Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα!! ΣΩΣΤΗ!!!!!!!!!

Αντε να δουμε λοιπον..

προσπ!τελεια νεα!πολυ χαιρομαι!με το καλοοοοοο!!ολα να πανε καλα αυτη τη φορα!

στελνω πολλα φιλια σε ολες τις κουκλες του καφε μας και τα κουκλακια σας!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΜΠΡΑΒΟ προσπ! ΤΕΛΕΙΑ νέα! μικρή, μεγάλη δεν έχει σημασία. Είναι κύηση και είναι μια χαρά. Εκφράσεις τύπου ''θα δούμε'', ''μακάρι'' κλπ δεν σηκώνω!!! Πάει και τελείωσε! Βάλτο καλά στο μυαλό σου ότι ένας νέος ταραξίας σύντομα θα ξαναταράξει τον ύπνο σου:tongue::tongue::tongue:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ελενάκι γιατί χάθηκες? Όλα καλά?

καλα βικακι!δεν καθομαι πολυ μεσα τα πρωινα,και τα απογευματα δεν σας βλεπω μεσα.τωρα λειπει κι η μικρη με τα πεθερικα μου,και παω και βολτουλες.και τωρα θα παω για ενα ποτακι με φιλεναδες!σας διαβαζω ομως,και σας σκεφτομαι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλα βικακι!δεν καθομαι πολυ μεσα τα πρωινα,και τα απογευματα δεν σας βλεπω μεσα.τωρα λειπει κι η μικρη με τα πεθερικα μου,και παω και βολτουλες.και τωρα θα παω για ενα ποτακι με φιλεναδες!σας διαβαζω ομως,και σας σκεφτομαι!

Αφού είναι έτσι πολύ καλά κάνεις! ποτό με φιλενάδες! τέλεια! Το έχω ξεχάσει...:( Να περάσεις καλά! Πάω και εγώ για ξάπλα. Η μαϊμού ξεράθηκε απο τις 8 γιατί γυρνοβολούσε όλη μέρα επομένως θα έχω νωρίς εγερτήριο αύριο:mad: καληνύχτα!

Διαφημίσεις

Αντε κοριτσακι μπραβο!! με το καλο..Να δεις που θα πανε ολα καλα και θα εχεις το Σκορπιουδακι σου συντομα..Σημερα εμαθα και για μια αλλα κοπελα που προσπαθει απο το 2007 οτι ειναι εγκυος και ολα αυτα τα θεωρω καλους οιωνους!!!! Πολυ ευχαριστα νεα..Αντε να ανεβει λιγο η ψυχολογια μας..

Εμενα παντως με εχει σκασει η μικρη με το γαλα..Δεν πινει σχεδον καθολου και μετα απο πολυ κοπο..ΤΑ ΝΕΥΡΑ μου!! Αντι να βελτιωνεται,χειροτερευει...

yRf6p1.png

Καλησπερα και στις εδω μανουλες!! :D

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να εχετε ξεχυθει στους δρομους με τα πιτσιρικακια σας με τοσο ομορφο καιρο!

Εμεις το πρωι πηγαμε κουνιες (εχμ.. Βασικα η Μαρια πηγε κουνιες με το μπαμπα της, εγω ελιωσα στο σπιτι και στην ξαπλα :cool:) και το Μαρακι ξεδωσε για τα καλα! Κοιμαται απο τις 14:00!

Εχθες ερχεται στο ξεκαρφωτο εκει που καθομουν και τι μου λεει? "Μαμα πολυ παπω!" (Μαμα πολυ σ'αγαπω!).. Εχω γινει αλοιφη λεμε, σκεφτομαι να παω Σ/Μ και να κανω stock απο πανες ακρατειας.. Χεστηκα πανω μου η μανα!! :lol:

Προσπ ειδες που στο λεγαμε πως ολα θα πανε καλα? Να μην ανησυχεις καθολου! Την Πρωταπριλια θα μαθεις ακομα πιο ευχαριστα νεα, κοιτα μονο μην μπεις και μας κανεις καμμια πλακα "λογω της ημερας"! ;):-P

Τζες ειδα το βιντεακι στο face! Ρε 'συ εχω πρασινισει απο ζηλια μιλαμε.. Η δικια μου ουτε καθεται να πλυνει ετσι τα δοντια της, ουτε μιλαει τοσο καθαρα! Συγχαρητηρια στο κοριτσι σου!! :D

Οι υπολοιπες ειστε καλα?

Πολλα φιλια σε ΟΛΑ τα κοριτσια και τις ευχες μου για ενα υπεροχο Σ/Κ!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

γεια σας κοριτσάκια!!

ποιος έχει πάρει τον ήλιο???γιατί εμείς εδώ σήμερα...συννεφιά και βροχή...

πήγαμε στο μάθημα μας και για καφεδάκι με θέα το ποντικονήσι!!tourism!!!!

με την αδερφή μου και τα μικρά...τα οποία ήταν τόσο ήσυχα που κάθοταν και τα 3 σε καρέκλες!!!για αρκετή ώρα...μετά κοιτούσαν τη θέα από τη τζαμαρία,περίμεναν να δουν αεροπλάνο,γιατί βλέπαμε και τον αεροδιάδρομο από εκεί...

απίστευτο!!

πρινσέσα δεν ξέρω να σου πω για το γάλα...γιατί εμείς έχουμε το αντίθετο...

δεν έχει αρνηθεί τίποτα,της δίνω 280μλ πρωί-βράδυ και δεν της φτάνει!!

Λοιπον γυρισαμε απο τον γιατρο, νορμαλ και χλιαρα πραγματα αφου ειναι νωρις ακομη

congratulations-desi-glitters-19.gif

Πιο πολύ για να δω τα νέα σου μπήκα! :D Σούπερ, σούπερ, τέλεια, με το καλό!

Εγώ είμαι ΧΑΛΙΑ σήμερα και χθες, μ' έχει τσακίσει το στομάχι και η δυσπεψία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...