Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mόλις μπήκα για να ...φύγω...

Στη δουλειά ειχα λίγο τρέξιμο!... Βαρετά.. ετοιμάζομαι για οδοντίατρο και μετά σπιτι με τα μανάρια μου. Επιτέλους παρασκευή .. θα τα πούμε μεσα στο σκ

Miamamaki καλά να περάσετε σήμερα να περάσετε υπέροχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια ομορφα!

Μιαμαμα χρονια σας πολλα, καλα και ευτυχισμενα! Παντα γεροι και ενωμενοι να ειστε!

MyPrincess περαστικα και σε εσενα με τον πονοκεφαλο!

Οντως το καφε εχει χαμηλη κινητικοτητα τον τελευταιο καιρο αλλα νομιζω ειναι επειδη κανουν αλλαγες γενικοτερα.. Εγω παντως γραφω σε οσα θεματα συμμετεχω ακομα κι οταν δεν βλεπω νεες δημοσιευσεις!

Σημερα ειμαι ακομα καλυτερα, σταματησα και τα βομεξ.. Ελπιζω να μην με ξαναπιασει ιλιγγος αν και συνεχιζω να παιρνω αγωγη (αντιβομ)!

Φιλακια πολλα σε ολες!

(Α! Η Μαρια ειναι 87 ποντους και 12.400 :? Διαβαζω εδω για 93 ποντους και φευγα και τρομαζω.. Μηπως η δικια μου ειναι πολυ ζουμπας? Στις καμπυλες απο οσο ειδα ειναι στο 50%.. Καλα ειναι?)

Μακια σας! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μην ανησυχείς Φαίη, το κάθε παιδί αναπτύσσεται με τους δικούς του ρυθμούς.

Ναι, τελευταία αλλάξανε σέρβερ και γίνεται ένας χαμός. Αν κι εγώ γενικώς δεν μπαίνω τόσο πολύ, ούτως ή άλλως.

Σήμερα χαλάρωση οικογενειακώς το απόγευμα, αύριο πουρνό πουρνό (λέμε τώρα), την κάνουμε, ν' αλλάξουμε λίγο τον αέρα μας.

images?q=tbn:ANd9GcRvzVP-K0Kh2GKjZiBlT7nL8FlOTFtse7HhQfx5vzYlo_bSRaZGcA&t=1

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α οχι..Περαστικα στο γλυκο μας Ελλακι!!! Αχ αυτος ο παλιιοκαιρος τα φταιει ολα..Κι εγω πολυ το φοβαμαι και ακομα δεν πολυ βγαινουμε εξω..

Φαιη μου μην αγχωνεσαι καθολου, οντως το καθενα αναπτυσσεται διαφορετικα και εσενα ειναι κ λιγο μικροτερη..Μπορει τον αλλο μηνα να ειναι και αυτη τοσο..Μαεστρια ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ;;;;; Φτου του του παιδιου!!

Αχ σημερα πηγα για ενα καφεδακι με 2 φοβερες κοπελες που κανουμε λιγο καιρο παρεα και περασαμε τελεια! Ο πονοκεφαλος δεν εχει περασει τελειως αλλα ειμαι καλυτερα και εμαθα και κατι πολυ χαρουμενο!!! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!! Μετα απο 8 χρονια γαμου και προσπαθειων και φοβερης απογοητευσης!!! Εχω τρελαθει απ΄την χαρα μου!!!!! Αυτα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Αμαν ρε γαμωτο.. Αναρρωτηριο γιναμε εδω μεσα! Ποιος μας γκαντεμιασε ηθελα να 'ξερα! :( Περαστικα στο μπουμπουκακι μας!

Και οκ.. Θα σταματησω να αγχωνομαι για την αναπτυξη της μικρης! :)

MyPrincess με το καλο! Και με εναν πονο στην ξαδερφουλα σου!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

να΄μαι κι εγώ...η μέση λίγο καλύτερα...

και ναι επισήμως αρρώστησε πρώτη φορά το κοριτσάκι μου...

μυξούλες,λίγο βήχα και 38 πυρετό!!

Περαστικά στην Ελλη, πως ειναι σήμερα;
jesgk να χαίρεσαι το Θοδωρή! χρόνια πολλά στο παλληκάρι σου!
γιορτάζει σήμερα ο θοδωρής???να τον χαίρεσαι τζες!!

Ευχαριστω κορίτσια να χαιρεστε να μπουμπούκια σας.

Εγώ εχθές δεν έκανα τίποτα, δεν ήρθε κόσμος σπιτι, έχουν πέσει απανωτά πολλές γιορτές και δεν την παλευα άλλο, έκλεισα εισητήρια και πήγε ο Θοδωρής σινεμά με τον μπαμπά του και εγώ έκατσα με τη μικρή μου. Ειχα και έναν πονοκέφαλο ΟΛΗ μερα και σήμερα δεν έχω ξυπνήσει καλύτερα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ απο εδω για τον ομορφο της παρεας μας..

να χαιρεστε τον Θοδωρη σας jesgk!

Βρε παιδι μου αυτο με τους πονοκεφαλους πρεπει καποια στιγμη να το δεις..μπορει οι αφορμες να ειναι τα γνωστα αλλα τα αιτια πρεπει να τα τσεκαρεις..αν εισαι ετσι απο τοσο νεα τι θα γινει αργοτερα?

σορυ αλλα νοιωθω οτι ειναι ζορι..

αυτααααααα..

εμεις αλλο ενα αχρηστο, αδιαφορο σκ.. No money, no honey συνεπως τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου.. ουτε εξοχικο λογω αλλων υποχρωσεων, η μικρη αντικοινωνικη ξαφνικα και παμε κουνιες οπου ξεσηκωνει τον κοσμο επειδη βλεπει αλλα παιδακια να χρησιμοποιουν τα οργανα συνεπως αναγκαζομαι με την τριτη προειδοποιηση να την μαζευω στο σπιτι μεσα σε δεκα λεπτα..

νομιζω οτι μαλλον θα κανω τον Μαιο χαρτια για τον δημοτικο βρεφονηπιακο..δεν μου αρεσει αυτη η αντικοινωνικη της προδιαθεση..αλλα τη περιμενεις αφου τωρα βλεπει παιδακια μια την εβδομαδα που παμε στον παιδοτοπο..ολα τα θεωρει δικα της..

τελος παντων αγχωνομαι προφανως, καλως, κακως? δεν ξερω και ολα ειναι υπο σκεψη..

αυτα..

καλο υπολοιπο και τα λεμε απο αυριο

Διαφημίσεις

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!! Μετα απο 8 χρονια γαμου και προσπαθειων και φοβερης απογοητευσης!!! Εχω τρελαθει απ΄την χαρα μου!!!!! Αυτα..

αντε και στα δικα μας κοπελια (που εμενα δεν με κοβω ετσι οπως παμε αλλα τελος παντων..)

γεια σας κοριτσάκια!!

κι εμείς εδώ σπίτι,η μέση έχει καλυτερέψει λίγο παρόλο που παίρνω 3 χάπια την ημέρα...

δεν μπορώ να κάτσω πολύ ώρα σε καρέκλα,γιατί η πίεση στη λεκάνη με διαλύει...

χθες μια βόλτα κάναμε με το καρότσι,η έλλη είχε μόνο παρασκευή βράδυ ένα 38 μόνο,και μυξούλες ακόμα,αλλά στα ίδια είμαστε κι εμείς...

οπότε σήμερα πήγαμε και την βόλτα μας κέντρο,λόγω κυριακή της ορθοδοξίας είχαμε και λιτανεία,οπότε σαν γιορτή σήμερα.

εμείς σε παιδότοπο δεν έχουμε πάει τις τελευταίες 2 εβδομάδες, την τρίτη ελπίζω. ούτε στο μάθημα το σάββατο πήγαμε.

σας έχω πει ότι η έλλη έχει τρέλα με τα ζώα,δεν τα φοβάται καθόλου,που δεν έχει καν την αίσθηση της αυτοσυντήρησης,βλέπει ένα σκυλί,"γομαρόσκυλο" μεν, κουτάβι δε... και ορμάει να πάει επάνω του,ρίχνει ένα σάλτο το σκυλί,πάρτην κάτω την έλλη... τρόμαξε για λίγο αλλά ευτυχώς το ξέχασε αμέσως κι όλο γύρω του ήθελε να είναι που πίναμε τον καφέ μας.

πρινσέσα με το καλό η ξαδέρφη σου!

φαίη πως είστε?

προσπ δεν μπορεί η κουνιάδα να την πηγαίνει στις κούνιες μέρα παρά μέρα?

καμμιά φίλη "μεγαλοκοπέλα" με εγγόνια δεν έχει?

βέβαια κι εμείς μπορεί να περάσουν μέρες να δούμε παιδάκια ή για μερικές μέρες να βλέπουμε παιδάκια συνέχεια.

να΄μαι κι εγώ...η μέση λίγο καλύτερα...

και ναι επισήμως αρρώστησε πρώτη φορά το κοριτσάκι μου...

μυξούλες,λίγο βήχα και 38 πυρετό!!

Περαστικά στη χορευταρού!!!

Μαεστρια ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ;;;;;

ΔΥΟ μέτρα! :tongue::tongue::tongue:

νομιζω οτι μαλλον θα κανω τον Μαιο χαρτια για τον δημοτικο βρεφονηπιακο..δεν μου αρεσει αυτη η αντικοινωνικη της προδιαθεση..αλλα τη περιμενεις αφου τωρα βλεπει παιδακια μια την εβδομαδα που παμε στον παιδοτοπο..ολα τα θεωρει δικα της..

Νομίζω ότι είναι περισσότερο της ηλικίας. Κι ο δικός μου, που πάει παιδικό απ' τον Σεπτέμβρη, είναι πολύ κτητικός εδώ και καιρό! :rolleyes: Μην αγχώνεσαι.

Τζες, χρόνια πολλά του αγοριού σου για χθες!

Εμείς περάσαμε ΣΟΥΠΕΡ το σαβ/ριακο. Βίκυ, αν θέλετε με 60? πρωινό, βραδυνό και χρήση θερμαινόμενης πισίνας και σάουνας, τρέχα, είναι μέχρι τις 21/4 η προσφορά!!! :D

Καλή εβδομάδα κορίτσια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπράβο μαέστρο!!πήρατε και τον μικρό μαζί?!

Eννοείται καλέ! Δεν ανέφερεα ότι ξετρελάθηκε να παίζει με τα ξαδέλφια του; Θα το ξέχασα! Δεν ήθελα να τους αποχωριστεί!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...