Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια! Σωτηριο το shopping therapy και το κομμωτηριο! Αισθανομαι αλλος ανθρωπος! :D

Παρηγγειλα τα γυαλακια μου, εβαψα τα μαλλακια μου καστανοκοκκινα, τα εκοψα (φιλαρισμα και φρατζα μπροστα) και τα ισιωσα και αισθανομαι αλλος ανθρωπος! :D

Τωρα λεω να την πεσω γιατι αυριο το ταλιμπανακι θα σηκωθει ορεξατο - ορεξατο!

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάκια!!που είστε απόψε?

μπράβο φαίη!!καλά έκανες!!μεγιές!!

ανάθεμα τη φτώχεια μου...10 μέρες με τη μέση έτσι και δεν μπορώ να πάω ούτε γιατρό,ούτε για φυσιοθεραπείες...έχω τρελά νεύρα!!

καλημερα

τι κανετε??

βαριεμαι, πληττω, νυσταζω και εχω πολλα νευρα

θυμαστε που σας ειπα οτι αδιαθετησα? τελικα εχω ελαχιστο καφε αιμα και δειχνει να μου σταματα..καμια συμπεριφορα περιοδου..

αν και τα λυπηθηκα ειλικρινα πηγα και πληρωσα εξω και εκανα μια Β χοριακη για να αποκλεισω το ενδεχομενο κυησης η να επιβεβαιωθει αποψε το βραδυ (σας εχω ξαναπει οτι το 1999 εμαθα οτι ημουν εγκυους 2,5 μηνων και ειχα κανονικα περιοδο μεχρι τον 3ο μηνα) αλλιως θα ειναι οι ορμονικες αλλαγες των 33 Μαιων που εχω φθασει..τα λεγομενα..προκλιμακτηριακα.χαχα!!

ειναι σπαστικο παντως γιατι και αμφιβολιες, και αγωνια και εξοδα προκαλουν αυτες οι καταστασεις..

κατα τ'αλλα καλα..πειναω..χαχα!

Καλησπερα κοριτσακια! Σωτηριο το shopping therapy και το κομμωτηριο! Αισθανομαι αλλος ανθρωπος! :D

Παρηγγειλα τα γυαλακια μου, εβαψα τα μαλλακια μου καστανοκοκκινα, τα εκοψα (φιλαρισμα και φρατζα μπροστα) και τα ισιωσα και αισθανομαι αλλος ανθρωπος! :D

Τωρα λεω να την πεσω γιατι αυριο το ταλιμπανακι θα σηκωθει ορεξατο - ορεξατο!

Φιλια πολλα σε ολες!! :D

εσυ παντως απο τις φωτο παιδουλα φαινεσαι.. και γνωστη φατσουλα

καλημέρα κορίτσια!!

για καλό σκοπό την έκανες τη χοριακή προσπ!!οπότε περιμένουμε...

όχι κι από τώρα κλιμακτήριο,αυτό μας έλειπε!!στα καλύτερα τους είναι οι γυναίκες 30-40!!!

δεν το βλέπω για μένα βέβαια...έχω καταντήσει ερείπιο!!

καλέ η φαίη είναι μικρή...πολύ μικρή...

γκαστρούλα μαέστρο τι κάνεις? οι υπόλοιπες?

τρώω "γλυκάκι" με την κόρη μου και "πίνω" τσάι!!!!!

από το πρωί που ξύπνησε τραγουδάει!!

Διαφημίσεις

θα δουμε Miamama αν και δεν πιστευω σε εγκυμοσυνη.. απλα ειλικρινα βαριεμαι να ασχολουμαι αλλο με τα γυναικολογικα. 5 χρονια αλλη δουλεια και εξοδα δεν κανω...ελεος! Κατι πιο ευκολο δεν μπορω να κανω?! χαχα!

μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο από υπομονή προσπ? εγώ ελπίζω πάντα,η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!

κι εγώ με τα χίλια ζόρια κάνω 2 δουλειές σήμερα...

ευτυχώς που έχω τον καλό μου,έβαλε χθες σκούπα,μαγείρεψε κι μαρινάρισε το κοτόπουλο για σήμερα,καθάρισε και πατάτες,για να το βάλω στο φούρνο σήμερα...

μετά από 10 μέρες σήμερα βλέπω μικρή βελτίωση με τη μέση μου!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από'μενα, μέχρι να μπω μεσημέριασε, ήμουν με την αφεντικίνα μέσα κ τα λέγαμε, για την ώρα δεν κινδυνεύει η θέση μου

Αυτά... έχει έρθει και ο θείος μου από την Ιταλία και θα κάτσει 15 μέρες

κι εγώ έτσι όταν ήμουν έγκυος...λίγα λίγα,αλλά όλες τις δουλειές τις έκανα...ποιος να τις κάνει?η φιλιππινέζα μου!!!

Έτσι ακριβώς!

Αν και για ένα καλό καθάρισμα, τίναγμα χαλιά, κλπ, θα πάρω αυτή που 'χα όταν δούλευα, αλλά μάλλον μια φορά κοντά στο Πάσχα.

γεια σου φιλεναδίτσα τζες!!

λεφτά να σας δώσουν...και να αφήσει τη θέση εκεί που είναι!!!

Όντως. Σας είχανε δώσει όμως ε; Πόσο πίσω είστε τώρα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ θα πάρω τον άντρα μου!!!!

αρχές απρίλη θα κάνω κι εγώ μια γενική,θα έχω και φιλοξενούμενους το πάσχα...

οπότε και μετά θα θέλω γενική!!

και μάιο-ιούνιο θα βάψουμε το σπίτι!!

εκεί να δεις γλέντια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...