Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!:tongue:

1η συμπτωση: και η ξαδερφη μου στην 9η εβδομαδα ειναι..!

2η συμπτωση: Κι εγω την Ναταλιτσα στη Βιεννη την επιασα..Αχ..

Τελεια..Πολυ χαρηκα..

yRf6p1.png

Καλησπερα σας!!

Μαρακι με το καλο και με εναν πονο! Να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!! :D

Προσπ ευχομαι να εισαι κι εσυ και σε λιγες μερες να μας το ανακοινωνεις επισημως!!

Εγω σημερα ειπα να το ξενυχτησω! :tongue:

Βασικα περιμενω να σχολασει το στεφανι μου και περιπλανιεμαι στο google ψαχνωντας φωτογραφιες με σχεδια απο σκελετους γυαλιων (αρχικα) και επειτα απο κουρεματα/βαφες/χτενισματα..

Αυριο θα ξεχυθω στα μαγαζια για γυαλια αρχικα και μετα θα παω κομμωτηριο.. Ειχα πει δεν θα τα βαψω αλλα με γκαζωσε ο Βασ. σημερα (δεν ειπε κατι κακο, ειπε απλως "πας που πας γιατι δεν τραβας κι ενα βαψιμο να φανει διαφορα) και τωρα εχω μπει στο τριπακι και μαλλον θα τα βαψω! (Προβληματα που εχει ο κοσμος στη 1 τα ξημερωματα ε? :rolleyes:)

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα

λοιπον εγω ευτυχως αδιαθετησα σημερα και ετσι φυγαμε απο την αγωνια..

βασικα δεν θα χα προβλημα να ειμαι (καλοδεχουμενο παντα) αλλα δεν ειχα και ορεξη να μπω στο τρυπακι αυτη τη περιοδο διοτι εχω πολλα να κανω και θα με σταματουσε..

συνεπως Maestria ολο δικο σου!!! χαχα!!

Με το καλο!!!

Παντως ευχαριστω ολες σας για τις ευχες και τις προσδοκιες.. ισως σε καποιον απο τους επομενους μηνες να τα ξαναλεμε για μενα η για καποια αλλη τσουπρα!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! :D:D:D

Δεν πιστευω να κοιμαται καμμια ακομα?? :shock:

Ειπα να καλημερισω το τοπικ μας πριν φυγω!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα παιδακια σας το ιδιο!

Φιλακια πολλα!! :D

gM4vp2.png

Μαζι γραφαμε προσπ!! :D

Βασικα κι εγω οταν συνηδητοποιησα πως εχω καθυστερηση αυτο το μηνα, τρελλαθηκα! Φυσικα και θα ηταν καλοδεχουμενο αλλα σε αυτη την περιοδο της ζωης μου δεν ειμαι ετοιμη για 2ο.. :)

Την κανω! Φιλακια!!

gM4vp2.png

καλημέρα κορίτσια!!

μπράβο φαίη καλά κάνεις!!

προσπ την επόμενη φορά!!εδώ είμαστε εμείς!!

λοιπόν χθες έμαθα ότι είναι έγκυος και η κολλητή-κουμπάρα!!! 7 εβδομάδων!! προχθές το έμαθε...

και μάλιστα την τσικνοπέμπτη λέει ο καλός μου...μήπως είναι έγκυος η κουμπάρα?μπα του λέω?ήπιε κρασί!!και να που ήταν!!δεν το ήξερε ακόμα η κουμπάρα!!ραντάρ ο αντρούλης μου είναι!!!

Διαφημίσεις

miamama καλημερα και με το καλο

παντως παιδια δεν θελω να σας μαυρισω αλλα αυτο με την Ιαπωνια δεν υπαρχουν λεξεις να το περιγραψουμε και να το σχολιασουμε..

και πιστευω οτι ακομη δεν εχει ολοκληρωθει η κατασταση αφου μεχρι και τα μεσανυχτα αποψε ειχαν φωτια στον 4ο αντιδραστηρα και η Ρωσια προειδοποιει για κινδυνο τηξης και των 6 αντιδραστηρων που αυτο σημαινει πυρινικη εκρηξη και διοχετευση ραδιενεργειας σε παγκοσμιο επιπεδο.. που ηδη και αυτη που εχει διαρρευσει θα ταξιδευσει (ηδη ταξιδευει στον Ειρηνικο)

ανυπολογιστη καταστροφη και κακη κληρονομια για ολους μας

καλημέρα κορίτσια!!

μπράβο φαίη καλά κάνεις!!

προσπ την επόμενη φορά!!εδώ είμαστε εμείς!!

λοιπόν χθες έμαθα ότι είναι έγκυος και η κολλητή-κουμπάρα!!! 7 εβδομάδων!! προχθές το έμαθε...

και μάλιστα την τσικνοπέμπτη λέει ο καλός μου...μήπως είναι έγκυος η κουμπάρα?μπα του λέω?ήπιε κρασί!!και να που ήταν!!δεν το ήξερε ακόμα η κουμπάρα!!ραντάρ ο αντρούλης μου είναι!!!

Καλημέρα κορίτσι.

Κληρονομικό χάρισμα έχει καλέ ο άντρας σου; ΠΩΣ την κατάλαβε; :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

παντως παιδια δεν θελω να σας μαυρισω αλλα αυτο με την Ιαπωνια δεν υπαρχουν λεξεις να το περιγραψουμε και να το σχολιασουμε..

Άσε, τους έχει καταστρέψει σε τόσα πολλά επίπεδα. Εδώ λέει χαθήκανε πόλεις ολόκληρες!!!!

Σεισμός, τσουνάμι, διαρροή ραδιενέργειας, τι πάθανε οι άνθρωποι;

Εμένα με συγχίζει που οι δημοσιογράφοι (τι άθλιοι) κάνουν ρεπορτάζ και ρωτούν εναγωγίως αν κινδυνεύουμε εμείς στην Ελλάδα! Εδώ οι άλλοι ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ καλέ, καθίστε να τους βοηθήσουνε λίγο, να συνέλθουν και βλέπουμε! Τι μιζέρια πια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άσε, τους έχει καταστρέψει σε τόσα πολλά επίπεδα. Εδώ λέει χαθήκανε πόλεις ολόκληρες!!!!

Σεισμός, τσουνάμι, διαρροή ραδιενέργειας, τι πάθανε οι άνθρωποι;

Εμένα με συγχίζει που οι δημοσιογράφοι (τι άθλιοι) κάνουν ρεπορτάζ και ρωτούν εναγωγίως αν κινδυνεύουμε εμείς στην Ελλάδα! Εδώ οι άλλοι ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ καλέ, καθίστε να τους βοηθήσουνε λίγο, να συνέλθουν και βλέπουμε! Τι μιζέρια πια!

ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα και εγω την ιδια αποψη εχω για τους ενδοχωρας μας αλλα ετσι οπως παει η κατασταση με τις απανωτες αντιδρασεις το προβλημα θα γινει αναγκαστικα παγκοσμιο (οχι οτι δεν ηταν αλλα θα ειναι σε κλιμακα σημαντικη)

αλλα .. καταστροφη φυσικη και καταστροφη απο ανθρωπινο χερι ειναι ενας πραγματικα βιβλικα καταστροφικος συνδυασμος..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...