεν το κοβω να εχει ξεμπερδεψει και η μανα μου δεν μπορουσε να ερθει εδω να την κρατησει. Τελικα καταληξαμε να παω τη Μαρια στο σπιτι της.

Μιαμαμα το εχω κι εγω αυτο.. Δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο, παντως το εχω και μαλιστα σε μεγαλο βαθμο, αφου συνεχεια τσακωνομαι με το Βασ. γι' αυτο!

Το πιθανοτερο ειναι να ξαναμπω το βραδυ!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

θα την αφήσω για την ώρα γιατί με συμφέρει!!!!!!!!!!!

με βοηθάει στις δουλειές!!

τζες κράτα με θέα θέσεις!!!

αρντάν όπως λέει και η μαέστρο!!!!

φαίη κι εσύ στο κλάμπ!!!!!!!!!

έτσι μπράβο!

Η δικιά μου κρατάει κάτι στο χερί της, και επειδή θυμήθηκε κάτι άλλο ή την τράβηξε κάτι την προσοχή το πετάει κάτω και τρέχει. πρέπει να γυρίσει το μάτι μου ή να κάνω ολόκληρο κύρηγμα για να το μαζέψει. ή να κάνω την πάπια και να το σηκώσω εγώ....

μάλλον η περίπτωσή σου είναι καλύτερη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...