Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα

τελικα πηρα τα αποτελεσματα και οι μοναδες με δειχνουν 5 εβδομαδων εγκυο που συμπεφτει με τη τελευταια περιοδο αλλα λογω της εμφανισης του αιματος και της πρηγουμενης παλλινδρομησης δεν λεμε τιποτε μεχρι αυριο το βραδυ που θα με δει ο γιατρος μου.

Εκεινος λογω του ιστορικου ειναι συγκρατημενος και αν δεν με δει δεν μπορει να πει τιποτε

εγω εφοσον ειναι αιμα σαν τελευταιων ημερων περιοδου (οχι δηλαδη κοκκινο ζωηρο) υποθετω σε αποκολληση με το χειροτερο σεναριο να ειναι αποβολη, το καλυτερο να ειναι κατι συμπτωματικο και οχι απαραιτητα κακο..

προς το παρον μου χορηγησε προγεστερονη που δηθεν βοηθα στις αποκολλησεις..

εις αυριον βραδυ τα νεοτερα..ελπιζω καλυτερα

(το χει η μοιρα μου να τραβιεμαι τελικα..)

Αχ θα μας τρελανεις στο αγχος εσυ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!! Ευχομαι τα καλυτερα αλλα νομιζω οτι αυτη τη φορα θα μας την κανει τη χαρη το μπεμπε ε;;;;

Κουραστηκες πολυ αυτες τις μερες η εκανες παλι ψιλοπραγματα κουρτινες, ντουλαπια, κηπους, την πλατεια Ομονοιας κτλ κτλ κτλ;;;;;;;;;;

Παντως βρε Προσπ αν γινει παλι τιποτα δεν θα το αντεξει το καρμα μου δηλαδη!!!! Ειπαμε εσυ κ Μαεστρια θα γεννησετε μαζι ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!

Θετικη σκεψη οπως ειπε και η Μιαμαμα μας κ ολα θα πανε καλα:tongue:

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω πολυ κοριτσια..

μεχρι αυριο ομως θα κανω τον κινεζο γιατι οτι και να πουμε το αιμα ειναι αιμα (ψυχουλα ακομη αλλα υπαρχουν) και παραλληλα αρχισα την προγεστερονη ...

Myprincess λιγακι υπερβαλλεις.. χαχα!! Ακου την Πλ Ομονοιας..σουπερ!!

Ειλικρινα δεν κουραστηκα να κανω τιποτε αλλο εκτος απο σεξ αυτο το μηνα..που αν το γκαστρωμα διαρκεσει καλως θα κανω να το ξανανοιωσω ενα χρονο στο νερακι (αλλα χαλαλι βρε!!! συνηθισμενα τα χιονια στα βουνα!!)

αυτα...

εις αυριον με υγεια

Τζες συνομηλικες ειμαστε παιδι μου! Απλα εσυ προλαβες και εκανες δυο παιδια!! :lol:

Προσπ εχεις ολη τη θετικη ενεργεια και απο εμενα! Ολα θα πανε καλα! Θα περιμενουμε νεα σου απο το γιατρο (μονο μην αργησεις και φαω και τα δαχτυλα μαζι με τα νυχια μου ε?)!

Παω να κοιμηθω κορες! Αυριο ο συζυξ ειναι πρωινος και το ταλιμπανακι θα ειναι υπο τη δικη μου εποπτεια! Θα παμε και κουνιες μετα τη φρουτοκρεμα (αν δε βρεχει)!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια..

μεχρι αυριο ομως θα κανω τον κινεζο γιατι οτι και να πουμε το αιμα ειναι αιμα (ψυχουλα ακομη αλλα υπαρχουν) και παραλληλα αρχισα την προγεστερονη ...

Myprincess λιγακι υπερβαλλεις.. χαχα!! Ακου την Πλ Ομονοιας..σουπερ!!

Ειλικρινα δεν κουραστηκα να κανω τιποτε αλλο εκτος απο σεξ αυτο το μηνα..που αν το γκαστρωμα διαρκεσει καλως θα κανω να το ξανανοιωσω ενα χρονο στο νερακι (αλλα χαλαλι βρε!!! συνηθισμενα τα χιονια στα βουνα!!)

αυτα...

εις αυριον με υγεια

Για να εισαι εσυ μεσα τετοια ωρα εχεις τρελλο αγχος λεμε...Η μου φαινεται;;

Εμ βρε κοριτσι εσυ την Ομονοια την εχεις για την πλακα σου..Οντως χαλαλι..Τουλαχιστον το ευχαριστηθηκες..Το λιγο αιμα δεν λεει κ πολλα, αλλες εχουν σχεδον κανονικα περιοδο τους πρωτους μηνες..Εχεις κ περιεργο ιστορικο οποτε ολα παιζουν..Σε σκεφτομαι συνεχεια βρε κοριτσι..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΚΕ ΓΚΕ;;;

yRf6p1.png

ΓΚΕ ΓΚΕ κυρια δασκαλα...χαχα

ευχαριστω Φαιη για τη συμπαρασταση

Myprincess δεν εχω αγχος (οχι τοσο οσο αλλες φορες βασικα διοτι εχω πλεον μια ανοσια) τυχαια μπηκα τοσο αργα γιατι κοιμηθηκα στις 21.30 και ξυπνησα στις 12.00 και ξαγρυπνησα..

καλημερα!

Διαφημίσεις

Τζες συνομηλικες ειμαστε παιδι μου! Απλα εσυ προλαβες και εκανες δυο παιδια!! :lol:
Γι΄αυτό σ'αγαπώ
οχι τοσο οσο αλλες φορες βασικα διοτι εχω πλεον μια ανοσια

εγώ να ζητήσω μια χάρη; μέχρι να σε δει ο γιατρός σήμερα μην σκέφτεσαι αρνητικά, μην γράφεις αρνητικά.... όλα καλά θα πάνε!:rolleyes:

καλημέρα!

Χαίρομαι προσπ που είσαι χαλαρή. το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.....αντιθέτως...

χθες έριξα πολύ γέλιο με τη μικρή

Της βάζω ζουζούνια στο λάπτοπ και μετά αυτή διαλέγει εικονίτσες, βάζει το βελάκι πάνω και κάνει κλίκ μόνη της. Κάποια στιγμή έβαλε αυτά τα μωράκια που τραγουδάνε και μου λέει μαμά έβαλα μωράκια. Μπράβο της λέω. Μαμά μωράκι είναι κούνια του μέσα. Θύμωσε μαμά του μήπως????? Επειδή εγώ όταν τα πάιρνω μαζί της την βάζω στην κούνια της για να ηρεμίσει και να ηρεμίσω και το συνδίασε έτσι. Σου λέει για να είναι στην κούνια του ο φουκαράς τιμωρία θα είναι:lol::lol::lol:

σε αυτό αναφέρομαι συγκεκριμένα

Καλημερα κοριτσακια μου!!!

Τι γ@μωκαιρος ειναι αυτος ρε σημερα? Μια ψιχαλιζει, μια βγαζει ηλιο, μια συννεφιαζει!

Ηθελα να παω και τη μικρη στις κουνιες αλλα δισταζω.. Το πιο πιθανο ειναι να περιμενουμε το μπαμπα μας (σχολαει στις 12) και μετα βλεποντας και κανοντας!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα, ταυτίστηκε το κορίτσι! Εγώ που να τα βάλω τιμωρία τα άτιμα που σε κούνια μέσα δεν τα έχω δει;;; :tongue:Εγώ την βάζω στο καρεκλάκι του φαγητού

γειά σου Τζεσικάκι. Δεν σε ''είδα'' πριν. Και η δικιά μου μάγκεψε πλέον και αν τη βάλω για τιμωρία σκαρφαλώνει για να βγει. Την βάζω σε μια γωνία του καναπέ και δεν την αφήνω να κουνήσει ρούπι. Της λέω δεν θα κουνηθείς απο εκεί αν δεν σου πω εγώ. Και το σκατό με δοκιμάζει....με κοιτάει στα μάτια και ταυτόχρονα με αργές κινήσεις κάνει πως κατεβαίνει....Βέβαια μια ματιά (ξέρει αυτή) αρκεί για να ξαναμαζευτεί....

Διαφημίσεις

σκεφτομαι τοσο θετικα που πραγματικα γελαω..

πριν λιγο μιλουσα με μια φιλη που ειχαμε ραντεβου στο Μαρουσι αποψε να της παω την στρατα για το παιδι της και αφου της λεω να το αναβαλλουμε μετα της λεω

"ααααα.. κοιτα, αν αυριο ειναι να κανω καμια αποξυνση στο Ιασω θα περασω να στην αφησω μετα και να πιουμε και καφε..." :tongue: :tongue: :tongue: γιατι μενει και διπλα...χαχα!!

σκεφτομαι τοσο θετικα που πραγματικα γελαω..

πριν λιγο μιλουσα με μια φιλη που ειχαμε ραντεβου στο Μαρουσι αποψε να της παω την στρατα για το παιδι της και αφου της λεω να το αναβαλλουμε μετα της λεω

"ααααα.. κοιτα, αν αυριο ειναι να κανω καμια αποξυνση στο Ιασω θα περασω να στην αφησω μετα και να πιουμε και καφε..." :tongue: :tongue: :tongue: γιατι μενει και διπλα...χαχα!!

ρε προσπ ...... ρε προσπ..... ούτε για πλάκα να τα σκέφτεσαι....ΑΚΟΥΣ??????

Όταν ''έπιασες '' τη χριστούλα είχες πάλι τέτοιες ανησυχίες?

ρε προσπ ...... ρε προσπ..... ούτε για πλάκα να τα σκέφτεσαι....ΑΚΟΥΣ??????

Όταν ''έπιασες '' τη χριστούλα είχες πάλι τέτοιες ανησυχίες?

βρε πλακα κανω..!!

ειλικρινα..

ουτε κρυο ουτε ζεστη..

αν ειναι να παει καλα θα παει, αν δεν παει δεν πηγε..

πλην της Χριστουλας αλλες 3 φορες αποτυχιων δεν ειναι αρκετες για να αστειευεσαι με το θεμα?????!

λοιπον και εμενα το βλεμμα και το σηκωμενο φρυδι δουλευει ρολοι στην μικρη..χαχα!!

λοιπον και εμενα το βλεμμα και το σηκωμενο φρυδι δουλευει ρολοι στην μικρη..χαχα!!

το δουλεύουμε καλά το άγριο τα παρθενάκια....Ποιός μας είδε και δεν μας φοβήθηκε....:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...