Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα δεν μπορούσε να το κάνει αυτό .. είχα αφήσει στο δωμάτιο μονο το κρεβάτι όλα τα άλλα ήταν στην εξώπορτα σε σακούλες σκουπιδιών

χαχαχαχαχαχαχαχα! μέχρι εκεί δεν έφτασα ακόμη....

χαιρετώ κορτσούδια......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνω οτι θελει πειθαρχια απο νωρις..αλλιως we sat the boat!!!

Εμενα δεν τα μαζευει ολα αλλα κατι κανει..Παντως τρελαινεται να με βοηθαει στις δουλειες..Συνηθως της δινω να κανει κατι που μπορει και το κανει τελεια πχ να βαζει τις καλτσες στο συρταρι..Αυτο πολυ μου αρεσει για να μαθαινει

Εμεις εδω ειχαμε αρκετο χιονι, σημερα ηταν κ τα σχολεια κλειστα στο Χαιδαρι και εγω η ΓΚΑΝΤΕΜΩ ειχα μαθημα στο Αιγαλεω..ΧΙΧΙ..Καλο ε;;;; Πολυ μου αρεσε το χιονακι αλλα να ειμαι σπιτι..

Τζες κ προσπ αντε να δω ποτε θα παμε για καφε!!!!!!! Τζες με εχεις γραψει τελειως δεν το συζητω κατολου (διαλεκτος Ναταλιτσας)!

yRf6p1.png

Δεν έχω πολύ ώραια που μπήκα σπίτι, ειχαμε πάει παιδίατρο και μετά σε μια φίλη.

Κάναμε το Havrix (Για την Ηπατίτιδα Α), ξανά εμβόλιο το Σεπτέμβρη. Την βρήκε 93εκ και 12,600kg. μια χαρούλα το κορίτσι μου, έκλαιγε φυσικά από την ώρα που μπήκε μέχρι την ώρα που φύγαμε χωρίς σταματημό. Μετά χαιρετησε τη γιατρό, καλό βάβυ, εταριστώ και τα σχετικά

MyPrincess δεν σε γράφω αλλά ειμαι συνεχώς στην τσίτα, μέχρι το απόγευμα δουλειά , ακόμα τρέχω με οδοντίατρο κ κάνω κ το λάστιχο με την ΑvοN

Καλησπερα σε ολες!

Σας διαβαζω οσο και οποτε μπορω.. Δυστυχως δεν εχω δει ακομα εμφανη σημεια βελτιωσης.. Δεν ξερω ουτε τι να κανω, ουτε πως θα την παλεψω. Ηδη στη μια βαρδια που εφυγε ο Βασιλης και η μανα μου δεν μπορεσε να ερθει, τα ειδα ολα οχι σκουρα... καταμαυρα!

Εχθες κοιμομουν απο τις 12 το βραδυ μεχρι σημερα το μεσημερι στις 3 παρα τεταρτο. Εκανα μονο ενα διαλειμμα για να μου δωσει στο στομα ο Βασιλης τα φαρμακα και μετα ξαναξεραθηκα. Μου την εχει βαρεσει που δεν μπορω να κανω τιποτα, που δεν μπορω να ασχοληθω με το παιδι και που εχουμε καταντησει να με αναζηταει κι εγω να κοιμαμαι στο διπλανο δωματιο. Αδεια ο Βασιλης δεν μπορει να παρει, αφηστε που δεν ξερουμε και ποσο θα τραβηξει αυτη η ιστορια. Σημερα συζητουσαμε το ενδεχομενο να παει η Μαρια για λιγο Πατρα.. Καλα, αυτο δεν παιζει παρα μονο αν παω κι εγω μαζι της για οσο χρειαστει! Το παιδι μονο του στους παπουδογιαγιαδες δεν το στελνω που να πεσω τωρα να πεθανω.. Η πεθερα παντως σημερα ειπε πως μας περιμενει και τις δυο για οσο θελουμε.. Θα δειξει!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια. Εγώ σήμερα work alone και βαριέμαι...

Φαίη σε ξαναείδε ο γιατρός? Περαστικά βρε κορίτσι.

Και εγω χθες κοιμήθηκα στις έξι το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί. Μαζί μου και η μικρή. Σηκώθηκα στις 10 και της έδωσα γάλα και ξανακοιμήθηκα. Δεν ένιωθα καθόλου καλά. Πονούσα ολόκληρη λες και έφαγα ξύλο και είχα και ρίγος. Δεν έβαλα θερμόμετρο γιατί δεν ήθελα να ξέρω και να χαλαστώ....αλλά μάλλον δέκατα ήταν.

Το πρωί πήρα πάλι ντεπόν και τώρα είμαι καλύτερα. Ίσως φταίει που δεν ξεκουράζομαι και καθόλου και με βρήκε αδύναμη...

Η Γεωργίτσα δεν βλέπω να κοιμάται τώρα...περαστικά στην πεθερά...

και σηκώθηκε και ορεξάτη . Με το που άνοιξε τα μάτια της ζήτησε το νινί της. Πολύ το περιποιείται τελευταία:P άρχισε να το κουνάει και να τραγουδάει νάνι νάνι νινί κάνει! έτσι της τραγουδούσα εγώ για να κοιμηθεί:tongue: και την ώρα που το βάζει για ύπνο φοράω το παλτό μου. Μαμά που πάς? Ρωτάει. Στην δουλειά, δεν είπαμε? Και το μωγό σου? Ρωτάει...Στη γιαγιά του απαντάω . Α! λέει και σουφρώνει τα χειλάκια της.

Η πεθερα παντως σημερα ειπε πως μας περιμενει και τις δυο για οσο θελουμε.. Θα δειξει!

Φιλακια σε ολες!

Περαστικά μπουμπουκι!

Το πρωί πήρα πάλι ντεπόν και τώρα είμαι καλύτερα.

Περαστικά Βίκυ, πρόσεχε!

Θελω κι εγώ να κάτσω σπίτι :(

Ε, κάτσε, ποιος σ' εμποδίζει; :tongue:

Καλέ επειδή κάθεσαι, κάνεις πράγματα που ΔΕΝ έκανες όταν δούλευες και πάλι ΠΤΩΜΑ είσαι!!!

Τς, τς, γυναίκες!!!

Να πω και ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στη μικρή Φαίη! Άντε βρε κορίτσι, να γιάνεις κι άλλο κακό να μη σε βρει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμείς καταντήσαμε το καφέ των αρρώστων!!ερείπια γίναμε!!άντε περαστικά μας!!!!!

η έλλη χθες δεν κοιμήθηκε καθόλου καλά,είχε βουλωμένη μύτη,σηκωνόταν συνέχεια ο μπαμπάς μας,εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου...

πολλές μέρες κρατάει βρε φαίη αυτό που έχεις?παίρνεις τίποτα?κάνα φάρμακο?

βίκυ έρχεσαι κι εσύ στο κλαμπ των αρρώστων...

αχχχ πονάω πολύ,πάω να ξαπλώσω στον καναπέ...

εμείς καταντήσαμε το καφέ των αρρώστων!!ερείπια γίναμε!!άντε περαστικά μας!!!!!

η έλλη χθες δεν κοιμήθηκε καθόλου καλά,είχε βουλωμένη μύτη,σηκωνόταν συνέχεια ο μπαμπάς μας,εγώ δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου...

πολλές μέρες κρατάει βρε φαίη αυτό που έχεις?παίρνεις τίποτα?κάνα φάρμακο?

βίκυ έρχεσαι κι εσύ στο κλαμπ των αρρώστων...

αχχχ πονάω πολύ,πάω να ξαπλώσω στον καναπέ...

ευτυχώς δεν θα με ταλαιπωρήσει καθώς φαίνεται. Πήρα και αυτο το panadol cold μπας και κάνει τίποτα. Ευτυχώς δεν έχω καταροή και μπούκωμα. Όταν η Γεωργίτσα ξυπνάει και πάει ο άντρας μου τον διώχνει και λέει μαμά πού είναι? και αναγκαστικά σηκώνομαι....

Ε, κάτσε, ποιος σ' εμποδίζει; :tongue:

τα οικονομικά μου

Καλέ επειδή κάθεσαι, κάνεις πράγματα που ΔΕΝ έκανες όταν δούλευες και πάλι ΠΤΩΜΑ είσαι!!!

χαίρω πολύ... αυτό το ξέρω αλλά και πάλι θέλω να κάτσω

περαστικα στις αρρωστες..εγω την εχω γλιτωσει φετος και εκτος απο μια μικροαδιαθεσια πριν κατι μηνες την εχω σκαπουλαρει καλα

εγω θελω να κανω δημιουργικα πραγματα..ουτε πολυ να καθομαι στη δουλεια ουτε πολυ στο σπιτι.. δεν μπορω τη στασιμοτητα..πληττω θανασιμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...