Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαεστρια ζορικο το ζουζουνι ε? Ή δεν ευθυνεται εκεινο?

Εμεις καλα.. Μολις κοιμηθηκε το κοριτσακι μου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζες ειδα το βιντεακι στο face! Ρε 'συ εχω πρασινισει απο ζηλια μιλαμε.. Η δικια μου ουτε καθεται να πλυνει ετσι τα δοντια της, ουτε μιλαει τοσο καθαρα! Συγχαρητηρια στο κοριτσι σου!! :D

Σ'ευχαριστώ Φαίη! :D Εμένα πριν της αγοράσω την ηλεκτρική δεν καθόταν ούτε για πλάκα, αυτή έχει κ τη γοργόνα, είναι ηλεκτρική πιάνει καθε δοντάκι ξεχωριστά κ τα πλένει κάθε βράδυ... δλδ πρώτα της τα πλένω εγώ κ μετά της την δίνω να κάνω το νούμερο όπως στο βίντεο. Δοκιμασέ της μια τέτοια
γεια σας κοριτσάκια!!

ποιος έχει πάρει τον ήλιο???γιατί εμείς εδώ σήμερα...συννεφιά και βροχή...

Πολύ όμορφες οι παλιές φωτό στο fb

δεν έχει αρνηθεί τίποτα,της δίνω 280μλ πρωί-βράδυ και δεν της φτάνει!!

O Θοδωρής μου το έκανε αυτό στην ίδια ηλικία, έκανε 1 χρόνο για να ξαναπιεί γάλα.... βέβαια εγώ όλο αυτό το διάστημα πρωί κ βράδυ του έκανα την κρέμα βανίλια με γάλα αντί νερό. Η Ανδρεϊνα πίνει 300ml πρωί-μεσημέρι-βράδυ!! Το μεσημεριανό ειναι απαραίτητο αλλιώς δεν κοιμάται... Τρώει το φαγητό της κ μετά ζητάει γάλα

Εχθές πήγα κ ειδα την Ευα μας στα εγκαίνια! Εχει αδυνατίσει, την είδα πολύ καλά κ η Γιωτούλα μια μικρή τσαχπίνα. Προσπ σε σκεφτομουν όλο το απόγευμα... ήταν να πάω με το Στεφ αλλά τελευταία στιγμή τον πάρκαρα στο Νίκο κ πήρα την Αννα μαζί... έλεγα να σε έπαιρνα κ εσένα αλλά ήταν τελευταία στιγμή... μου είπε όμως η Ευα ότι μιλήσατε.

Καλές δουλειές να έχει... εγώ πήρα ένα σούπερ μανό κ ένα σκληρυντικό που δεν είχα!!

Καλησπερα σε ολες τις μανουλες! Τι κανετε?

Εμεις πριν απο λιγο γυρισαμε! Πηγαμε κουνιες και μετα στο σπιτι μιας φιλης - συμφορουμιτισσας! Ωραια περασαμε, ξεδωσε και η Μαρω και τωρα κοιμαται!

Τζες θα το δοκιμασω κι αυτο, λες να πιασει?

Οι υπολοιπες καλα?

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας και απο εμενααααα....

τωρα διαβασα τα νεα!προσπ συγχαρητηρια!!! ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και σε λιγους μηνες να κρατας στην αγκαλια σου και το δευτερο ζουζουνι σου!!

για το μαεστρο τα ηξερα απο πρωτο χερι και εχω να δηλωσω πως εχει γινει πιο γκρινιαρα και απο εμενα! απαπαπαπαπα!!!τι εχω να τραβηξω μεχρι να γεννησει!!!:tongue::tongue:

με το καλο και οι 2 κοριτσια!!!!:D

ευχαριστω desp και βεβαια ξανα ολες τις καλες μου τσουπρες..

ελπιζω πως αυτη τη φορα θα πανε τα πραγματα κατ ευχην και για μενα και για τη maestria..

βεβαια αιμα (σαν τελειωμα περιοδου) εχω ακομη παροτι κανω αγωγη με προγεστερονη αλλα δεν αγχωνομαι..ειπε ο γιατρος οτι μπορει να εχω μεχρι την 12η εβδομαδα στην χειροτερη..παντως ειμαι καθαρα στην ψυχολογια οτι ειναι να γινει θα γινει..

εντωμεταξυ εχω αρρωστησει απο το Σαββατο και ειμαι με συναχι και δεκατα και σημερα τη βγαζω σπιτι..

αυταααααα..

καλημερα σε ολες, maestria υπομονη, και εγω απο νωρις εχω αρχισει με το στομαχι και ελπιζω να την παλεψω..

Διαφημίσεις

α ναι jesgk να ειμαι ειλικρινης ψηνομουν να ρθω τελευταια στιγμη στης Ευας αλλα τελικα με επιασε η αδιαθεσια απο το κρυωμα και ετσι καθηλωθηκα στο κρεβατι, παντως καποια στιγμη θα παω μια βολτα να τη δω εστω και τιμης ενεκεν..

καλημέρα!

και εδώ σκατόκαιρο όλο το σκ και συνεχίζει. Το Σάββατο πήγαμε και πήραμε γυάλα με ψαράκια. Μας έφαγε το κεφάλι θέλω ψαράκια και θέλω ψαράκια. Όταν μπήκαμε στο μαγαζί είδε ένα κουνέλι και ξετρελάθηκε. ¨ετρεξε με φόρα μπροστά του και ξεφώνησε: ΑΑΑΑΑΑ! Γειά σου κουνέλι. Πώς σε λένε? Εν μιλάει . Μαμά γιατί εν μιλάει? μίλα σου λέω! Τί κάνεις? Τώς? Τί τώς? Απο την μία είπα να της το πάρω μπας και πρίζει αυτό στις ερωτήσεις:tongue::tongue:ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΒΕΒΑΙΑ! Ψάρια και μέχρι εκεί. Τώρα πάει πάνω απο τη γυάλα και λέει: γειά σας ψαράκια! Ήθα! Τί κάνετε? Ολυμπάτε? Μπανάκι κάνετε? Εν μιλάνε πάλι μαμααααααά.......

Πρινσέσα με το γάλα έχουμε και εμείς θεμά. ένα μπουκάλι 200ml και αν και αυτό το πρωί στον ύπνο της. Αν ξυπνήσει και μετά χαιρετίσματα. Ίσως την πείσω να πιει ένα ποτήρι κακάο. Αλλά φροντίζω κάθε απόγευμα να τρώει ένα γιαουρτάκι ή κίτρινο τυρί.

viki αδελφια ειναι τα παιδια μας δεν εξηγειται!!! Τα ιδια εκανε τις προαλλες με ενα κουνελι που ειδε απο κοντα και εχει λυσσαξει να παρει ψαρια στο σπιτι..

και αυτο το Εν μιλαει μαμα..ειναι ψωμοτυρι

για το μαεστρο τα ηξερα απο πρωτο χερι και εχω να δηλωσω πως εχει γινει πιο γκρινιαρα και απο εμενα!

Αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ κοπελιά! Δύσκολα να σε ξεπεράσει κάποιος. :twisted:

καλημερα σε ολες, maestria υπομονη, και εγω απο νωρις εχω αρχισει με το στομαχι και ελπιζω να την παλεψω..

Γουέλκαμ το δι κλαμπ! Άστα, ευτυχώς χθες που 'χα το τραπέζι έφαγα, χωρίς υπερβολές βέβαια, και δε με πείραξε. Σήμερα και με τις μυρωδιές απ' την κουζίνα - γιατί ακόμα πλένω κατσαρολικά, κλπ - ανακατεύομαι! Κριτσίνια τρώω τώρα. :rolleyes:

Καλημέρα κοπελιές απ' τη βροχερή Σαλόνικα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

viki αδελφια ειναι τα παιδια μας δεν εξηγειται!!! Τα ιδια εκανε τις προαλλες με ενα κουνελι που ειδε απο κοντα και εχει λυσσαξει να παρει ψαρια στο σπιτι..

και αυτο το Εν μιλαει μαμα..ειναι ψωμοτυρι

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

λες να σε ψήσει και εσένα?

μα τόσο ίδιες? Λές να φταίνε τα άστρα? 10 Σεπτέμβρη εσύ, 13 εγώ, 1 Γενάρη Η χριστούλα , 7 η Γεωργίτσα, ο σύζυγος τί ζώδιο είναι?:tongue::tongue:

καλημέρα κορίτσια...τι βλέπω?ανακατωσούρες??κουράγιο!!

εμείς εδώ σπίτι,χθες έκανε καλή μέρα και πήγαμε την βόλτα μας!!πολύ ζέστη βρε παιδιά,χωρίς μπουφάν είμασταν!!

κι ο άντρας μου έλεγε για κουνέλι...το σκέφτομαι...

προτιμώ το καναρίνι!!να μου κεαληδάει,να μην θέλει και βόλτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...