Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ σχεδόν τα πάντα,εκτός από κλαρίνα και βαρύ ροκ!!!

ακούω και κλάσική,ελληνικά ποπ.ξένα.

αλλά πάνω από όλα σάκη!!!!

Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγώ σχεδόν τα πάντα,εκτός από κλαρίνα και βαρύ ροκ!!!

αλλά πάνω από όλα σάκη!!!![/quoteΤ

Τον συντοπύτη? miamamma κερκυραία είσαι?Ή απλά μένεις Κέρκυρα?

αλλά πάνω από όλα σάκη!!!![/quoteΤ

Κλασική στο σπίτι δεν ακούμε μην πω ψέματα αλλά όταν μου δίνεται η ευκαιρία μου αρέσει να πηγαίνω για καμμια όπερα στη Λυρική, εχω κ τους φίλους μου που ειναι κουλτουριάρηδες κ ασχολούνται με αυτά κ έτσι μοιραία ακολουθώ,

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια και απο μένα. Εγώ είδα μια στολή κουρσάρος και πολύ μου αρεσε και λέω να πάω να του την πάρω.

miamama αυτες οι στολες απο βελούδο είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραίες και πολύ σπάνια τις βρίσκεις πλεον, αυτο συζητούσαμε με την μαμά μου προχτες, τώρα τις εχουν κάνει ολες με αυτό το χαζό υφασμά το σατέν και το τούλι και αυτό ήταν, βεβαια επειδή δεν υπάρχουν παντού τις κοπανάνε στην τιμή.

Οταν ήταν ο αδερφός μου 1 ετους το 74 μιλάμε τώρα τον είχε ντύσει πριγκιππα η μαμά μου, κορίτσια αν βλεπατε τη στολή ήταν σαν πραγματικός πριγκιππας του παραμυθιού,ολο βελούδινο με υπεροχα σιρίτια.

Εγω viki προτιμάω την ελληνική μουσική ακούω και ξένη αλλα πολύ λίγο,περισσότερο μου αρέσει η jazz.

Γεια σας κοριτσακια και απο μένα. Εγώ είδα μια στολή κουρσάρος και πολύ μου αρεσε και λέω να πάω να του την πάρω.

miamama αυτες οι στολες απο βελούδο είναι πραγματικά πάρα πολύ ωραίες και πολύ σπάνια τις βρίσκεις πλεον, αυτο συζητούσαμε με την μαμά μου προχτες, τώρα τις εχουν κάνει ολες με αυτό το χαζό υφασμά το σατέν και το τούλι και αυτό ήταν, βεβαια επειδή δεν υπάρχουν παντού τις κοπανάνε στην τιμή.

Οταν ήταν ο αδερφός μου 1 ετους το 74 μιλάμε τώρα τον είχε ντύσει πριγκιππα η μαμά μου, κορίτσια αν βλεπατε τη στολή ήταν σαν πραγματικός πριγκιππας του παραμυθιού,ολο βελούδινο με υπεροχα σιρίτια.

Εγω viki προτιμάω την ελληνική μουσική ακούω και ξένη αλλα πολύ λίγο,περισσότερο μου αρέσει η jazz.

είναι φανταστικές οι βελούδινες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...