Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maestro απο διαθεση πως εισαι?

ξερνοβολας, νυσταζεις, ζαλιζεσαι..? το γυναστηριο το κοψες φανταζομαι.. σαβουριαζεις ,με αλλοθι τωρα? :tongue:

Δε σαβουριάζω, δεν μπορώ, ανακατεύομαι και πολύ φούσκωμα, σε καθημερινή βάση. Μ' έχει διαλύσει. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χθες έδειχνε τον χάρτη με τα πυρηνικά εργοστάσια παγκοσμίως!! δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς!!η ευρώπη είναι τίγκα στα εργοστάσια!!κρίμα!!πλήρης καταστροφή πάντως,δεν υπάρχει τίποτα πλέον εκεί...άσε που ήταν 3η παγκοσμίως καλή στην οικονομία η ιαπωνία,και τώρα έτσι κι αρχίσει να παίρνει το χρήμα της θα προκαλέσει πρόβλημα στην οικονομία!!

ε! θα χε παρει κανενα κιλο η θα χε φουσκωσει στο προσωπο η σε αλλο σημειο..

και εγω τα πιανω συχνα (για τους αλλους ομως!!χαχα!)

ακριβώς!!επειδή είναι πολύ αδύνατη,μικροκαμωμένη,2 κιλά να πάρει της πάει καλύτερα στο πρόσωπο!!

Διαφημίσεις

ωχ αυτά σκέφτομαι,τα συμπτώματα και δεν μπορώ καθόλου!!

εμείς χθες πήγαμε παιδίατρο,γιατί είναι πολλές μέρες έτσι η έλλη,κι επειδή ήταν η πρώτη μας αρρώστια...φοβόμουν μην έχει ακροαστικά ή ωτίτιδα,υγρό στο αυτί...ευτυχώς δεν είχε τίποτα,λίγο κόκκινος ο λαιμός και μύξες!!

θα περάσει...κι εμείς έτσι είμαστε ακόμα...η μέση τα ίδια,δεν περνάει!!

χθες έδειχνε τον χάρτη με τα πυρηνικά εργοστάσια παγκοσμίως!! δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς!!η ευρώπη είναι τίγκα στα εργοστάσια!!κρίμα!!πλήρης καταστροφή πάντως,δεν υπάρχει τίποτα πλέον εκεί...άσε που ήταν 3η παγκοσμίως καλή στην οικονομία η ιαπωνία,και τώρα έτσι κι αρχίσει να παίρνει το χρήμα της θα προκαλέσει πρόβλημα στην οικονομία!!

Ε, ήταν στραβό το κλίμα.

Το καλό είναι ότι έχουν τη δυνατότητα ν' αναπληρώσουν αρκετά γρήγορα τις υποδομές τους.

Φανταστείτε όμως να είσαι απο μια απ' αυτές τις πόλεις, να ζεις εκεί, να 'ναι το σόι σου εκεί και να επιβίωσες, ενώ οι περισσότεροι καπουτ;;;

Επίσης σ' εναν αντιδραστήρα έμειναν μέσα 50 εργαζόμενοι (θυσιάστηκαν ουσιαστικά) προσπαθώντας να τον κλείσουν, περιορίσουν τη διαρροή, δεν ξέρω.

Τι νοοτροπία ε; Αξιοθαύμαστη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

α πα πα!!δύσκολες καταστάσεις! ξέρουν που δουλεύουν αυτοί...αλλά όχι να μείνουν και μέσα....

Γι' αυτό το λένε θυσία. Αυτοθυσία. Με συγκίνησε πολύ όταν το άκουσα χθες. Είναι κλεισμένοι μέσα και προσπαθούν να σταματήσουν τη διαρροή. Το διαννοείσαι; :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παιδί μου και μόνο που το σκέφτομαι έχω αναγούλα!!!

και το είχα 3μιση μήνες...6-8 εμετούς την ημέρα και μόνιμη αναγούλα...και μετά 1-2 εμετούς τον μήνα για να μην ξεχνάω...

Δεν κάνω εμετό. Φούσκωμα, αναγούλα και πόνο στο στομάχι. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν κάνω εμετό, το σιχαίνομαι.

Δε νομίζω ότι είναι θέμα εγκυμοσύνης. Ποιος έλληνας - ή κι ευρωπαίος αν θέλεις - θα 'κανε κάτι τέτοιο; Θα σκεφτόταν το γενικό σύνολο που υποφέρει ήδη τόσο πολύ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοιτα, αν δουλευα σε εναν τετοιο χωρο και ηξερα οτι καποιοι εκατομμυρια εξαρτωνται και απο αυτη τη καταστροφη και ξεροντας ποσοι αλλοι εχουν ηδη πεθανει απο το τσουναμι και ποσοι εχουν προσβληθει ακομη και εγω που ειμαι στην καρδια του τερατος..μονο αυτο θα σκεφτομουν λογικα να κανω..

τελειωμενη κατασταση ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...