Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ αναγούλες κ εμετούς δεν είχα σε καμμια απο τις δυο εγκυμοσύνες. Στο γιο καθότι 23ετ. κ ήρεμη κ χαλαρή ειχα υπέροχη εγκυμοσύνη ενώ στη κόρη δεν πέρασε βράδυ που να κοιμηθώ ήρεμα, με πέθαινε η μέση! Γεράματα :tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες!!

Ευχαριστω πολυ για τις φιλοφρονησεις περι ηλικιας και φρεσκαδουρας!! :D

Προσπ απο που με ξερεις?? (Ειδα που εφραψες πως φαινομαι "γνωστη" φατσα).. Κρυβε λογια!! :lol::lol: Καλα αποτελεσματα και με τη χοριακη σου ευχομαι!

Εγω παλι στην εγκυμοσυνη, παρολο που ημουν 21 και κατι.. (αγριο νιατο).. περασα πολυ δυσκολα.. Ζαλαδες, εμετους, μεση, στο τελος ηρθε και ο διαβητης κυησης με την ινσουλινη και με αποτελειωσε! Τι να πεις παιδι μου.. Αμα εισαι για τα μπαζα, δεν μετραει η ηλικια... Κι εγω ειμαι να με πεταξετε σε κανεναν καδο!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Λες η άλλη να τσατίστηκε;;; ΒΙΚΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ πείραγμα ήταν κοπελιά!!!

ΌΧΙ ρε πατρίδα . Μην μου ανησυχείς στην κατάστασή σου.....

Νόμιζα οτι απο τα smiles θα το καταλάβαινες

αλλιώς θα έβαζα κάτι τέτοιο :twisted:........

Απλώς την ώρα που μπήκα έπεσα πάνω στην κουβέντα χωρίς να διαβάσω κάτι άλλο και γι'αυτό σχολίασα:mrgreen:

σας πιάνει η πολυλογία όταν λείπω...

κοιμηθήκαμε νωρίς σήμερα για μεσημέρι,τα αντισταμινικά μου φέρνουν ύπνο!!!

προσπ τι νέα έχουμε από το "μέτωπο"???

τζες τον πήρα μόλις,σου έστειλα μέηλ!!εκσυχρονισμός τα ελτά!!!

κι εγώ χοριακή πήγα κι έκανα στη μία εβδομάδα καθυστέρηση,αφού ήμουν σίγουρη,άσε που είναι πιο φθηνό από το τέστ!!

καλησπερα

τελικα πηρα τα αποτελεσματα και οι μοναδες με δειχνουν 5 εβδομαδων εγκυο που συμπεφτει με τη τελευταια περιοδο αλλα λογω της εμφανισης του αιματος και της πρηγουμενης παλλινδρομησης δεν λεμε τιποτε μεχρι αυριο το βραδυ που θα με δει ο γιατρος μου.

Εκεινος λογω του ιστορικου ειναι συγκρατημενος και αν δεν με δει δεν μπορει να πει τιποτε

εγω εφοσον ειναι αιμα σαν τελευταιων ημερων περιοδου (οχι δηλαδη κοκκινο ζωηρο) υποθετω σε αποκολληση με το χειροτερο σεναριο να ειναι αποβολη, το καλυτερο να ειναι κατι συμπτωματικο και οχι απαραιτητα κακο..

προς το παρον μου χορηγησε προγεστερονη που δηθεν βοηθα στις αποκολλησεις..

εις αυριον βραδυ τα νεοτερα..ελπιζω καλυτερα

(το χει η μοιρα μου να τραβιεμαι τελικα..)

καλησπερα

τελικα πηρα τα αποτελεσματα και οι μοναδες με δειχνουν 5 εβδομαδων εγκυο που συμπεφτει με τη τελευταια περιοδο αλλα λογω της εμφανισης του αιματος και της πρηγουμενης παλλινδρομησης δεν λεμε τιποτε μεχρι αυριο το βραδυ που θα με δει ο γιατρος μου.

Εκεινος λογω του ιστορικου ειναι συγκρατημενος και αν δεν με δει δεν μπορει να πει τιποτε

εγω εφοσον ειναι αιμα σαν τελευταιων ημερων περιοδου (οχι δηλαδη κοκκινο ζωηρο) υποθετω σε αποκολληση με το χειροτερο σεναριο να ειναι αποβολη, το καλυτερο να ειναι κατι συμπτωματικο και οχι απαραιτητα κακο..

προς το παρον μου χορηγησε προγεστερονη που δηθεν βοηθα στις αποκολλησεις..

εις αυριον βραδυ τα νεοτερα..ελπιζω καλυτερα

(το χει η μοιρα μου να τραβιεμαι τελικα..)

σου εύχομαι τα καλύτερα προς το παρών! Να αφήσεις την μοίρα σου ήσυχη για να σε αφήσει και αυτή....τα συγχαρητήρια με τα επίσημα ευχάριστα;)

Διαφημίσεις

μπράβο κοριτσάκι ως εδώ...

μπορεί να είναι τυχαίο το αιματάκι...αλλά καλύτερα θα μας τα πει ο ντόκτορ!!

πάντως βρε παιδάκι μου αφού δεν έχεις ουσιαστικό πρόβλημα...γιατί αναρωτιέμαι??

πάντως ως εδώ μια χαρά τα βλέπω...

think positive!!!!

Μπραβο ρε 'συ προσπ!! Ολα καλα θα πανε!

Αφου συμπιπτει η χοριακη με την τελευταια περιοδο, πιστευω πως δεν θα εχεις καποιο προβλημα! Αναμενουμε τα νεα σου απο το ντοκτορι!!

Εμεις ολα καλα κοριτσακια!! Την πηγαμε την καροτσαδα μας το απογευμα, παραλαβαμε και τα γυαλια μου και ειμαστε ενταξει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! (προς το παρόν :mrgreen:)

think%20positive-thumb-225x320.jpg:tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπερα κοριτσαρες!!

21 και κατι.. (αγριο νιατο).. :lol:

21 εσυ 23 εγω...απο'δω το μετραω, απο'κει το μετραω ...παλι συνομηλικες μας βγαζω :tongue:
καλησπερα

τελικα πηρα τα αποτελεσματα και οι μοναδες με δειχνουν 5 εβδομαδων εγκυο που συμπεφτει με τη τελευταια περιοδο ..)

Μακαρι ολα να πανε κατ'ευχην

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...