Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν δεν μου κατσει τωρα θα το ξανασκεφθω μηπως γκαστρωθω στην Κρητη το καλοκαιρι η στην Ευβοια.. (μεχρι εκει με βγαζουν τα λεφτα μου..μην σου πω μονο μεχρι Σαλαμινα και πολυ μας ειναι!!) :tongue:

αν δεν μου κατσει τωρα θα το ξανασκεφθω μηπως γκαστρωθω στην Κρητη το καλοκαιρι η στην Ευβοια.. (μεχρι εκει με βγαζουν τα λεφτα μου..μην σου πω μονο μεχρι Σαλαμινα και πολυ μας ειναι!!) :tongue:

Δεν είναι άσχημα. Τον Τζόνυ στην Αθήνα τον "τσακώσαμε". Μου πάνε τα εκτός έδρας εμένα γενικώς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λοιπον η φιλεναδα τρελλαθηκε με τις σκιες και το μανο..(ετσι να ανεβασω την πωλητρια μας!!!)

Χαίρομαι παρα πολύ!! Ευχαριστώ για την διαφήμιση!! Βγήκε νέος κατάλογος άν εχεις κάποια φίλη σου να μου συστήσεις ευχαρίστως

είδα κι εγώ τον κατάλογο τον καινούριο...έχει πολύ ωραία πράγματα και καλές τιμές...
Εννοείται ότι θα πάει καλά!Εχεις π.μ.)
που ειναι λακωνικη και δεν μας λεει ποσο ειναι... γιατι ε???!!
Μακάρι να έχουμε ευχάριστα και από εσένα

Διαφημίσεις

ειδομεν jesgk..δεν λεω κατι παραπανω..

για τη φιλη παντως δεν ξερω αν ενδιαφερεται, εγω το λεω παντως οπου μπορω και το πα και σε εκεινη αλλα δεν μου πε κατι..

μου αρκεί που το λες... ευχαριστώ ;) σίγουρα αφού της άρεσαν τα πράγματα δεν είμαστε μακριά από το να παραγγείλει κάτι άλλο από μόνη της κάποια άλλη στιγμή

Διαφημίσεις

αντε βρε viki!!

ποτε θα αρχισεις τα "ποτε θα παρεις να κανεις τεστ???"

χαχα.. την προηγουμενη φορα μου φερες γουρι περαν του αποτελεσματος...χαχα!!

XAXAXAXAXAXA! Αφού το ξέρεις! ΕΙΣΑΙ! Εμένα περιμένεις να στο πώ?:tongue:;)

Παρ'ολα αυτά καλά αποτελέσματα όποτε αισθανθείς έτοιμη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...