Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα η μικρη εχει γινει ζιζανιο.. εχθες με καβαλαγε στην κυριολεξια σε σημειο που αρχισα να ανησυχω για την πιθανη εκβαση μιας εγκυμοσυνης στο επομενο 8μηνο.. πλακα θα χει..

ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ να συνεχιστει καλα αυτη η εγκυμοσυνη διοτι ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΣΚΟΡΠΙΟ..χαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε καλέ άσε τα μακάβρια!!! Να της πεις ότι θα χρειαστείς σύντομα τη στράτα πίσω. ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ναι ναι.. αυτη η κοπελια εχει πολυ γελιο.. σε κατι τετοια ειναι μανουλα και κανουμε τρελλο χαβαλε.. παλι καλα δηλαδη που χω και τετοιους ανθρωπους γιατι μου αποσπουν την προσοχη..

καλημερα

Διαφημίσεις

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Ημίθεα, ημίθεα, ρισπέκτ! :D

ε, ΟΧΙ και ημί.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πώς είσαι? τον Γιαννο πώς το βλέπεις ? Έτοιμος θα δεχτεί τον '' εισβολέα''?

Η δικιά μου πάλι ζητάει.....Όταν βλέπει μωρό λέει θέλω μωράκι. της δίνω την κούκλα της και μου απαντάει όχι αυτό σου λέω....

κακο πραγμα ομως που ξερουν την τεχνολογια.. εμενα εχει αρχισει να απαιτει να της ανοιξω το laptop μου ζηταει διαφορα αλλα ειναι τεμπελα και δεν προλαβαινει να ακουσει ενα τραγουδι παει αμεσως στο αλλο και αν δεν το κανω προσπαθει να το ανοιξει εκεινη και γινομαι μεγαιρα εγω..

αλλα παραμενω η αγαπημενη της ολο φιλια και αγκαλιες τον πατερα της χεσμενο τον εχει τον κακομοιρη..

Η δικιά μου πάλι ζητάει.....Όταν βλέπει μωρό λέει θέλω μωράκι. της δίνω την κούκλα της και μου απαντάει όχι αυτό σου λέω....

εγω παντως οτι και να γινει πριν το β επιπεδου δεν εχω σκοπο να πω κατι ση μικρη

παντως ολο λεει οτι θελει μωρακι (αναθεμα αν καταλαβαινει) και αν τη ρητωσεις που θα κοιμηθει σου λεει στη μπανιερα!!:tongue:

εγω παντως οτι και να γινει πριν το β επιπεδου δεν εχω σκοπο να πω κατι ση μικρη

παντως ολο λεει οτι θελει μωρακι (αναθεμα αν καταλαβαινει) και αν τη ρητωσεις που θα κοιμηθει σου λεει στη μπανιερα!!:tongue:

μα δεν υπάρχει κ λόγος να της το πεις νωρίτερα... όταν αρχίσει να φαίνεται πια αρκετά τοτε μπορείς να το αναφέρεις...

Μαρή δε θυμάσαι; Ποιος το 'χε πει το μαργαριτάρι; Ο τάδε δεν είναι θεός, είναι ημίθεος, και καλά ότι ήταν ανώτερο! :lol::lol:

Ο Γιάννος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ακόμα τι τον περιμένει και ΟΧΙ δε θέλει καθόλου εισβολέα, θα 'χουμε γερά ντράβαλα. Είναι πολύ κτητικός με τα πάντα του κι όταν τον ρωτάς αν θέλει αδελφάκι ή παρέα στο σπίτι λέει σταθερά "ΟΣΙ". :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ο Γιάννος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ακόμα τι τον περιμένει και ΟΧΙ δε θέλει καθόλου εισβολέα, θα 'χουμε γερά ντράβαλα. Είναι πολύ κτητικός με τα πάντα του κι όταν τον ρωτάς αν θέλει αδελφάκι ή παρέα στο σπίτι λέει σταθερά "ΟΣΙ". :twisted:

κι εγώ δεν ήθελα αδερφάκι... αλλά ήθελα να έχω παιδάκια να παίζουν μαζί μου... βέβαια οι γονείς μου καθόλου δεν με μεγάλωσαν σαν μοναχοπαιδι... μάλλον το "οχι" μου ήθελε να γλυτώσει το αδερφάκι μου από την καλοπέραση... και για να μην παρεξηγηθώ ήταν πολύ καλοί οι γονείς μου αλλά πάρα πολύ αυστηροί, δεν με κανάκευαν καθόλου και ποτέ δεν ένιωσα "μοναδική"

Μαρή δε θυμάσαι; Ποιος το 'χε πει το μαργαριτάρι; Ο τάδε δεν είναι θεός, είναι ημίθεος, και καλά ότι ήταν ανώτερο! :lol::lol:

ολα ετσι ειναι μωρε λιγο πολυ στην ηλικια αυτη..

για πνίξιμο το προορίζει....Σου λέει φέρτο εσυ και άσεμε εμένα να το περιποιηθώ.....:tongue:

Α! Πές έτσι, γιατί ήμουν κοντά στην παρεξήγηση....

Εμένα πάλι λέει ΘΕΛΩ ΜΩΡΑΚΙ! και λέει θα κοιμάται στην κούνια της και θα παίζει με τα παιχνίδια της!

ναι.. χαλαρα.. της ειπα προσφατα να κανουμε παιδακι και να κοιμουνται στο ιδιο δωματιο και αφηνιασε...:tongue:

λες και η δικιά μου να μην τα ''εννοεί''???

πάντως τα μωράκια της τα περιποιείται πολύ τριφερά. Τις προάλλες κρατούσε ένα και καταλάθος το χτύπησε κάπου. Το έσφυξε κατευθείαν στην αγκαλιά της, το φίλησε στο κεφάλι και μετά ακούμπησε το μάγουλό της στο κεφάλι του και έλεγε μην κλαις μωράκι και το κουνούσε. Το κοιμίζει και μου λέει σσσσσσ μωράκι μου κοιμάται....

επίσης βλέπει μια διαφήμιση , της unisef είναι? ή κάτι τέτοιο με κάτι έγρωμα παιδάκια και μου λέει εν έχουν μαμά και μπαμπά με λυπημένο ύφος. Και της λεω δεν εχουν ούτε φαγητό να φάνε (εκείνη την ώρα έτρωγε τόστ) θα τους δώσεις λίγο απο το δικό σου? και απλώνει το χεράκι της και λέει πάρε παιδάκι ι φας. Της λέω ούτε παιχνίδια έχουν να πάιξηουν θα δώσεις τα δικά σου? το σκέφτεται και λέει μμμμμμ ένα μόνο...Είναι ψυχοπονιάρικο το μικρό μου:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...