Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμάς έχει να βαφτεί από όταν μπήκαμε...φλεβάρη 2007,όσο και να το προσέχουμε,θέλει φρεσκάρισμα...δεν καπνίζουμε,αλλά με τόσο καυσαέριο και σκόνη εδώ...

μόνο το δωμάτιο του παιδιού ίσως αφήσουμε για άλλη φορά,το βάψαμε τέλος του 2008 και είναι μια χαρά!!

Όντως. Σας είχανε δώσει όμως ε; Πόσο πίσω είστε τώρα;

Μας χρωστάει Φλεβάρη κ αυτόν που τρέχει

γεια σου φιλεναδίτσα τζες!!

!

τον πήρες το φάκελο καρντιά μου;;; Στην Πάτρα η φίλη μου το έλαβε

Διαφημίσεις

maestria αποψε στις 19.00 θα παρω τις απαντησεις..

παντως αιμα γιοκ.. ψυχουλα

κρατιέμαι να σου εκφράσω τα συγχαρητήριά μου. Θα κρατήσω τους τύπους λοιπόν και θα περιμένω το επίσημο ανακοινωθέν:tongue:;)

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για το support!..αλλα δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη..το θεμα ειναι να μην εχω αλλα προβληματα.

χοριακη μη νομιζεις maestro αναγκαστικα να κανω καποτε και μου εμεινε κουσουρι..βασικα ειναι ο πιο σιγουρος τροπος οταν ειναι μικρη η εγκυμοσυνη..

χοριακη μη νομιζεις maestro αναγκαστικα να κανω καποτε και μου εμεινε κουσουρι..βασικα ειναι ο πιο σιγουρος τροπος οταν ειναι μικρη η εγκυμοσυνη..

Δε μου τη σύστησε ποτέ η γιατρός. Μόνο την προηγούμενη φορά που φαινόταν ότι δεν ήταν καλή, αλλά δεν πήγα να κάνω, περίμενα 1, 2 μέρες και καλύτερα, γιατί έπεσε μόνο του.

Τις άλλες φορές φαινόταν καθαρά, άλλωστε πάω σχετικά αργά στη γιατρό. Πολλές κάνουνε πάντως.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δε μου τη σύστησε ποτέ η γιατρός. Μόνο την προηγούμενη φορά που φαινόταν ότι δεν ήταν καλή, αλλά δεν πήγα να κάνω, περίμενα 1, 2 μέρες και καλύτερα, γιατί έπεσε μόνο του.

Τις άλλες φορές φαινόταν καθαρά, άλλωστε πάω σχετικά αργά στη γιατρό. Πολλές κάνουνε πάντως.

στις δυο πρωτες εγκυμοσυνες που χω βιωσει πηγα πανω απο 1 1/2 μηνων και δεν χρειαστηκε

στις αλλες 3 εκανα γιατι το ξερα απο πριν ολοκληρωθει ο μηνας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...