Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

λες να σε ψήσει και εσένα?

μα τόσο ίδιες? Λές να φταίνε τα άστρα? 10 Σεπτέμβρη εσύ, 13 εγώ, 1 Γενάρη Η χριστούλα , 7 η Γεωργίτσα, ο σύζυγος τί ζώδιο είναι?:tongue::tongue:

Ταυρος..12/5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί βρε!!το καναρινάκι είναι πολύ καλό!!σε ξυπνάει το πρωί χαρούμενα!!είναι καλύτερα οι νταλίκες που περνάνε κάτω από το παράθυρο μου??

Εγώ κορίτσια δεν έχω το χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ με ζωάκια και το λέω τόσο θυμωμένα επειδή ξέρω ότι μονο εγώ θα κάτσω να το φροντίσω, να το καθαρίσω, να το πάω γιατρό και ότι άλλες υποχρεώσεις έχει οποιοδήποτε ζωο.. Παλιότερα ειχα κ ψαράκια κ πάλι εγώ την πλήρωσα την νύφη

γιατί βρε!!το καναρινάκι είναι πολύ καλό!!σε ξυπνάει το πρωί χαρούμενα!!είναι καλύτερα οι νταλίκες που περνάνε κάτω από το παράθυρο μου??

εμας το καναρινι προχθες αυτοκτονησε.(ναι, ναι!! κανενα ζωο δεν μενει ζωωντανο εδω μεσα)

μπηκε μεσα στο κουτακι της τροφης και εγκλωβιστηκε και ξεψυχησε...:( το χαμε εξω στην αυλη και δεν το πηραμε πρεφα συντομα

έχεις δίκιο τζες...δεν είναι να έχουμε ζώα σε διαμέρισμα και να ασχολείται μόνο ένας...

γι'αυτό λέω καναρίνι...δεν χρειάζεται τίποτα...και σκ λείπαμε,κι αυτό μια χαρά...όταν είμασταν αθήνα!!

προσπ όλα σας τα ζωάκια πάνε...μόνο η χελώνα σας θα αντέξει!!!!ούτως ή άλλως είναι κορακοζώητες!!

Ταυρος..12/5

Μας τα χαλάει. 31/8 ο δικός μου αλλά μάλλον δεν έχουν σχέση αυτοί.....εμείς τα γεννήσαμε:tongue:

και εγώ μέχρι ψαράκι και αυτό για χάρη της μικρής. Και αν μου περίσσευαν 60ευρώ θα έπαιρνα ενυδρίο με φίλτρο για να μην ασχολούμαι σχεδόν καθόλου.

Αλλά το ξεκαθάρισα! μέχρι ψαράκι! Τα άλλα ζωάκια μόνο σε λούτρινα.....:tongue:

Διαφημίσεις

Ο ανηψιός έχει τρέλα με τα ψάρια, έχει χρόνια ενυδρείο, αλλά έχει την ευθύνη τους αυτός, τάισμα, καθάρισμα, κλπ!

Όμορφα είναι πάντως. Ο μικρός όταν πάει εκεί χτυπάει το γυαλί για να τους τραβήξει την προσοχή και τον μαλώνει ο ανηψιός μου! Τρομάζουν τα καημένα τα ψάρια! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα ηδη λεει οτι το καλοκαιρι θα κανει κολυμπι και θα βαλει κι μασκα και βατραχοπεδιλα για να βλεπει τα ψαρια και τα κοχυλια και οτι ο μπαμπας της θα πιανει χταποδια και εκεινη θα τα χτυπαει στους βραχους (κανει και τηνσχετικη κινηση χαχα)

παω να χαπακωθω, να σιδερωσω και να ξαπλωσω αν και μικρη δν θα με αφησει να κλεισω ματι (αλοιμονο!)..ειναι ομως οι στιγμες της μεγαλη ευγνωμοσυνης που χω την κουνιαδα σπιτ εσωκλειστη..

εχθε εκανα τη βλακεια θα ξαπλωσω ανασκελα και ξαφνικα προσγειωνται η μικρη με τον ποπο πανω στην κοιλια μου..:shock::rolleyes: καλα που ο γιατρος μου εχει δωσει να καταλαβω σε τι χτυπηματα αντεχει ο σακος..χαχα!

λοιπόν προσπαθώ να βρω γι'αυτό που κάνει η έλλη,που θέλει τα πάντα τακτοιποιημένα...

γιατί σήμερα μου είπε ο άντρας μου να μην της λέμε να τακτοποιεί πλέον...επειδή το πρωί για να πιει το γάλα της έπρεπε να στοιχίσει τις πιπίλες σε μια συγκεκριμένη θέση...

και βρήκα αυτό...

Η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή ανήκει στις αγχώδεις διαταραχές. Το άτομο που πάσχει από αυτή τη διαταραχή, εγκλωβίζεται από μια σειρά επαναληπτικών σκέψεων (ιδεοληψίες, ψυχαναγκασμοί, «εμμονές ιδέες») και συμπεριφορών (καταναγκασμοί) που του προκαλούν δυσφορία.

ένα σύμπτωμα είναι...

Υπερβολική ανάγκη για συμμετρία και τάξη («Τα αντικείμενα στο γραφείο δεν είναι στη σωστή σειρά.»)

Τακτοποίησης: Το άτομο επιδιώκει να τακτοποιεί πράγματα με πολύ συγκεκριμένο και αυστηρό τρόπο ή σύμφωνα με κάποια μοτίβα. (π.χ. στρώσιμο του κρεβατιού στην εντέλεια χωρίς το παραμικρό τσαλάκωμα, τακτοποίηση αντικειμένων συμμετρικά). Η διακοπή ενός μοτίβου (π.χ. όταν κάποιος άλλος τακτοποιεί τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο) γίνεται αντιληπτή αμέσως και προκαλεί έντονη αναστάτωση. Αυτές οι τελετουργίες συνήθως δεν ενεργοποιούνται από κάποιο αίσθημα επικείμενης καταστροφής, αλλά από τη δυσφορία που δημιουργείται όταν τα πράγματα «δεν ταιριάζουν».

λοιπόν προσπαθώ να βρω γι'αυτό που κάνει η έλλη,που θέλει τα πάντα τακτοιποιημένα...

ωραια πάσχω τόσο εγώ όσο κ ο Θοδωρής από αυτό το πράγμα.. να σου πω φιλενάδα... μήπως πρέπει να κόψεις το ίντερνετ;;; Δεν χρειάζεται να της λες να μην τακτοποιεί αφού αν το κόψει το χούι μετά θα τραβάς τα μαλλιά σου... αφού άλλωστε το κάνει μονη της... εγώ ειχα φτάσει σε σημειο να μην κοιμάμαι τα βράδυα αν τα στυλό στο γραφείο δεν ειναι το ένα κάθετα δίπλα στο άλλο, με τα χρόνια το ξεπέρασα :tongue:

Διαφημίσεις

γιατί σήμερα μου είπε ο άντρας μου να μην της λέμε να τακτοποιεί πλέον...επειδή το πρωί για να πιει το γάλα της έπρεπε να στοιχίσει τις πιπίλες σε μια συγκεκριμένη θέση...

και βρήκα αυτό...

Η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή ανήκει στις αγχώδεις διαταραχές. Το άτομο που πάσχει από αυτή τη διαταραχή, εγκλωβίζεται από μια σειρά επαναληπτικών σκέψεων (ιδεοληψίες, ψυχαναγκασμοί, «εμμονές ιδέες») και συμπεριφορών (καταναγκασμοί) που του προκαλούν δυσφορία.

ένα σύμπτωμα είναι...

Υπερβολική ανάγκη για συμμετρία και τάξη («Τα αντικείμενα στο γραφείο δεν είναι στη σωστή σειρά.»)

Τακτοποίησης: Το άτομο επιδιώκει να τακτοποιεί πράγματα με πολύ συγκεκριμένο και αυστηρό τρόπο ή σύμφωνα με κάποια μοτίβα. (π.χ. στρώσιμο του κρεβατιού στην εντέλεια χωρίς το παραμικρό τσαλάκωμα, τακτοποίηση αντικειμένων συμμετρικά). Η διακοπή ενός μοτίβου (π.χ. όταν κάποιος άλλος τακτοποιεί τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο) γίνεται αντιληπτή αμέσως και προκαλεί έντονη αναστάτωση. Αυτές οι τελετουργίες συνήθως δεν ενεργοποιούνται από κάποιο αίσθημα επικείμενης καταστροφής, αλλά από τη δυσφορία που δημιουργείται όταν τα πράγματα «δεν ταιριάζουν».

Κι εγώ το 'χω, θέλω τα πάντα στη θέση τους! Μην στενοχωριέσαι, αν δεν είναι σε πολυ προχωρημένη μορφή, δε σε κλείνουν μέσα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

α κατάλαβα είσαι κι εσύ έτσι??ε ρε τι θα περάσω...άκου δεν κοιμόσουν για το στυλό...

καλέ το ίντερνετ να κόψω?μαθαίνω τόσα πράγματα...

κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν μου το είπε ο καλός μου,άντε μετά να την φέρω στα ίσα την μικρή!!θα γίνουμε ρημαδιό!!

α κατάλαβα είσαι κι εσύ έτσι??ε ρε τι θα περάσω...άκου δεν κοιμόσουν για το στυλό...

καλέ το ίντερνετ να κόψω?μαθαίνω τόσα πράγματα...

κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν μου το είπε ο καλός μου,άντε μετά να την φέρω στα ίσα την μικρή!!θα γίνουμε ρημαδιό!!

και τα στυλό.. και τις πόρτες των ντουλαπιών... .μου έχει μείνει ακόμα να βάζω τα μαχαιροπήρουνα να κοιτάνε όλα από την μια μεριά και τα πιάτα όλα στη σειρά επειδή παθαίνω εγκεφαλικό

Κάνω τις δουλειες με την ίδια σειρά και τα ρούχα στα συρτάρια τα έχω ανα χρωματα σε κολώνες..... κ ο Θοδωρής έτσι ήταν με τα παιχνίδια του και χαλάρωσε λίγο... απολαυσέ το

καλέ όλες εδώ μέσα μαζευτήκαμε οι τρελές???

χαχαχαχαχα

Τώρα το κατάλαβες εσύ;;; Ολες οι ψυχαναγκαστικές εδώ ειμαστε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...