Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικα απο τη μια στεναχωριεμαι που ντρεπεται τη μανουλα, αλλα απο την αλλη χαιρομαι γιατι δειχνει να εχει καταλαβει τι σημαινει ιδιωτικες στιγμες..

Ρε 'συ Τζες λες να ξεμπερδεψουμε (κι εμεις κι εσεις) με τις πανες ως το Σεπτεμβρη?

Ναιιιιιιιιιι εννοείται... εγώ να φανταστείς για αστείο της το ειπα 2-3 φορες και έχει μπει στο νοημα

Η δικιά μου μόλις βγαίνει απο το μπάνιο ζητάει να κατουρήσει στο γιο γιο και όποτε της καπνίσει χωρίς να τα κάνει απαραίτητα. όταν κάνει κακά της ζητάει να τη βάλω στο γιο γιό, φαίνεται το ξεχνάει νωρίτερα, και όταν της λέω πως τώρα τα έκανε είδη και δεν έχει νόημα έχουμε φασαρίες.

Φαίη υπάρχει περίπτωση να νιώθει πως βάζοντάς τη στο γιο γιο την τιμωρείς και αντιδρά κατα κάποιο τρόπο?

Βικακι δεν νομιζω.. Γιατι στο γιογιο καθεται μονο οταν το ζηταει εκεινη, δεν την εχω βαλει ποτε με το ζορι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Βικακι δεν νομιζω.. Γιατι στο γιογιο καθεται μονο οταν το ζηταει εκεινη, δεν την εχω βαλει ποτε με το ζορι!

Αν δοκίμαζες να τη βάλεις στη λεκάνη της τουαλέτας? ίσως αισθάνεται διαφορετικά εκεί και δεν είναι τελικά ντροπή....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ένα κομμάτι στην κυρία παρακαλώ.....

Δεν τη βλέπετε την εγγυούλα που ξερογλίφεται? δεν κάνει να μείνει με την όρεξη:tongue:

Άσε, το τιραμισού είναι απ' τα αγαπημένα μου γλυκά!

Μαεστρία απο Δευτέρα θα'σαι καλό κορίτσι. Δεν θα έχεις infraction..

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;! Και είχα αρχίσει να το συνηθίζω! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

με το θεμα του γυμνου μπαμπα τι κανετε???

εγω βασικα δεν εχω προβλημα να βλεπει τον μπαμπα γυμνο, εκεινος μαλλον ντρεπεται..παντως τις προαλλες που τον πετυχε γυμνο της εκανε τοση εντυπωση που αφου της εξηγησα οτι απο εκει κανει τσισα ο μπαμπας (τρυπα οπου λεει και το δικο της απο μονη της) για μερα οπου βρισκοταν και στεκοταν ελεγε ο μπαμπας μου εχει τρυπα..:tongue: :tongue:

εγω παντως γενικα την αφηνω και με βλεπει..τις προαλλες εκανα μπανιο και μπουκαρε στο μπανιο, με ειδε γυμνη και μου λεει "εισαι ομοφη μαμα!!"

τι καλο παιδι!!!!!!!!!!!:tongue: :tongue: :tongue:

με το θεμα του γυμνου μπαμπα τι κανετε???

εγω βασικα δεν εχω προβλημα να βλεπει τον μπαμπα γυμνο, εκεινος μαλλον ντρεπεται..παντως τις προαλλες που τον πετυχε γυμνο της εκανε τοση εντυπωση που αφου της εξηγησα οτι απο εκει κανει τσισα ο μπαμπας (τρυπα οπου λεει και το δικο της απο μονη της) για μερα οπου βρισκοταν και στεκοταν ελεγε ο μπαμπας μου εχει τρυπα..:tongue: :tongue:

εγω παντως γενικα την αφηνω και με βλεπει..τις προαλλες εκανα μπανιο και μπουκαρε στο μπανιο, με ειδε γυμνη και μου λεει "εισαι ομοφη μαμα!!"

τι καλο παιδι!!!!!!!!!!!:tongue: :tongue: :tongue:

εμένα ο άντρας μου δεν την αφήνει να τον δει σε καμία περίπτωση. Αλλά επειδή έχει δει τον Μάριο ξέρει και τί έχει στο βρακί του και πώς κατουράει. Λέει οτι αυτή αυτή έχει πιπί και ο μάριος λιλί και μετά μας παίρνει όλους έναν ένα και λέει μπαμπάς λιλί , μαμά πιπί, παππούς λιλί κλπ κλπ.

Εγώ και φυσικά δεν έχω πρόβλημα να με βλέπει. Της κάνει εντύπωση το στήθος μου. Λέει μεμέ σου και θέλει να το πιάσει:tongue:

Λοιπον γυρισαμε απο τον γιατρο, νορμαλ και χλιαρα πραγματα αφου ειναι νωρις ακομη

5 εβδομαδων ειμαι, σακος υπαρχει, εμβρυο κατι φαινεται να γινεται αλλα ειναι μικρη κυηση για να υπαρχει σαφης εικονα, θα ξαναπαω σε δεκαπεντε μερες δηλαδη την 1/4 και εκει θα ξερουμε καλυτερα..

το αιμα που εχω και τωρα δεν φαινεται να προερχεται απο αποκολληση και μαλλον συμπτωματικο ειναι μουν συστησε ξεκουραση, ηρεμη ζωη, τα χαπια μου και εις το επανιδειν..

με λιγα λογια.. καθησυχαστικα τα νεα και αναμενουμε..μην το δεσετε και σχοινι κορδονι ομως..:tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...