Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να΄μαι πάλι...σωριάστηκα στον καναπέ και είχα την έλλη πάνω μου,να σκαρφαλώνει!!πως να περάσει η μέση μετά??

πήρα κάτι μυοχαλαρωτικά,norgesic, δεν έκαναν τίποτα,τα έμπλαστρα βοήθησαν λίγο,τώρα θα μου φέρει από το φαρμακείο ο μπαμπάς κάτι άλλο...και θα έρθει να μαγειρέψει,διαφορετικά νηστικοί σήμερα...θα ρημάξει το σπίτι...

πάω να ξαπλώσω πάλι...

να ξαπλωσεις ανασκελα με τα ποδια ορθη γωνια δηλαδη πανω σε πολλα μαξιλαρια και να κοιμασαι το βραδυ σε εμβρυικη σταση (τα εκανε ο ανδρας μου μετα απο παροτρυνση ορθοπεδικου και ομοιοπαθων).. θα κρατησει λιγες μερες αλλα θα περασει

Διαφημίσεις

αν ξαπλώσω ανάσκελα μετά θα θέλω γερανό...

λόγω μέσης το έχω κόψει το ανάσκελα,στο πλάι με το ζόρι...

αλλά σηκώνομαι συνέχεια,γιατί πιάνομαι..

χθες είχαμε την επέτειο μας 10 χρόνια και αύριο κλείνουμε 3 χρόνια παντρεμένοι!!!

που είναι το μενού που είχα φτιάξει πέρσυ??φέτος δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!

Και εμεις τον Ιουνιο 10 χρονια μαζι και 5 παντρεμενοι αλλα εχω αποφασισει να το εορτασουμε πολυ διαφορετικα απο τα συνηθισμενα..

Καλησπερα κοριτσια μου! Ειμαι λιιιγο καλυτερα σημερα!

Βικυ περαστικα, ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις πολυ!

Μιαμαμα ατιμη αυτη η μεση.. Εμενα οταν με πιανει, μονο ενεσεις βολταρεν με συνεφερνουν.. :( Ετσι και κατσω να σας αναλυσω οσα προβληματα υγειας εχω, θα με βαψετε μπλε και θα με πεταξετε στη θαλασσα...

Απο που να το πιασω? Αναπνευστικο: βρογχικο ασθμα. Στηθος: Ιδιογενη λιπωματα. Μεση: Δισκοπαθεια. Γυναικολογικα: Μετραω ηδη 2 επεμβασεις και ενα laser. Οταν λεμε ειμαι για πεταμα, το εννοουμε! Επαθα κι αυτο με τον ιλιγγο τωρα και κοντευω να πεσω στην καταθλιψη.. Δεν αντεχω ρε κοριτσια να νιωθω -και να ειμαι ανημπορη-.. Ο κακομοιρης ο αντρας μου τα εχει δει ολα! Να φροντιζει τη μικρη, να μου δινει τα φαρμακα, μεχρι και μπανιο με εκανε.. :( Αυτος δεν ειναι συζυγος, αποκλειστικη τον καταντησα! Την Κυριακη θα ερθει γυναικα να μας συγυρισει λιγο γιατι εκτος των αλλων, δουλευει κιολας ο αντρακος μου και δεν μπορει να ασχοληθει ΚΑΙ με το σπιτι..

Η ψυχολογια μου ειναι υπο του μηδενος..

Τεσπα! Σας αφηνω..

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ μαέστρο μου!!!!!!!!!

σήμερα είναι η επέτειος του γάμου και προχθές της σχέσης,τα είχαμε κάνει επίτηδες έτσι!!

κορίτσια που είστε σήμερα?έφαγε κόλημα το καφέ,δεν μπορούσα να μπω!!

φαίη κι εσένα για απόσυρση σε βλέπω!!!!

άντε περαστικά μας!!εγώ σήμερα λίγο καλύτερα...

Καλε τι μας επιασε ολες μαζι;;; Περαστικα κοριτσακια..Εγω εχω εναν ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ πονοκεφαλο απο χτες και ειμαι σε σημειο να πεσω απτο μπαλκονι να ηρεμησω..

Και τα παιδακια σημερα δεν παλευοντουσαν με τιποτα..

Αντε να τελειωνω να κατσω σπιτι μου πια..

Να τα χιλιασετε Μιαμαμα μου..Παντα αγαπημενοι..εμεις τον Σεπτεμβρη κλεινουμε 4 χρονια γαμου..

Τζες οποτε μπορεσεις παρε να πιουμε καφεδακι παντως..Κι εμενα η Ναταλιτσα τοσο ειναι 93 εκ και 12 κιλα..Μια χαρουλα....

Χτες μαθαμε οτι η κολλητη μου που εχει ενα αγορακι και ηθελε απελπισμενα κοριτσι θα κανει επιτελους και την ΚΟΡΗ!! Ειμαι πολυ χαρουμενη..Επισης οι φιλοι μας που ειχαν χασει το μωρακι τους το σεπτεμβρη αν θυμαστε περιμενουν ξανα αγορακι..Με το καλο! Νεα απο την Αννα εχουμε;;;

Αχ ο πονοκεφαλος με εχει τσακισει..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...