Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι.. χαλαρα.. της ειπα προσφατα να κανουμε παιδακι και να κοιμουνται στο ιδιο δωματιο και αφηνιασε...:tongue:

Εντάξει φυσιολογικά πράγματα αυτά.. κι εμένα ο Θοδωρής ήθελε πολύ κ οταν ήρθε σπίτι την ειχε γραμμένη... της μιλούσε , την χαϊδευε αλλά ήταν χαλαρός

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει φυσιολογικά πράγματα αυτά.. κι εμένα ο Θοδωρής ήθελε πολύ κ οταν ήρθε σπίτι την ειχε γραμμένη... της μιλούσε , την χαϊδευε αλλά ήταν χαλαρός

αλλα και πιο μεγαλος ηλικιακα.

λες και η δικιά μου να μην τα ''εννοεί''???

πάντως τα μωράκια της τα περιποιείται πολύ τριφερά. Τις προάλλες κρατούσε ένα και καταλάθος το χτύπησε κάπου. Το έσφυξε κατευθείαν στην αγκαλιά της, το φίλησε στο κεφάλι και μετά ακούμπησε το μάγουλό της στο κεφάλι του και έλεγε μην κλαις μωράκι και το κουνούσε. Το κοιμίζει και μου λέει σσσσσσ μωράκι μου κοιμάται....

επίσης βλέπει μια διαφήμιση , της unisef είναι? ή κάτι τέτοιο με κάτι έγρωμα παιδάκια και μου λέει εν έχουν μαμά και μπαμπά με λυπημένο ύφος. Και της λεω δεν εχουν ούτε φαγητό να φάνε (εκείνη την ώρα έτρωγε τόστ) θα τους δώσεις λίγο απο το δικό σου? και απλώνει το χεράκι της και λέει πάρε παιδάκι ι φας. Της λέω ούτε παιχνίδια έχουν να πάιξηουν θα δώσεις τα δικά σου? το σκέφτεται και λέει μμμμμμ ένα μόνο...Είναι ψυχοπονιάρικο το μικρό μου:tongue:

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!! :shock::tongue:

πολύ καλός ήταν....εγώ την αδερφή μου την χτυπούσα και ήθελα να φύγει απο το σπίτι...Δεν τολμούσε κανείς να την πάρει αγκαλιά μπροστά μου...

πολύ καλός ήταν....εγώ την αδερφή μου την χτυπούσα και ήθελα να φύγει απο το σπίτι...Δεν τολμούσε κανείς να την πάρει αγκαλιά μπροστά μου...

Εμενα η δικη μου (μικροτερη) με χτυπουσε..

Διαφημίσεις

καλέ τι σκαθαράκια έχουμε!!!πανέξυπνα!!!

καλημέρααααααααααααααα!!!!!

προσπ εμείς μιλάμε να σκέφτεσαι ωραία πράγματα και το μυαλό σου πάει αλλού!!!

γκρρρ!!

έχουν δίκιο τα κορίτσια!!

η έλλη δεν έχει δείξει δείγματα κτητικότητας ακόμα!!!

ψυχώσεις έχει δείξει!!!

την βάζουμε για ύπνο το μεσημέρι,είχα σε ένα ράφι το σκούφο του άγιου βασίλη,τον είχε πειράξει κι έπεσε...

φωνάζει "μπαμπά...χοχοχο κάκω"!!!!!!!!!

μπαμπά ο σκουφος κάτω(η μετάφραση)το χοχο της έχει μείνει από τον άγιο βασίλη!!

τζες άσε το πως μας μεγάλωναν οι γονείς μας...καμμία σχέση με το τώρα!!

μου φαίνεται ότι μόνα μας μεγαλώναμε!!!

αλλα και πιο μεγαλος ηλικιακα.

Κατά 5,5 χρόνια... αλλά αν ειναι το παιδί να λυσσάξει θα λυσσάξει... θυμάμαι στο μαιευτήριο ήταν μια μαμά με ένα παιδί 12 χρ και ένα νεογέννητο και το μεγάλο τα ειχα πάρει τόοοοοσοοο πολύ κρανίο που δεν ήθελα ούτε να της μιλάει της μάνας του

Διαφημίσεις

τζες άσε το πως μας μεγάλωναν οι γονείς μας...καμμία σχέση με το τώρα!!

Εμένα δεν με άφηνε ρούπι στην ησυχία μου, μπορεί να μην έπαιζε μαζί μου αλλά είμασταν παντού μαζί.... και στα διαβάσματα και στο σπίτι αλλά το ξύλο πήγαινε σύννεφο

εγώ την μικρή τη βάζω κάτω και τη ζουλάω 30 φορές την ημέρα και τη φιλάω άλλες τόσες....Εμένα ή δεν με κάνανε έτσι ή δεν το θυμάμαι...

εγώ την μικρή τη βάζω κάτω και τη ζουλάω 30 φορές την ημέρα και τη φιλάω άλλες τόσες....Εμένα ή δεν με κάνανε έτσι ή δεν το θυμάμαι...

δεν μας κανανε ετσι τους περισσοτερους τουλαχιστον αλλα αστα να πανε στο καλο..

κι εγώ έφαγα ξύλο πολύ τζες!!

και πολλές φορές χωρίς να φταίω...

βίκυ έτσι είναι,δεν ασχολούνταν μαζί μας όπως εμείς με τα παιδιά μας...

ούτε να παίξουν μαζί μας,ούτε να μας διαβάσουν ένα παραμύθι...

πχ ο πατέρας μου δεν ήξερε καν τι τάξη πάω...!!!!!!

κι εγώ έφαγα ξύλο πολύ τζες!!

και πολλές φορές χωρίς να φταίω...

βίκυ έτσι είναι,δεν ασχολούνταν μαζί μας όπως εμείς με τα παιδιά μας...

ούτε να παίξουν μαζί μας,ούτε να μας διαβάσουν ένα παραμύθι...

πχ ο πατέρας μου δεν ήξερε καν τι τάξη πάω...!!!!!!

αστα σου λεω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...